Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μπορει ο φιλος gasin να ανεβασει καπου την ισπανικη βελτιωμενη εκδοση του ccdxp32 να τη δοκιμασουμε γιατι μου κανει πολυ τρεμουλο η εικονα τελευταια ακομα και μετα το λοκαρισμα. Ευχαριστω.

Δημοσ.
Leadtek Winfast TV 2000 XP

Ναι είναι συμβατή.

Cable Decrypt (ccdxp) 3628

http://www.insomnia.gr/files/progs/ccdxp32-v3.6.2.8.rar

Αφού συντονιστείς στο superspost πηγαίνεις Lock... και τσεκάρεις Start of image (finiR) και finiR

Κεντράρεις την εικόνα με τα βελάκια και πατάς το L.

evala to programmataki to anoigw alla mou leei oti i karta mou den einai simvati! mipos prepei na kanw kai tpt allo??

Δημοσ.

Είχα μία παλιά κάρτα Cronos, και είμαι πολύ τυχερός που είναι συμβατή με το πρόγραμμα. Το πρόβλημά μου όμως, είναι πως δεν πιάνει ήχο, σε κανένα κανάλι.(πχ. αντ1, μεγα κτλ, συνεπώς ούτε και στο filmnet)

Δημοσ.
evala to programmataki to anoigw alla mou leei oti i karta mou den einai simvati! mipos prepei na kanw kai tpt allo??

Αρχικά ανοίγεις το πρόγραμμα της κάρτας σου και βρίσκεις εκεί το supersport.

Το κλείνεις και ανοίγεις το ccdxp32. Το μνμ δεν ξέρω γιατί το βγάζει.

Είχα μία παλιά κάρτα Cronos, και είμαι πολύ τυχερός που είναι συμβατή με το πρόγραμμα.

Το πρόβλημά μου όμως, είναι πως δεν πιάνει ήχο, σε κανένα κανάλι.(πχ. αντ1, μεγα κτλ, συνεπώς ούτε και στο filmnet)

Πρέπει να συνδέσεις μ'ενα καλώδιο το line-out του tv tuner με το line-in της κάρτας ήχου. Ουτως η άλλως ήχο δεν μπορείς να έχεις στα συνδρομητικά.

Δημοσ.
Πρέπει να συνδέσεις μ'ενα καλώδιο το line-out του tv tuner με το line-in της κάρτας ήχου. Ουτως η άλλως ήχο δεν μπορείς να έχεις στα συνδρομητικά.

Ξέχασα να σου πω, πως το έχω κάνει αυτό, καθώς ακούω κανονικότατα ήχο, από το πρόγραμμα της tvcard. από το Filmnet όμως, δεν ακούω τίποτα. Μήπως πρέπει να πειράξω καμιά ρύθμιση?

Δημοσ.

Μια ερωτηση και απο μενα για τους γνωριζοντες.... υπαρχει λυση για την αυτόματη διόρθωση της πολικότητας στο ComCrypt 4000 ? Δουλευει σ'αυτο το μοντελο το κυκλωμα ή αυτο (το κυκλωμα) αναφερεται μονο σε αλλα (παλαιοτερα) μοντελα αποκωδικοποιητων??

Ρωταω γιατι εχω ακουσει διαφορα γι'αυτο....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα πρόσφατα ενα καλό αποκωδικοποιητή Accor και ένα καλό πιάτο. Επίσης στο pc έχω ένα tvtuner Pinnacle PCTV Vision. 'Εχω συνδέσει τον αποκωδικοποιητή και την κεραία με το pc και βλέπω tv(επίγεια και δορυφορική) από το pc. Τι μπορώ να κάνω για να πιάνω Supersport(εικόνα και ήχο)?

Ευχαριστώ πολύ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...