kosko42 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 καλησπερα παιδες καθως κοιταγα χθες στο ιντερνετ επεσε το ματι μου στην europeonline μαλλον θα ξερεται υποθετω οι περισσοτεροι για ποια εταιρεια μιλαω το θεμα ειναι εχω adsl μπορω να παρω και αυτη τη συνδρομη απο europeonline και να την εχω μαζι με adsl υπαρχει καποιο νομικο προβλημα απο οτε??thanks προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 αξιζειλιγο τον σκληρο αν παρεις κατι σε ποιο μεγαλο και την μνημη σιγουρα αλλα δεν ξερω για ποια χρηση προοριζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-NetHawk- Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Κανενα νομικο προβλημα...Βεβαια δεν βλεπω το λογω απο τη στιγμη που εχεις adsl να βαλεις και δορυφορικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 καποιες στιγμες χρειαζομαι μεγαλο download πχ της ταξεως των 2mb/sec για αυτο και την θελω σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasonic Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 αμφιδρομο δορυφορικο δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.