gasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Damn! Δυστυχως δεν δουλευει πλεον..... Φίλε δεξί κλικ στο ποντίκι και save target as.... Εμένα δουλεύει κανονικά... Πώς δεν σου δουλεύει? η καρτα που λετε πιο πανω εχει γενικα καλη εικονα και στα αλλα καναλια?απο capture πως παει? Φίλε μου για τα 33 ευρώ που κάνει...(και με chipset bt878) μια χάρα την κάνει τη δουλειά της. Εγώ πιανω όλα τα κανάλια καμπάνα. Μένω κέντρο Αθήνα.
kostelo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Οντως δε δουλευει το παραπανω λινκ. Κατεβαζει κατι ακαριαια αλλα ειναι damaged or corrupted που παει να πει οτι το κατεβασανε απ το site. Εξ'αλλου τι διαφορα εχει αυτο απ το λινκ του ινσομνια που δινω και πιο πανω? Μια χαρα κλειδωνει η εικονα και με το αλλο.
parashos_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 καμια προταση για εξωτερικη καρτα τηλεορασης που να υποστηριζει αυτο που λετε,να ειναι καλη σε ποιοτητα και να μπορει να παιξει με κλειστο υπολογιστη?
tvagge Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ρε παιδια! Για εμας που εχουμε laptop, δεν μας κανει καρτα σε PCI. Ποια εξωτερικη καρτα ΤV (USB 2.0) εχει το ΒΤ878 ??? Ας απαντησει καποιος!
BreeZer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καποιο αναλογο προγραμμα για το conexant cx2388x Chipset?εχει βρει καποιος η να σταματησω να ψαχνω?
gasin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Οντως δε δουλευει το παραπανω λινκ. Κατεβαζει κατι ακαριαια αλλα ειναι damaged or corrupted που παει να πει οτι το κατεβασανε απ το site. Εξ'αλλου τι διαφορα εχει αυτο απ το λινκ του ινσομνια που δινω και πιο πανω? Μια χαρα κλειδωνει η εικονα και με το αλλο. Καλό είναι και αυτό που έδωσες εσύ φίλε, απλά είναι η κλασική αγγλική version. Το άλλο είναι ισπανικό και ένας προγραμματιστής έχει επέμβει στο configuration, με αποτέλεσμα να δίνει άψογα χρώματα και μεγάλη ευκολία στο lockαρισμα. Σου κρατάει ακίνητη εικόνα μόνιμα. Οσοι το δουλεύουν και στο εξωτερικό, το θεωρούν το κορυφαίo. Αν δεν έχετε πρόβλημα με την english version δεν χρειάζεται να το ψάξετε. Ναι ρε παιδια! Για εμας που εχουμε laptop, δεν μας κανει καρτα σε PCI.Ποια εξωτερικη καρτα ΤV (USB 2.0) εχει το ΒΤ878 ??? Ας απαντησει καποιος! Φίλε, το έχουμε ψαξει παντού για φορητό, αλλά στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί usb tuner με bt878. Μόνο πλεον αν το ψάξεις στο εξωτερικό.... Καποιο αναλογο προγραμμα για το conexant cx2388x Chipset?εχει βρει καποιος η να σταματησω να ψαχνω? Απ' όσο γνωρίζω τα ccd προγράμματα απαιτούν chipset bt8X8 , οπότε φίλε η καλύτερη δουλειά είναι να δώσεις 30 ευρώπουλα και να πάρεις το pixelview.... δεν είναι μεγάλο κόστος και θα ηρεμήσεις από το ψάξιμο εδώ εκεί, χωρίς να έχεις αποτέλεσμα.
tvagge Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε, το έχουμε ψαξει παντού για φορητό, αλλά στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί usb tuner με bt878. Μόνο πλεον αν το ψάξεις στο εξωτερικό.... Ωραια ρε παιδια, να το ψαξω στο εξωτερικο! Πειτε μου σας παρακαλω ενα external TV Tuner, που να εχει το ΒΤ878, κι εγω στο καπακι το παραγγελνω!
gasin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραια ρε παιδια, να το ψαξω στο εξωτερικο! Πειτε μου σας παρακαλω ενα external TV Tuner, που να εχει το ΒΤ878, κι εγω στο καπακι το παραγγελνω! Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.arukereso.hu/tv-tuner-c4027/hauppauge-wintv-pvr-p3179416.html το είχαν βρει κάποιοι φίλοι αλλά δεν το αγόρασαν, οπότε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα παίζει τα καλωδιακά.... Θα πρέπει να το ψάξεις καλά πριν το πάρεις... Πάντως είναι USB 2.0 και έχει και bt878 chipset.
tvagge Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω πολυ gasin για το Link. Να το ψαξω, ναι, δε λεω, αλλα πως ??? Επειδη με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα για να βλεπω filmnet και supersport (κυριως), καποιος που να εχει γνωση για το συγκεκριμενο tuner αν παιζει με το ccdxp32-v3.6.2.8, θα με βοηθουσε πολυ. Η εστω με αλλο αντιστοιχο prog...
gasin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης δείτε και αυτό.... έχει πολλές καλές πληροφορίες περί ccd32xp και όχι μόνο... http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=3333&start=20&sid=bb8cb91d6fc340bb6f757814e03b2e27
oldschool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 exw mia winfast tv tis leadtek...kserei kapoios an einai simvati oste na vlepw filmnet kai supersport?? an nai to programma pou mporw na to vrw.ta perisotera link den doulevoun,. !!
oldschool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 gia tin akriveia i karta mou einai i parakatw.. an exeis simvatotita kalos alliws na min psaxnomai allo giati apo oti vlepw manoura einai/./an omws kanei tha to palepsw..perimenw apantisi magkes!!
mikaha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Leadtek Winfast TV 2000 XP Ναι είναι συμβατή. Cable Decrypt (ccdxp) 3628 http://www.insomnia.gr/files/progs/ccdxp32-v3.6.2.8.rar Αφού συντονιστείς στο superspost πηγαίνεις Lock... και τσεκάρεις Start of image (finiR) και finiR Κεντράρεις την εικόνα με τα βελάκια και πατάς το L.
forzaaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια καλησπερα,μολις επεσε στα χερια μου o Comcrypt 4000M τι πρεπει να κανω για βλεπω Filmnet? ...γινεται? αν ναι με πιο προγραμμα? Αν παιζει ρολο η καρτα Tv,εχω την AverMedia (AverTV Studio 303) Eυχαριστω προκαταβολικα
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 αν εχεις τον Comcrypt 4000 δεν χρειαζεσαι pc μονο σχεδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.