Japan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Αυτο ειναι το original firmware... Το δοκιμασα και αυτο αλλα και παλι δεν παιζει. Το επιφοβο ειναι το οτι δεν παιζει ΚΑΘΟΛΟΥ υποτιτλους. Ουτε Αγγλικα ουτε τιποτα. Οτι και αν δοκιμασα δεν τα εχω καταφερει. Οταν πατησω το πληκτρο για subtitles βγαζει στην οθονη ενα χερακι και δεν κανει τιποτα αλλο. Μαλλον πως εκατσε προβληματικο και θα την φαει την επιστροφη του... Ki emena to idio mou kanei, me agglikous .srt se United 5021 Kammia idea? Chryssa
DhZou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Epeidi ki ego afto exo ap oti katalava den ypostirizei katholou eksoterikous ypotitlous se div-x.
Japan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Sto manual den grafei kati sygekrimeno (px format, glosses klp), leei apla oti pantas to antistoixo koumpi. Katatopistikotato!!!! Chryssa
zx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 exo to silvercrest kh6507 to pira apo ta lidl 90 euro kai exei card reader pezei polla divx se ena dvd kai .srt greek subs kanonikotata me peiragmeno firmware apo edo http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&catid=89&Itemid=4 i edo http://users.tellas.gr/~gdion/ ... kai ginete region free
getty Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέχρι σήμερα δηλαδή μόνο το silvercrest kh6507 έχει βρεθεί να παίζει σωστά ελληνικούς (*.srt) υπότιτλους σε divX? Καμία λύση σε κάτι ποιό επώνυμο και με καλή υποστήριξη δεν υπάρχει?
Chupacabra Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 To Philips DVP-630 παίζει Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α ελληνικούς υπότιτλους με τα firmware του alec999...το ξέρω γιατί ήμουν ο πρώτος beta tester του (δείτε στα Donations της σελίδας του, έγω του ζήτησα να φτιάξει το firmware, για το player της κοπέλας μου). Η τελευταία έκδοση είναι η καλύτερη , το παληκάρι έκανε εκπληκτική δουλεία. Η πλάκα ποια είναι : Μετά από λίγο καιρό, χώρισα με την κοπέλα μου, οπότε τέρμα οι ταινίες στο Philips (το είχε αγοράσει αυτή) !
gi_viper Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Ξέρει κανείς τι γίνεται με τους υποτιτλους σε *.idx kai *.sub μορφή (πάνε και τα δυο μαζί με το δευτερο αρχειο να εχει τους υποτιτλους οχι σε μορφη κειμένου αλλα bmp η κατι τετοιο...). Αυτα τα αρχεία βγαίνουν απο το VobSub... Τα deck dvd players τα αναγνωρίζουν? τα παιζουν?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Ανάσταση του παρόντος θέματος (για να μην ανοίγω καινούργιο, κρίμα είναι). Ωραία, τα καταφέρατε, με μπερδέψατε τελείως. :-P Έχω ήδη ένα DVD Player - το Pioneer DVD 656A που είναι universal και το'χω κάνει region free. Επειδή όμως οι άνθρωποι είναι άπληστα όντα, θέλω κι ένα δεύτερο DVD Player για DiVX. Απαραίτητο να μπορεί να γίνει region-free εύκολα και ανέξοδα. Απαραίτητο να παίζει υπότιτλους. Καλό είναι να παίζει ελληνικούς υπότιτλους (αλλά όχι και απαραίτητο...). Προς το παρόν χρησιμοποιώ Sony 32" CRT για να βλέπω, δεν αποκλείω όμως την μετάβασή μου σε προβολέα εντός των επομένων 12 μηνών - άρα καλό είναι να υπάρχει progressive PAL έξοδος. Θα προτιμούσα κάτι σχετικά φτηνό, γύρω στα €100. Είδα το Pioneer 575A (ναι, γουστάρω την Pioneer) και δυστυχώς ξεφεύγει από το budget. Θέλω όμως κάτι αξιόπιστο, να μη μου μείνει σε 5-6 μήνες. Στη χειρότερη περίπτωση, κοιτάω το 575Α με το τροποποιημένο firmware που δόθηκε πιο πάνω από το μέλος vegas Έχουμε τίποτις καλό να προτείνουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
georgeadams Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=114795 στα 39 ευρώ από το Carefure σου κάνει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Καλό φαίνεται (αν και μάρκα mekapses) και σε καλή τιμή - από τη συζήτηση δεν αντελήφθην ακόμα: 1. Αν υποστηρίζει τελικά ελληνικούς υπότιτλους ή όχι. Είπαμε, δεν καίγομαι, αλλά καλό είναι. 2. Αν είναι region free (ή αν γίνεται). lazaross mode: Ομολογώ ότι δεν διάβασα το topic στο dvd.stuff.gr
getty Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Κάτι άλλο, Xvid με ac3 παίζουν όλα τα dvd Players που παίζουν divX?
dim_b Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Επειδή το ψάχνω και εγώ γιά αγορά DVD/DivX player, έχω καταλήξει στο Samsung 850. Απ'ότι έχω διαβάσει δεν έχει πρόβλημα με Ελληνικούς υπότιτλους, γίνεται εύκολα region-free και έχει ακόμα και έξοδο HDMI που ίσως να σου φανεί χρήσιμη αν αγοράσεις προβολέα. Καλή επιλογή κάτω από τα 100? είναι και το Philips 3010 αν δεν σε ενδιαφέρει η έξοδος S-VIDEO (έχει μόνο composite και component). Εγώ το απέρριψα γιά αυτό τον λόγο.
DhZou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Ena philips gyro sta 100 euro dystixos den thymamai akrivos to montelo (to eixa parei ap to carrefour) to gyrisa piso giati afou to pira anakalypsa oti den ypostyrize dts!!! Opote osoi skopevete na vlepete kai dvd se home cinema me to idio mixanima prosexte kai afti ti leptomereia.
zavlakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Επειδή το ψάχνω και εγώ γιά αγορά DVD/DivX player, έχω καταλήξει στο Samsung 850[/url']. Απ'ότι έχω διαβάσει δεν έχει πρόβλημα με Ελληνικούς υπότιτλους, Που το διαβασες αυτο;;
boygeo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Re paidia, gia to Magnavox 434 den yparxei greek firmware? Einai poly kalo ergaleio - paizei ta panta. Giati exw tin entypwsi oti endexomenws na pairnei firmware apo alla mixanimata kai pws mporw na bebaiwthw? Fantazomai oti auta ta chipset prepei na einai ligo-poly standard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.