ARTH0UR0S Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 AN DEN KANO LATHOS PC KART GIA LAPTOP EINAI ARA XLOMO DOKIMASE NA TREXEIS TO PROGRAMMA AN SOU VGALI OTI DEN VRISKI TCIP TOTE OPOS KATALABENIS DEN KANIS DOULEIA :? QUOTE] όντως η κάρτα μου δεν έχει το τσιπάκι please! μπορείτε να μου προτείνεται μια κάρτα για laptop? :oops: den ksero alla eimai sxedon sigouros oti den exei anaferthi na iparxi kiolas
maria1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 den ksero alla eimai sxedon sigouros oti den exei anaferthi na iparxi kiolas ούτε σε USB υπάρχει
prigipa_m Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Paidia exo tin AverMedia hybrid+FM Volar???Ginetai na do???An nai me poio programma kai pos?
maria1986 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Paidia exo tin AverMedia hybrid+FM Volar???Ginetai na do???An nai me poio programma kai pos? δες στην σελίδα 17
ARTH0UR0S Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 δες στην σελίδα 17 xa0x0ax0a0xa den se niazei na diavases oles tis selides maraki :mrgreen: :mrgreen:
maria1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 xa0x0ax0a0xa den se niazei na diavases oles tis selides maraki :mrgreen: :mrgreen: Ναι τις διάβασα αλλα δεν βρήκα άκρη για κάρτα για laptop μήπως υπάρχει κάτι σε USB που να έχει τσιπάκι :(
Gantalf_4 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Σε USB δεν μπορεις να κανεις τιποτα, δυστυχως...
ARTH0UR0S Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ναι τις διάβασα αλλα δεν βρήκα άκρη για κάρτα για laptop μήπως υπάρχει κάτι σε USB που να έχει τσιπάκι :( eiparxi kati me ta idia eyro pernis spasmeno apodikopioiti kai to vlepis kai kampana xoris ixo pali
maria1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά μένω Ιρλανδία και έλπιζα μήπως θα μπορούσα να σπάσω μερικά κανάλια μέσο αυτού του τσιπ..το κουτί του filmet δεν νομίζω να παίξει εδώ?
ARTH0UR0S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά μένω Ιρλανδία και έλπιζα μήπως θα μπορούσα να σπάσω μερικά κανάλια μέσο αυτού του τσιπ..το κουτί του filmet δεν νομίζω να παίξει εδώ? ontos den tha sou peksi.......... exeis mono laptop ?
maria1986 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ontos den tha sou peksi..........exeis mono laptop ? Ναι μονο laptop έχω k δεν με βλέπω k για άλλο pc τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα :(
gkastros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 To CCrypt an den kano lathos ine MONO gia kartes me bt8x8 chipset.
mpekris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 το λοιπον. εγω ο καημενος εχω μια φτηνιαρα καρτα η οποια λεει: video shuttle ii ,chronos, pci tv card. δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το bt8x8 και δεν ξερω πως μπορω να ξερω αν ειναι συμβατη η καρτα μου με αυτο. ας μου πει καποιος οτι δεν μπορω να δω φιλμνετ γιατι βαρεθηκα να ψαχνω. ευχαριστω. (ΥΓ. 22 χρονων παλικαρι, στο internet απο το 97, ειναι το πρωτο μου μηνυμα σε forum.) (ΥΓ2.: Ενα ποδι αφησα στο βιετναμ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.