phmpasio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Εχω την κάρτα WinFast TV2000 XP Series με ένα Celeron στα 800 και μια κάρτα γραφικών G-Force 32 ,XP PRO SP2 και κατέβασα το ccdxp32-v3.6.2.8 για να βλέπω Filmnet στο Pc αλλά ή δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω ή έχει πρόβλημα. Ανοίγω το WinFast και αφού scannaro kai βάλω όλα τα κανάλια τότε το κλείνω και ανοίγω το ccdxp32.exe απο κεί και πέρα έχω ένα μαύρο παράθυρο και δεν ξέρω τι να κάνω? Λίγη βοήθεια???
insomniac_new Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 mesw toy winfast θα συντονίσεις στο κανάλι που πιάνεις filmnet .Μετα κλείνεις το winfast και ανοιγεις το ccdxp32...
jstamelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ektos apo karta tv kai to programmataki xreiazete kati allo???? sorry an einai xazi erotisi alla....
wiz@rd21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ektos apo karta tv kai to programmataki xreiazete kati allo???? sorry an einai xazi erotisi alla.... Υπομονή, εμένα προσωπικά δεν δουλεύει ποτέ... :evil:
insomniac_new Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ektos apo karta tv kai to programmataki xreiazete kati allo???? sorry an einai xazi erotisi alla.... oxi.Απλά πρεπει να εχεις και καποιο αλλο πρόγραμμα για να ποσυντονισεις την καρτα σου στο κανάλι filmnet
dkak Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 μια απορία έχω βασικά με το όλο εγχείρημα του φιλμνετ από υπολογιστή...πήγα τις προάλλες να πάρω κάρτα τηλεόρασης κ ο πωλητής μου είπε ότι δεν κάνουν όλες για το ronny's decoder ή για τα άλλα σπαστήρια.Βασικά δεν έχω κ πολλά λεφτά για ξόδεμα σε TV card κ σκέφτομαι για μια AVERMEDIA TV 007 FM sta 38 euros ή μια Κ-world TV PVR 878...Ενδέχεται να αντιμετωπίσω με κάποια πρόβλημα σε σχέση με το decoder??...Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά μιας tv card ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει το πολυπόθητο πρόγραμμα??? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
mikaha Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 SYSTEM REQUIREMENTS (gia to ccdxp32) - TV decoder card with BT878/9 chip. - Pentium or comptible processor at 233 MHz or higher for B/W modes (1.5 GHZ for interlaced mode). Μην περιμένεις και πολλά από ποιότητα, υπαρχουν προβλήματα με τα χρώματα και την πολικότητα της εικόνας (σε μένα τουλάχιστον) αλλα βλέπεται
dkak Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Se euxaristw polu mikaha...kali tyxi stis renault pou apo ti vlepw ypostirizeis sto grand prix tou bahrein...an k fainontai isxyrotates fetos,ti na tin kanoun tin tyxi!!!
chichibaou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 παιδιά για χαρά!πριν λίγες μέρες άρχισα να ψάχνω την υπόθεση filmnet στον υπολογιστή.έχω μια κάρτα τηλεόρασης v-stream 833LP και όσα προγράμματα έχω βρει δεν είναι συμβατά με την κάρτα μου.γνωρίζει κανείς άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμμα για αυτό το chip;ευχαριστώ προκαταβολικά
mikaha Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όχι δεν υπάρχει πρόγραμμα παρά μόνο αν η κάρτα σου πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές.
ikaros2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 με ή χωρις συμβατο tv-tuner η υποθεση "παρανομο Filmnet" ειναι πρακτικα μη πραγματοποιήσημη
crach13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 re paidia den mporo na to katevaso.mpori na mou to stili [email protected]
omnimal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 σε cinergy 600 tv γινεται ? (Philips SAA7134 chip)
laskos0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 σε cinergy 600 tv γινεται ? (Philips SAA7134 chip) Όχι.Αναφέρθηκε προηγούμενα ότι απατείται BT878/9 chip...;Όχι Philips
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.