ARTH0UR0S Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Την ανεβασα εγω στο depositfiles επειδη το rapishare.com μου κολλησε και δε φορτωνει. Οριστε. http://depositfiles.com/en/files/428873 arxontas eisai filos
ARTH0UR0S Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 kai meta apo poles dokimes den paratirisa kai to diaforetiko sto ccrypt tou Gasin to idio me tou insomnia mou douleui. vasika tha eithela na sas rwtiso epidi thelo na alakso karta tv na parw mia pou na einai sinvati me ta vista kserete kamia me to en logo chipaki
kostelo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Κανε μια υπομονη, πιστευω οτι μπορει να βγει καποιος driver ανεπισημος απο καποιον και να υποστηριζεται απο τα βιστα. Αυτες τις καρτες τις εχει χιλιαδες κοσμος και δε πιστευω για τα βιστα και μονο να αλλαξει καρτα. Εγω τουλαχιστον οχι. Στην αναγκη θα εχω ενα partition με τα xp και θα το εχω μονο και μονο γι αυτο το σκοπο.
ARTH0UR0S Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Κανε μια υπομονη, πιστευω οτι μπορει να βγει καποιος driver ανεπισημος απο καποιον και να υποστηριζεται απο τα βιστα. Αυτες τις καρτες τις εχει χιλιαδες κοσμος και δε πιστευω για τα βιστα και μονο να αλλαξει καρτα. Εγω τουλαχιστον οχι. Στην αναγκη θα εχω ενα partition με τα xp και θα το εχω μονο και μονο γι αυτο το σκοπο. vasika kai go etc lew na to kano .den viazomai na apoxoristo ta xp os twra eimai mia xara me afta eksalou mexri na arxisoun na vgenoun apoklistika programmata gia vista exei o theos alla tha agoraso pou tha agoraso deyteri karta gia tv an eiparxi tha eithela na tin paro me drivers XP&vista GIATI AFTI POU EXO DEN VRISKO OUTE GIA XP DRIVERS OXI NA PSAKSO KAI GIA VISTA
ntg_net Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Εχει κανει καποιος και φυσικα αν ισχυει συνδεση αποκωδικοποιητη με PC και μεσω μιας σελιδας απο Cuba να εχει ολο το πακετο Nova "δωρεαν" ?
george_the_jack Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά από ένα νέο χρήστη.... Γνωρίζει κανένας σας αν το ΤV Tuner που διαθέτω είναι συμβατό με κάποιο Decoder software ώστε να πιάνω Supersport? Ένας τρελός, τρελός Football fan!!! Thanx Προκαταβολικά.
ARTH0UR0S Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά από ένα νέο χρήστη....Γνωρίζει κανένας σας αν το ΤV Tuner που διαθέτω είναι συμβατό με κάποιο Decoder software ώστε να πιάνω Supersport? Ένας τρελός, τρελός Football fan!!! Thanx Προκαταβολικά. apo ena fast serf nomizo oti i karta sou einai gia laptop kai exo tin entiposi oti den exei to tsipaki bt878 i bt874 ara xlomo na deis {den apokliete na kano kai lathos fisika psakse tin na dis an forai ena apo to parapano tsip }
SMILE'S Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γεια Σου ! Μπορεισ Να Μου Πεισ Αν Μπορω Νατο Κανω Με Εναν Xcruisier 200 Που Εχω Η Δουλευει Μονα Σε Pc Card
gantemis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια.Με το ccdxp3.6.2.8 οποτε το προσπαθω μου βγαζει το εξης μυνημα"error(main line 1157):init surfaces failed.Τι σημαινει αυτο;
ARTH0UR0S Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 to chip bt878 to exei i karta tv sou an oxi den kanis doulia
gantemis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Ναι φιλε μου.Προσπαθω να λοκαρω,αλλα δεν.(οταν δουλευει το προγραμμα).
maria1986 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 για σας k από μένα!επειδή είμαι λίγο άσχετη με αυτά μπορεί κάποιος να μου pi αν η κάρτα που pc μου(Terratec Cinergy 400 tv mobile) φοράει αυτό το τσιπάκι που λέτε? k αν αυτό ισχύ k Irladia η μονο Ελλάδα? έστω k αν μπορέσω να δω κάποια κανάλια?ευχαριστώ εκ τον προτερων Μαρία
ARTH0UR0S Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 για σας k από μένα!επειδή είμαι λίγο άσχετη με αυτά μπορεί κάποιος να μου pi αν η κάρτα που pc μου(Terratec Cinergy 400 tv mobile) φοράει αυτό το τσιπάκι που λέτε? k αν αυτό ισχύ k Irladia η μονο Ελλάδα? έστω k αν μπορέσω να δω κάποια κανάλια?ευχαριστώ εκ τον προτερων Μαρία AN DEN KANO LATHOS PC KART GIA LAPTOP EINAI ARA XLOMO DOKIMASE NA TREXEIS TO PROGRAMMA AN SOU VGALI OTI DEN VRISKI TCIP TOTE OPOS KATALABENIS DEN KANIS DOULEIA :? Ναι φιλε μου.Προσπαθω να λοκαρω,αλλα δεν.(οταν δουλευει το προγραμμα). ONOMA KAI PRAMA EISAI RE FILOS . DOKIMASE NA ALAKSIS TROPO LOKARISMATOS EXEI KATI EPILOGES DEN EXO TO PROGRAMMA PROSTA MOU KAI DEN THYMAME TIS EPILOGES KATI ME IMAGE LOCK EINAI AN THYMAME KALA . PSAKSE STO FORUM ANAFERETE POLES FORES. KAI KSANALEO OTI EMEIS TOU TO PSAKSAME PRIN TRIS MINES VGALAME TA EKSIS SIMPERASMATA AKSIZI MONO gia osous vlepoun mpala sto supersport kai akoune ton era gia na dis tsontes xoris eixo (ama stravothis den tha fteei i mlk ) gia tenia den leei giati den doulevi to polarity kala kai girnai se arnitika xromata sinexia afta (KSETHAPSAME TSAMPA POST 3 MINON . OSOI EXOUN KANI SINDOMI THA PAROUN MINIMA TSAMPA)
maria1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 AN DEN KANO LATHOS PC KART GIA LAPTOP EINAI ARA XLOMO DOKIMASE NA TREXEIS TO PROGRAMMA AN SOU VGALI OTI DEN VRISKI TCIP TOTE OPOS KATALABENIS DEN KANIS DOULEIA :? QUOTE] όντως η κάρτα μου δεν έχει το τσιπάκι please! μπορείτε να μου προτείνεται μια κάρτα για laptop? :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.