Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Einai ontos poli kalitero apo to CCDdecoder 1.50x Beta pou exei to Insomnia stin selida tou !!! Aporo giati akoma o HAL9000 den to ebale kai afto stin selida pou exei to allo!!! To ROnny's CableCrypt Decoder 2.04 einai to kalitero me diafora! Toulaxiston gia mena kai tin karta mou ( Pinnacle PCTV ) smile.gif

Δημοσ.

Η κάρτα WinTv της Hauppage κυκλοφορεί σε διάφορους τύπους. Μήπως θα ήταν δυνατό να γράψετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το όνομα της κάρτας που θεωρείτε εσείς καλύτερη (πάντα για wintv μιλάμε), για να μην σκάσουμε τους παράδες άδικα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

arxise me ola sto off kai ruthmise thn ikona me ta velakia <BR>elpizo na exeis arketi ram ....giati diaforetika den anoigei to program.<BR>kane restart anoixe thn tv, pigene sto filmnet,kleise to parathiro ikonas kai pata to ccrypt exe <BR>kali epitixia

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το Cable.exe 1.50 beta εδώ και 2 μήνες, κατέβασα και το ROnny's CableCrypt Decoder 2.04 , αλλα μου φαίνεται χειρότερο.<BR>Το 1.50 αμα κλειδώσει μιά φορά, Κλείδωσε!. Μόνο αν κουνηθεί η κεραία θέλει πάλι lock.<BR>Ενώ το 2.04 υποτήθετε οτι άν "ξεφύγει" η εικόνα, προσπαθεί μόνο του να ξανακλειδώσει, με τη διαφορά οτι η εικόνα του ξεφέυγει ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ. Το μεγάλο μου πρόβλημα συνεχίζει να είναι το polarity, αλλα και πάλι προτειμώ το ver 1.50 λογω σταθερής εικόνας. Το 2.04 έχει ένα προβάδισμα στο S.Sport ίσως. Εχω το παλιό Miro pctv, με εσωτερική φορητή κεραία.<BR>έχετε την ίδια γνώμη? με την κεραία της πολυκατοικίας έχετε καλύτερα αποτελέσματα?<BR>

Δημοσ.

Και σε μένα δεν παρουσιάζει βελτίωση.Ίσα ίσα μου φαίνεται οτί χειροτερεύουνε τα πράγματα σε σχέση με το 1.50 beta.Έχω την Pctv live.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...