Προς το περιεχόμενο

DVD-DivX Επιτραπέζιο Player που να παίζει DVD με DivX

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οσο αφορά τους υπότιτλους ότι ξέρετε παραπάνω καλό είναι να μάθουμε.Συνήθως χρειάζεται να είναι σε srt ή sub ή κάτι άλλο?

Για εξωτερικους υποτιτλους η πιο σιγουρη λυση ειναι .srt, οι υπολοιπες format δεν υποστηριζονται κατα κανονα. Εννοειται οτι μονο αν τους εχεις ενσωματομενους εισαι εξασφαλισμενος 100% χωρις προβληματα ελληνικης υποστηριξης, συγχρονισμου κ.λ.π Εχε υποψη σου επισης οτι επισημως τα ελληνικα δεν υποστηριζονται (σε εξωτερικους παντα υποτιτλους), αλλα τα players που βασιζονται σε mediatek τσιπακια χακαρονται για ελληνικα ευκολα.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν απο μιά βδομάδα πήρα το Pioneer 575A.. Παίζει μιά χαρά περισσότερα απο ένα DivX σ' ένα CD. Η Pioneer υποστηρίζει και υπότιτλους σε DivX με καινούργιο firmware (το δικό μου το είχε ήδη φορτωμένο).

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι μερικά παλιά VCDs τα παίζει ασπρόμαυρα.

Κατά τ' άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος

Δημοσ.

paidia egho pira apo carefur to united DVX 5021. Paizei OSA cds kai dvds dokimasa na tou balo kai osa exoun exoterika arxeia srt i sub, ta epilego kai ta paizei kanonikotata alla yparxei to gnosto problima me to encoding, kai den emfanizei sosta tous ellinikous xaraktires. Xerete mipos gia to montelo afto an yparxei kamia periptosi na bgei firmware gia afti ti douleia? (Xero oti gia to proigoumeno unitedx eixan bgalei kati, montelo 40kati an thymame kala.)

Δημοσ.

epeidi endiaferei ki allous oi plirofories pou sxetizontai me DivX players nomizo kalo tha htan na anefere opoios kserei kati gia kapoia syskeyh

Ego endiaferomai na paro to Philips DVP 630 h' 632

o filos Tsiou anefere pio pano kapoia provlimata

telika ta provlimata ayta lythikan? paizei ypotitlous h' oxi?

gia na kseroume ki emeis na psaksoume gia kati allo

Δημοσ.

Opws eipe o GSpok, ola xrisimopoioun chipset Mediatek gia na paizoun MPEG4 kai kanena player den ypostirizei epishmws Ellinika. Kai na tyxei na ypostirizei (opws px ta LG) meta apo to episimo update sto firmware, xanontai. Giauto psaxnete enan divx-player pou na exoun "asxolei8ei" mazi tou, an den boreite na to kanete monoi sas (pou den to synistw).

Gia mena ta kalytera (se ypostirixh ellinikwn-dynatotytwn)- ta exw dokimasei kai ta xerw - einai:

Philips DVP720SA = ~120euro, katapliktiko dvd/sacd-player gia ta lefta tou.

Pioneer DV-575A = ~160euro, korifaio universal dvd/sacd/dvd-audio player.

Yamada 6700 = ~80euro. Poly ftinw kai ta kanei ola. To mono pou paizei Packed Bitstream XViD's xwris tropopoihsh.

Δημοσ.

http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&Itemid=4

αυτή τη διεύθυνση βρήκα για πειραγμένα firmware.

ΔΕΝ εχω αλλά ψάχνω (πολλούς μήνες) και θα συνεχίσω εφόσον η αγορά ΔΕΝ έχει κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες μου. Έχω σα δεδομένο ότι λόγω οικονομικής στενότητας ό,τι πάρω θα το "παντρευτώ" και δε θα μπορώ να ακολουθώ τις (φρενήρεις) τασεις της αγοράς.

Δημοσ.

Μήπως έχει δει κανείς firmware για Samsung 745 που να υποστηρίζει ελληνικά σε εξωτερικούς υποτίτλους?

...Παρεπιπτόντως, αυτό είναι το μοναδικό "παράπονο" που έχω από το συγκεκριμένο player στους 5 μήνες που το έχω ;-)

Δημοσ.
Το πηρα πρόσφατα απο pixmania 50 ευρώ.Παίζει τα πάντα' date=' είναι ωραίο σε εμφάνιση και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλα εχει δύο πολύ βασικά προβλήματα:

α)Δεν δείχνει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους (όπως και τα περισσοτερα divx players) που είναι κάτι που ελπίζω να φτιαχτεί με κάποια νεα έκδοση firmware και

β)και σημαντικότερο σε ορισμένα divx ανα τακτά μικρά χρονικά διαστήματα κάνει skip καρέ. Αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα καθώς στα συγκεκριμένα divx ανα 10-20 sec κανονικής αναπαραγωγής ξεπερνάει 2-3 sec βίντεο και συνεχίζει απο εκεί. Το χειρότερο είναι οτι αυτό είναι πρόβλημα που δε νομίζω οτι μπορεί να λυθεί με άλλο firmware...

Για τα λεφτά του πάντως πιστεύω οτι ειναι κατι παραπάνω απο value for money[/quote']

Κάνε firmware update απο εδώ:

http://www.yamada.de/ftp/mx105v2.zip

http://www.yamada.de/ftp/yamada_update_eng.pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...