lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ηδη εχω 15 updates εγκατεστημενα μεσα στον υπολογιστη και εχθες αλλο ενα παραθυρο να μου λεει για αλλα 6 updates. πρεπει να τα κατεβασω? πως μπορω να μαθω ποια ειναι χρησιμα? κολλανε τον υπολογιστη? υπαρχει περιπτωση ορισμενα να ειναι και κατασκοπευτικα, ασχετα με το τι λεει στην περιγραφη τους?
balabush Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Η microsoft τα βγάζει για να κλείσει τρύπες στο λειτουργικό, αλλά δεν σημαίνει ότι κάνουν πάντα καλό στο σύστημα. Προσωπικά βάζω πάντα τα security updates και όσον αφορά τα υπόλοιπα updates, εξαρτάται απο το τι κάνει το καθένα ;-)
Theodore Tsi Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 no offence lazaross alla auta me ta kataskopeutika ta pisteueis? apo kei k pera nai kalo tha itan na pernas ta security k critical updates mias k einai updates gia tripes sto sistima pou anakaliptontai kata kairous.....oso pio grigora ta kaneis install toso pio diskolo einai kapoios epidoxos xristis na mboresei na epitethei sto sistima sou....tipota parapanw....tipota parakatw...
EPa Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 υπαρχει περιπτωση ορισμενα να ειναι και κατασκοπευτικα, ασχετα με το τι λεει στην περιγραφη τους? Κοίτα. Ή θα σε κατασκοπεύει η Microsoft (με τα updates της), ή οι άλλοι (που θα μπουκάρουν στο σύστημά σου αν δεν βάλεις τα updates)! Διαλέγεις και παίρνεις
lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 μπορει να καταλαβει αν τα windows ειναι original ή οχι?
k_w_t Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Παντως να ξερετε οτι η microsoft βγαζει πλεον updates μονο καθε δευτερη τριτη του μηνα! Για αυτο βλεπουμε μαζεμενα ξαφνικα 6 ή 7
Theodore Tsi Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 lazaross pisteuw na se kalipsei..... http://www.cobycentral.net/phpBB2/portal.php?topic_id=13053
getty Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Όσα updates και να βάλετε μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι είστε και ασφαλής. Βάλτε ένα καλό firewall και αν έχετε ευαίσθητα δεδομένα κρατήστε τα εκτός δικτύου. Τα updates είναι για να είσαι political correct οπότε αν δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο (home user) γιατί να τα περνάς?
lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 azaross pisteuw na se kalipsei..... http://www.cobycentral.net/phpBB2/p...?topic_id=13053 α καλα. θα φανε καλα, μονο αυτο λεω..
Theodore Tsi Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 α καλα. θα φανε καλα, μονο αυτο λεω.. giati exeis tin entipwsi pws den tha broun tropo na to spasoun k auto??? :wink: :wink: :wink: oti kleidwnei,xeklidwnei lew egw....
lazaross Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 εννοω οτι θα φανε καλα αυτοι απο την microsoft.. αφου και εγω pirated version εχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.