Pink_Panther Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 hi paidia 8a h8ela na rvthsv exv laptop kai exv mia ejvterikh karta thleorashs(pixel view play tv usb pro) kai einai mesv usb,pos mporv na ma8v ean exei ayto to chipaki(ean jerei kaneis pou exei ayth thn karta as steilei mhnyma) pou xreiazete gia to filmnet kai ean ginete auto pou anaferete me to programmataki,den hjera oti mporei na ginei kati tetoio giati eimai kainourgios...,thanks prokatabolhka. Nikos sthn PlayTV Pro pou exw egw, pou einai i esoteriki PCI kai oxi USB eksoteriki alla exei fisiologika to idio chip mporw na dw Filmnet, omws i eikona pote den sta8eropieitai teleiws (kounietai elaxista ligo-ligo) oute ta xrwmata ftiaxnoune opws prepei, ase pou prepei to sima tis keraias na einai aristo... Genika einai apogoiteusi kai mia taineia diskola 8a katseis na deis... :-x
ghatz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα! Έχω ένα τσιπάκι της philips το TDA8275. Θα βρούμε τίποτα γι' αυτό;
mikaha Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω ένα τσιπάκι της philips το TDA8275. Θα βρούμε τίποτα γι' αυτό; Πρέπει να έχεις BT878. Εδώ θα βρεις μια λίστα με τα tv tuner που διαθέτουν το συγκεκριμένο chipset. hi paidia 8a h8ela na rvthsv exv laptop kai exv mia ejvterikh karta thleorashs Απ'οτι ξέρω μόνο σε κάρτα PCI μπορείς να δεις τα συνδρομητικά. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να σταθεροποιήσω την εικόνα σε κάποιο σημείο. Αυτό που έχω παρατηρήσει στην τελευταία έκδοση είναι ότι η εικόνα κλειδώνει πολύ πιο εύκολα - σχεδόν άμεσα. Βελάκια και πλήκτρο L.
ghatz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχω δηλαδή το ΒΤ878 δεν μπορώ να κάνω τίποτα;
Neo24483 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Οι συχνότητες είναι 53 για Filmnet και 58 για Supersport εφόσον ψάχνετε από Υμμητό. Για Πάρνηθα είναι 08 και 10 αντίστοιχα.
johnrg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 mporei kapoios na mou pei mia kali kai oikonimiki lisi agoras kartas tv giA FILMNET?
shylock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 geia sas paidia eimai kainourios.prin apo 4 xronia peripou eixa parei kai egw mia karta thl alla den htan h haupage htan mia allh exisou kalh omws.alla eixa dokimasei ta panta kai den mporousa na dw filmnet.peite mou kanena site na paw.xerete an ginetai tipota kai apo to media player?????????????????
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 johnrg, yparxei mia karta k-world me 33 eyrw. phgaine se ena megalo katasthma, sto kentro kalytera, kai zhta thn, pes ayth poy exei chip bt-878...den xerw an epitrepetai na soy pw akribws poy tha thn breis....
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ksexasa na pw kai egw thn aporia moy... supersport 2,3 klp yparxei pithanothta na piasoyme, den mporw na brw thn syxnothta tous...an gnwrizei kapoios as apanthsei...
savvasha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ta supersport 2,3 klp pianonte mono apo doriforo...
liopyr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 xerei kaneis an yparxei neoterh version apo to ccdxp32-v3.6.2.8???
gokal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μια ερωτηση κ απο εμενα... Εχω την Hauppauge WinTV PCI που οπως λεει κ το link του mikaha 9 posts παραπανω εχει BT8x8 chip. Η καρτουλα δουλευει αψογα αλλα δεν εχω καταφερει να πιασω filmnet/supersport. Εχω δοκιμασει το DScaler και το WinTV2000 με τα ccdxp3268 και Rony's ccrypt204 αλλα τπτ. Πιανω τα καναλια στα 53 κ 58 κλεινω το προγραμμα, τρεχω τα ccrypt ή ccdxp κ εχω μια ασπρομαυρη εικονα, χαλια που κινειται απο δεξια αριστερα πολυ γρηγορα. Ουτε καν πλησιαζει στο να μπορεις να την παρακολουθησεις. Περιμενω κ αλλαζω ρυθμισεις αλλα δεν γινεται τπτ. Αν εχει καποιος ιδια καρτα ή ξερει κατι ας βοηθησει να βρω τι κανω λαθος! Ευχαριστω
teodgeor13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 παιδια εχω αυτη την καρτουλα tv, leadtek winfast tvusb II. ξερει κανεις αν εχει αυτο το τσιπακι? επειδη θα αγορασω αλλη μια καρτα tv αυριο για το μαγαζι, μπορει καποιος να μου πει σιγουρα με ποια καρτα βλεπει filmnet kai supersport για να αγορασω αυτη? ευχαριστω
mikaha Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Η κάρτα που λες προφανώς συνδέεται σε usb άρα δεν μπορείς να δεις supersport. Πρέπει να έχεις εσωτερική PCI και συγκεκριμένα με chipset BT8x8. Σ' αυτό το λινκ πιστεύω να βρεις ποιες κάρτες το υποστηρίζουν. Για να ξέρεις, η εικόνα θα είναι μέτρια έως χάλια οπότε δεν αξιζει να αγοράσεις tv tuner μόνο γι'αυτό το λόγο.
Red_Phantom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μην χανετε τον χρονο σας αδικα. Δεν υπαεχει τιποτα καλο εκει εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.