GLKMATHS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Χαιρετώ όλα τα μέλη. Bοήθεια παιδιά. Πήρα το SIGMATEK XS-700 PRO ΑΛΛΑ ΝΟ GR SUBS ΣΤΑ AVI HELP !!!!!!!!!!!!!! PLZ !!!!!!!!!!:oops: PS1 ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ UPDATE ΣΤΟ FIRMWARE ??? PS2 ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ GR SUBS στο AVI
GIORGARAS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Γεια σας, σήμερα αγόρασα το samsung dvd-p370 και παίζει κανονικά Ελληνικά εκτός από 2 πράγματα. 1) το ν το εμφανίζει ως ο. 2) καμια φορά νιώθω ότι αλλάζουν σχετικά γρήγορα οι υπότιτλοι. Σηκώνει εύκολα εξωτερικούς υπότιτλους. Γενικά καλό είναι. Μήπως πρέπει οι υπότιτλοι να έχουν συγκεκριμένο font? Ευχαριστώ!!!
Asxetius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Παιδιά πήρε το μάτι μου ένα divx player στο Μαρινόπουλο με θύρα για usb stick!!! Έπαθα πλάκα. Το έχει πάρει κανείς;;; Παίχει ελληνικούς υπότιτλους;; Αν το πάρω από τα careffour θα έχει και 2 χρόνια εγγύηση. FUNAI 5311 - 59 euro - έχει και δέκτη για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. παίζει *.srt ελληνικούς υπότιτλους. To font για μένα είναι μικρό και κακοσχεδιασμένο. Τσέκαρε το. Αν δεν σου αρέσει το font ..... Μπορείς αν θες να ενσωματώσεις υπότιτλους με το "AVIAddXSub: Πρόγραμμα για ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε AVI αρχεία". Επιλέγεις και font και μέγεθος, και είναι γρήγορο(1 λεπτό για 350MB) Σχετικό link εδώ Χαιρετώ όλα τα μέλη. Bοήθεια παιδιά. Πήρα το SIGMATEK XS-700 PRO ΑΛΛΑ ΝΟ GR SUBS ΣΤΑ AVI HELP !!!!!!!!!!!!!! PLZ !!!!!!!!!!:oops: PS1 ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ UPDATE ΣΤΟ FIRMWARE ??? PS2 ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ GR SUBS στο AVI Το μηχάνημα το πήρε ένας φίλος και είχε το ίδιο πρόβλημα. Με το AVIAddXSub ενσωματώνεις τους srt υπότιτλους στο avi και λύθηκε το προβλημά σου. Επιλέγεις και font και μέγεθος, και είναι γρήγορο(1 λεπτό για 350MB) Σχετικό link εδώ
GLKMATHS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 FUNAI 5311 - 59 euro - έχει και δέκτη για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.παίζει *.srt ελληνικούς υπότιτλους. To font για μένα είναι μικρό και κακοσχεδιασμένο. Τσέκαρε το. Αν δεν σου αρέσει το font ..... Μπορείς αν θες να ενσωματώσεις υπότιτλους με το "AVIAddXSub: Πρόγραμμα για ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε AVI αρχεία". Επιλέγεις και font και μέγεθος, και είναι γρήγορο(1 λεπτό για 350MB) Σχετικό link εδώ Το μηχάνημα το πήρε ένας φίλος και είχε το ίδιο πρόβλημα. Με το AVIAddXSub ενσωματώνεις τους srt υπότιτλους στο avi και λύθηκε το προβλημά σου. Επιλέγεις και font και μέγεθος, και είναι γρήγορο(1 λεπτό για 350MB) Σχετικό link εδώ EYXΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ PS. COD2 RULES, HAX SUCKS....
GIORGARAS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Παίζει πολύ καλά το πρόγραμμα και είναι πολύ γρήγορο σε σχέση με virtualdub.
GLKMATHS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 EYXΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ PS. COD2 RULES, HAX SUCKS.... :D ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΛΕΙΑ :wink: :wink: :wink: THANKS A LOT !!! PS THIS SITE..ROCKS:mrgreen:
Asxetius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 :D ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΛΕΙΑ :wink: :wink: :wink: THANKS A LOT !!! PS THIS SITE..ROCKS:mrgreen: Kαλές προβολές :D Παίζει πολύ καλά το πρόγραμμα και είναι πολύ γρήγορο σε σχέση με virtualdub. Ναι είναι πυραυλοκίνητο το AVIAddXSub :D
aledjo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ναι ρε παιδια συμφωνω με το AVIAddXSub, αλλα τοσα χρονια που γραφω dvd με divx μεσα και τους υποτιτλους τους εχω με .srt, τι θα τα κανω? να τα ξαναγραψω σε καινουργια dvd? δε συμφερει! γι'αυτο ψαχνω συνεχεια για player που να παιζει .srt! και οπως και να το κανουμε, αν θελουμε πχ να παρουμε 20-30 ταινιες απο ενα φιλο μας και τα εχει με srt, δε προλαβαινουμε με τιποτα να κανουμε τοσες μετατροπες! εγω τουλαχιστον δεν εχω αυτη την ορεξη......
dimitk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ναι ρε παιδια συμφωνω με το AVIAddXSub, αλλα τοσα χρονια που γραφω dvd με divx μεσα και τους υποτιτλους τους εχω με .srt, τι θα τα κανω? να τα ξαναγραψω σε καινουργια dvd?δε συμφερει! γι'αυτο ψαχνω συνεχεια για player που να παιζει .srt! και οπως και να το κανουμε, αν θελουμε πχ να παρουμε 20-30 ταινιες απο ενα φιλο μας και τα εχει με srt, δε προλαβαινουμε με τιποτα να κανουμε τοσες μετατροπες! εγω τουλαχιστον δεν εχω αυτη την ορεξη...... Δεν χρειάζεται. Πάντα αποθήκευε το avi με το srt του και όταν θέλεις να δεις κάποιο από αυτά κανε εκείνη τη στιγμή την μετατροπή και δές το. Μετά, το παραγόμενο αρχείο το διαγράφεις, κ.ο.κ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 gia mena paidia to kalytero media player einai to xbox1. valeis kai to XBMC, pairneis kai ena kalodio component gia tin TV sou kai eisai arxontas. paizei ta panta.. mexri kai 1080i.... wmv, avi, mpg, jpg, tiff, matroska, ogm, ta panta ypostirizei kai srt .... terma pia i ensomatosi subtitles, epexergasia ktl
moufalos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Συγνώμη αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ποιό τρόπο γίνεται να εγκαταστήσω firmware στο DVD ? Υ.Γ. Έχω ενα σχετικά παλιο dvd Recorder της Philips (το αγόρασα το 2004)
eightball Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι. εχω ενα player το magnavox mdv434 απο αυτη τη σελιδα βρηκα το αρχειο mdv434_01.bin και το εκανα upgrade οταν ομως εμφανιζει τους υποτιτλους απο την κατω σειρα εμφανιζει μονο ενα γραμμα και τα αλλα τιποτα!!Αν καποιος ξερει για το συγκεκριμενο μοντελο κατι plz help!! ευχαριστω...
eightball Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Sorry για το παραπανω μηνυμα βρηκα το topic για το συγκεκριμενο dvd player...
gremlin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 καλησπέρα σε όλους. ψάχνω και εγώ ένα dvd με υποστήριξη υποτίτλων, απλά ο μόνος περιορισμός μου είναι να διαθέτει θύρα HDMI για να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες της lcd μου. στο πλαίσιο βρήκα το samsung P370 το οποίο όπως είδα από το παρόν thread έχει ένα πρόβλημα στο γράμμα "ν"... έχετε κάποια άλλη πρόταση με βάση την λίστα των 53 players που υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα του παρόντος thread??? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.