Προς το περιεχόμενο

υπότιτλοι σε branch ταινίας με DVDlab Pro?

ljut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά

Χρησιμοποιώ το DVDlab Pro.

Έχω δημιουργήσει ένα branch μιας ταινίας, όπου θέλω να παραλείπονται 2 chapters.

To DVDlab Pro το έκανε εύκολα, αλλά η ταινία (όπως "προβάλλεται" από το branch) δεν εμφανίζει πλέον υποτίτλους.

Στην κανονική "προβολή" της ταινίας (με όλα τα κεφάλαια) οι υπότιτλοι φαίνονται κανονικά.

Στο branch δεν έχω καν τη δυνατότητα να βάλω νέους (διορθωμένους) υποτίτλους.

Δοκίμασα να βάλω και εντολή vm για υποτίτλους πριν από το branch (SetSTN (subp=0:on ) σε αρκετές παραλλαγές, πειραματιζόμενος, για να δω μήπως κάποια εντολή δουλέψει, αφού το αγνοώ το αντικείμενο.

Τίποτα.

Τελικά, μπαίνουν υπότιτλοι σε branch; (το έχω δει σε dvd εμπορίου). Δε θα έπρεπε αυτό να γίνεται σχετικά εύκολα ή από μόνο του;

Μήπως με άλλο πρόγραμμα;

Α, δοκίμασα να βάλω και splice points στην ταινία, αλλά τότε δεν μπορώ να συμπεριλάβω στην playlist τα κομμάτια της ταινίας που τα splice points τη χωρίζουν.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

ok, φίλε. Το πρόβλημα ήταν ότι δοκίμαζα τα αρχεία του DVD με το PowerDVD. Στο επιτραπέζιο οι υπότιτλοι φαίνονται και στο branch. Όμως εκεί (στο branch) δεν μπορώ να τους αποκρύψω (τους είχα κάνει set on by default) ενώ στην κανονική ταινία μπορώ.

Το update που λες, μπορώ, προφανώς, να το βρω στο site του DVDlab Pro;

thanx anyway.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...