fotisman Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Έχουμε ένα οικιακό δίκτυο, 3 υπολογιστές που συνδέονται μεταξύ τους μέ ενα hub. Λοιπόν έφτιαξα με τον οδηγό εγκατάστασης δικτύου ένα workgroup με το όνομα "SPITI". Ο δικός υπολογιστής είναι αυτός που έχει τη σύνδεση και δίνει ip στους άλλους. Το πρόβλημα είναι ότι ενω εγώ βλέπω τους αλλους 2 υπολογιστές και βλέπω κανονικά τα αρχεία τους όταν αυτοί πάνε να δουν τα αρχεία μου λέει: "Access Denied, contact the Administrator for access permisions" και κάτι άλλα δε θυμαμαι. Πως διορθώνεται αυτό? τα λειτουργικά μας είνα: WinXPproEn, Win2003 serv stand, WinXPproGR (me:-))
billpeppas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δεξί κλίκ στον κάθε φάκελο που θες να μοιράζεσαι, -> Permissions , -> Add -> Network -> Choose Rights ( tick / untick ) -> Finish.
fotisman Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 όταν κάνω δεξί κλικ στο φακελο δεν έχει καμια επιλογή permissions, το μόνο σχετικό είναι το "κοινή χρήση και ασφάλεια" αλλα εκεί μπήκα και πριν όταν το εκανε share, δεν έχει τίποτα αdd παντος ευχαριστώ
Gantalf_4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Xanakanto share. An eixes diktio paliotera diaforetiko , mallon tha xreistei na to kaneis share kai sto neo diktio
de173 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Εγώ που έχω το αντίθετο πρόβλημα; Ότι όλοι οι χρήστες του δικτύου βλέπουν τα αρχεία μου. Πώς θα κλειδώσω μία τέτοια διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.