gedila Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 to thinkpossitive gia tin p[olikotita to dokimase kaneis?
trinoo13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας παιδιά! Έχω την Hercules Smart TV Stero καρτα TV και Windows XP Pro SP2. Ξέρει κανείς αν με αυτή την κάρτα μπορώ να καταφέρω να δώ Filmnet; (βασικά Supersport......) Αν ναι ας δώσει κάποιος οδηγίες και links για τα προγράμματα που χρειάζονται. Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα. Άν πάλι δεν θέλει να δώσει δημόσια links ας μου τα στείλει στο [email protected] Επίσης ξέρει κανείς τις συχνότητες Filmnet & Supersport στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ εκ των προταίρων
gasin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 to thinkpossitive gia tin p[olikotita to dokimase kaneis? Το thinkpositive το δουλεύω φίλε μόνο στο fil*net και φτιάχνει μια χαρά την πολικότητα. Στο supe*sport1 όταν έχει ποδόσφαιρο με φόντο σχεδόν 90% πράσινο, δεν μπορεί να δουλέψει δυστυχώς.... Γειά σας παιδιά! Έχω την Hercules Smart TV Stero καρτα TV και Windows XP Pro SP2. Ξέρει κανείς αν με αυτή την κάρτα μπορώ να καταφέρω να δώ Filmnet; (βασικά Supersport......) Αν ναι ας δώσει κάποιος οδηγίες και links για τα προγράμματα που χρειάζονται. Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά χωρίς ουσιώδες αποτέλεσμα. Άν πάλι δεν θέλει να δώσει δημόσια links ας μου τα στείλει στο [email protected] Επίσης ξέρει κανείς τις συχνότητες Filmnet & Supersport στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Φίλε μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη... Τα έχουμε γράψει 100 φορές εδώ αυτά που χρειάζονται... Δες στη σελίδα 17 για να καταλάβεις... Τι χρειάζεται: Μια κάρτα Pixelview Play TV Pro2 bt878 (περίπου 30€) Μια εσωτερική κεραία π.χ. DVBT με ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος (περίπου 30€) Το πρόγραμμα CC32XP 3.6.2.8 (δωρεάν) Αμα δεν το ψάξεις και λίγο μόνος σου δεν γίνεται... ΄Ολοι έτσι βρήκαμε μια άκρη...
MoUCLAs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω την Cinergy Hybrid HT USB (http://www.chip.de/news/c1_news_22113323.html?tid1=9226&tid2=0) επειδή έχω φορητό υπολογιστή.Απλά δεν έχω ιδέα από αυτά και θέλω τη βοήθειά σας.Διάβασα κάπου ότι δεν έχετε βρεί μέχρι τώρα κάποια κάρτα εξωτερική που να έχει ένα από τα απαραίτητα τσιπάκια.Απλά επειδή είναι αρκετά καινούργια (όπως μου είπαν) σκέφτηκα μήπως κάτι έχει βελτιωθεί.To μόνο που μου είπαν (που δεν ξέρω αν το κάνουν και άλλες κάρτες τηλεόρασης) ότι κάνει είναι ότι πιάνει το ψηφιακό της ΕΡΤ.Θα ήθελα σας παρακαλω να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτή την κάρτα ή και με κάποια άλλη διαφορετική.. Η εν λόγω κάρτα είναι για να πιάνει Αναλογικά αλλά και Ψηφιακά επίγεια κανάλια.. Οπότε ναι κάνει για να πιάνεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ , αρκει στην περιοχή σου να εκπέμπουν.. δεν νομίζω να πιάνει filmnet μιας και γενικά η Terratec χρησιμοποιεί τσιπάκια της Philips και οχι αυτό που ειναι απαραίτητο για το προγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά..
gedila Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 File gasin apo oti exo katalavei prepei na markareis me to tetragonaki sto thinkpossitive to codert kai ekei na douleupsei mporeis na mou steileis na thes tis rithmiseis tou polarity.ini . Thanks [email protected]
dll.hal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 λοιπον παιδες επειδη σας αρεσει το αθλημα σε οποιον το εχει αναγκη χαριζω εναν αποκωδικοποιητη filmet που μου εχει ξεμεινει....
gedila Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Kairo exo na akouso ti lexi xarizo..... details?
trinoo13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το thinkpositive το δουλεύω φίλε μόνο στο fil*net και φτιάχνει μια χαρά την πολικότητα. Στο supe*sport1 όταν έχει ποδόσφαιρο με φόντο σχεδόν 90% πράσινο, δεν μπορεί να δουλέψει δυστυχώς.... Φίλε μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη... Τα έχουμε γράψει 100 φορές εδώ αυτά που χρειάζονται... Δες στη σελίδα 17 για να καταλάβεις... Τι χρειάζεται: Μια κάρτα Pixelview Play TV Pro2 bt878 (περίπου 30€) Μια εσωτερική κεραία π.χ. DVBT με ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος (περίπου 30€) Το πρόγραμμα CC32XP 3.6.2.8 (δωρεάν) Αμα δεν το ψάξεις και λίγο μόνος σου δεν γίνεται... ΄Ολοι έτσι βρήκαμε μια άκρη... Αδέρφέ, τα έχω δοκιμάσει αυτά που γράφει στη σελίδα 17. Όπως και έχω ψάξει και μόνος μου. Αλλά επειδή δεν είχα αποτέλεσμα, είπα να ρωτήσω. Η κάρτα που ανέφερα ότι έχω, έχει το ίδιο τσιπάκι. Την ερώτηση την έκανα για να μην ξανα-αγοράζω κάρτα τζάμπα, αν η δουλειά γίνεται με αυτή που έχω. Κεραία έχω εξωτερική με ενισχυτή. Το σήμα που λαμβάνω είναι καλό. Στο CC32XP δεν μπορώ να ρυμίσω την πολικότητα και να κεντράρω καλά το σήμα. Ευχαριστώ και πάλι
gasin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αδέρφέ, τα έχω δοκιμάσει αυτά που γράφει στη σελίδα 17. Όπως και έχω ψάξει και μόνος μου. Αλλά επειδή δεν είχα αποτέλεσμα, είπα να ρωτήσω. Η κάρτα που ανέφερα ότι έχω, έχει το ίδιο τσιπάκι. Την ερώτηση την έκανα για να μην ξανα-αγοράζω κάρτα τζάμπα, αν η δουλειά γίνεται με αυτή που έχω. Κεραία έχω εξωτερική με ενισχυτή. Το σήμα που λαμβάνω είναι καλό. Στο CC32XP δεν μπορώ να ρυμίσω την πολικότητα και να κεντράρω καλά το σήμα. Ευχαριστώ και πάλι Σχετικά με την πολικότητα που αναφέρεις είναι ένα πρόβλημα που το έχουν όλοι δυστυχώς.. Εγώ το έψαξα πολύ πριν κάνα μήνα και βρήκα ένα πειραγμένο CCD32XP που λοκάρει τέλεια. Επίσης ρύθμισα το think positive για το polarity αλλά μου δουλεύει καλά μόνο στο film*et. στο ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί... Αν θέλεις την έκδοση που έχω του ccd, πες μου να στη στείλω με email.
kostelo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Σχετικά με την πολικότητα που αναφέρεις είναι ένα πρόβλημα που το έχουν όλοι δυστυχώς.. Εγώ το έψαξα πολύ πριν κάνα μήνα και βρήκα ένα πειραγμένο CCD32XP που λοκάρει τέλεια. Επίσης ρύθμισα το think positive για το polarity αλλά μου δουλεύει καλά μόνο στο film*et. στο ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί... Αν θέλεις την έκδοση που έχω του ccd, πες μου να στη στείλω με email. Θα την ηθελα και γω αν ειναι διαφορετικη απ αυτην που δινει το insomnia. Θα μπορουσες μηπως να την ανεβαζες στο rapidshare να τη δοκιμασουμε και μεις? Σ ευχαριστω πολυ.
gedila Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 gasin steiltin mou kai mena pleease!!! euxaristo [email protected]
gasin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 gasin steiltin mou kai mena pleease!!! euxaristo [email protected] Το έστειλα σε σένα και στον [email protected] Μπορείτε να το δώσετε και σε όποιον ακόμη το χρειάζεται.
ciricaki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 παιδια η καρτα pinnacle pctv 50e ειναι συμβατη ή οχι, έχει το chipset που ειναι απαραιτητο; ευχαριστώ εκ των προτερων
mikaha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 παιδια η καρτα pinnacle pctv 50e ειναι συμβατη ή οχι, έχει το chipset που ειναι απαραιτητο; ευχαριστώ εκ των προτερων Όχι φίλε μου. :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.