Προς το περιεχόμενο

DVD-DivX Επιτραπέζιο Player που να παίζει DVD με DivX

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα γνωρίζει κανείς αν κάποιο απο τα standalone players που παίζουν και divx μπορεί να παίξει και DVD που έχουν 3-4 ταινίες DivX μέσα?

Προσανατολίζομαι ή στο Pioneer 575 που πάντα θεωρώ την καλύτερη στα DVD player ή στο YAMAKAWA απο e-shop επειδή βγάζει VGA έξοδο και ο projector μου έχει VGA είσοδο.

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι...

Thanks προκαταβολικά

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συνηθως ολα παιζουν DVD με πολλα αρχεια divx μεσα. Αρκει να μην ξεπερναει το καθε divx τα 2 Giga.

Εφοσον εχεις projector παρε ενα player που εχει οπωσδηποτε progressive scan και VGA ή Component εξοδο.

Δημοσ.
koitakse kai to Umax 6700

poly kalo me ypostiriksi ellinikwn ypotitlwn me to analogo firmware

tromera xamhlh timh

Aν εννοεις το Yamada 6700, αυτο δεν υποστηριζει progressive scan. Ειναι αμαρτια αν εχεις projector να παιζεις τα DVD interlaced...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις, όσο αφορα το progressive scan εχω και ένα pioneer player για τα DVD ,βεβαια καλά θα είναι να συμβαίνει το ίδιο και για τα divX, με καλύπτει η απάντηση οτι σχεδόν όλα παίζουν DVD με divx, τα αρχεία μου συνήθως είναι 2 CD ενωμένα δηλάδη γύρω στα 1.4 GB όποτε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα.Οσο αφορά τους υπότιτλους ότι ξέρετε παραπάνω καλό είναι να μάθουμε.Συνήθως χρειάζεται να είναι σε srt ή sub ή κάτι άλλο?

Δημοσ.
den eixa proseksei oti yphrxe projector

vghke prosfata ayto edo me progressive scan

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=6789169859&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=86794

Το πηρα πρόσφατα απο pixmania 50 ευρώ.Παίζει τα πάντα, είναι ωραίο σε εμφάνιση και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλα εχει δύο πολύ βασικά προβλήματα:

α)Δεν δείχνει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους (όπως και τα περισσοτερα divx players) που είναι κάτι που ελπίζω να φτιαχτεί με κάποια νεα έκδοση firmware και

β)και σημαντικότερο σε ορισμένα divx ανα τακτά μικρά χρονικά διαστήματα κάνει skip καρέ. Αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα καθώς στα συγκεκριμένα divx ανα 10-20 sec κανονικής αναπαραγωγής ξεπερνάει 2-3 sec βίντεο και συνεχίζει απο εκεί. Το χειρότερο είναι οτι αυτό είναι πρόβλημα που δε νομίζω οτι μπορεί να λυθεί με άλλο firmware...

Για τα λεφτά του πάντως πιστεύω οτι ειναι κατι παραπάνω απο value for money

Δημοσ.

Αυτο ειναι το original firmware...

Το δοκιμασα και αυτο αλλα και παλι δεν παιζει. Το επιφοβο ειναι το οτι δεν παιζει ΚΑΘΟΛΟΥ υποτιτλους. Ουτε Αγγλικα ουτε τιποτα. Οτι και αν δοκιμασα δεν τα εχω καταφερει. Οταν πατησω το πληκτρο για subtitles βγαζει στην οθονη ενα χερακι και δεν κανει τιποτα αλλο. Μαλλον πως εκατσε προβληματικο και θα την φαει την επιστροφη του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...