Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
AN DEN KANO LATHOS PC KART GIA LAPTOP EINAI ARA XLOMO

DOKIMASE NA TREXEIS TO PROGRAMMA AN SOU VGALI OTI DEN VRISKI TCIP TOTE OPOS KATALABENIS DEN KANIS DOULEIA :?

QUOTE]

όντως η κάρτα μου δεν έχει το τσιπάκι:( please! μπορείτε να μου προτείνεται μια κάρτα για laptop? :oops:

den ksero alla eimai sxedon sigouros oti den exei anaferthi na iparxi kiolas :cry:

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xa0x0ax0a0xa den se niazei na diavases oles tis selides maraki

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ναι τις διάβασα:) αλλα δεν βρήκα άκρη για κάρτα για laptop μήπως υπάρχει κάτι σε USB που να έχει τσιπάκι:( :(
Δημοσ.
Ναι τις διάβασα:) αλλα δεν βρήκα άκρη για κάρτα για laptop μήπως υπάρχει κάτι σε USB που να έχει τσιπάκι:( :(

eiparxi kati me ta idia eyro pernis spasmeno apodikopioiti kai to vlepis kai kampana xoris ixo pali

Δημοσ.

Βασικά μένω Ιρλανδία και έλπιζα μήπως θα μπορούσα να σπάσω μερικά κανάλια μέσο αυτού του τσιπ..το κουτί του filmet δεν νομίζω να παίξει εδώ?

Δημοσ.
Βασικά μένω Ιρλανδία και έλπιζα μήπως θα μπορούσα να σπάσω μερικά κανάλια μέσο αυτού του τσιπ..το κουτί του filmet δεν νομίζω να παίξει εδώ?

ontos den tha sou peksi..........

exeis mono laptop ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το λοιπον. εγω ο καημενος εχω μια φτηνιαρα καρτα η οποια λεει: video shuttle ii ,chronos, pci tv card. δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το bt8x8 και δεν ξερω πως μπορω να ξερω αν ειναι συμβατη η καρτα μου με αυτο. ας μου πει καποιος οτι δεν μπορω να δω φιλμνετ γιατι βαρεθηκα να ψαχνω. ευχαριστω. (ΥΓ. 22 χρονων παλικαρι, στο internet απο το 97, ειναι το πρωτο μου μηνυμα σε forum.)

(ΥΓ2.: Ενα ποδι αφησα στο βιετναμ..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...