Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε mikaha, το δοκίμασα και αυτό, αλλά τίποτα. Μόνο στο DScaler καταφέρνω να βρω το filmnet και αυτό με πολύ χαμηλό σήμα(μόνο καταφέρνω να καταλάβω οτι είναι αυτό). Μήπως χρειάζομαι ενισχυτή?

Στο DScaler βρίσκει τα κανάλια από το 21(από Υμμητό) και μετά. Το 21 είναι το "ΕΤ1". Για παράδειγμα το MADtv που είναι στο 20 (από Υμμητό) δεν το πιάνω. Τα filmnet kai supersport ειναι συχνότητες 8 και 10 αντίστοιχα γι αυτό δεν τα βρίσκει (αφού βρίσκει μετα το 21 και μέχρι το 69).

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, το ξερώ. Απλά πρέπει να κάνω scan από την τηλεόραση για να δω αν η κεραία μου πιάνει και vhf συχνότητες, αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Το τηλεκοντρόλ που έχω δεν ειναι το αυθεντικό της τηλεόρασης και πέρα από την αλλαγή καναλιών και έντασης δεν κανει τίποτα άλλο.Οπότε πρέπει να πάρω πρώτα άλλο τηλεκοντρόλ και να σκανάρω απο την τηλεόρααση για να δω αν πιάνει και vhf. Πάντως, γενικά ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν αφού διάβασα όλα περιπου τα ποστ, χρειαζόμαστε κάρτα με BT8x8 chip.

Συμπέρανα ότι καλύτερες κάρτες είναι οι PINNACLE PCTV. Πια όμως έχει BT8x8 chip?

PINNACLE PCTV 110I PRO RETAIL

PINNACLE PCTV SATELLITE PRO 450I PCI

PINNACLE PCTV DUAL DVB-T PRO

PINNACLE PCTV DUAL DVB-S PRO

Επίσης θα χρειαστούμε και το προγραμματάκι για την πολικότητα = ccdxp32 v3.6.2.8

Αυτό το έχει δουλέψει κανείς ChrisTV 4.95 Professional για εγγραφές?

Δημοσ.

Τι χρειάζεστε:

Μια κάρτα Pixelview Play TV Pro2 bt878

Μια εσωτερική κεραία π.χ. DVBT με ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος

Το πρόγραμμα CC32XP 3.6.2.8 (βρείτε την τελευταία version με το φοβερό lockarisma).

Με τη συγκεκριμένη κεραία πιάνεις έγχρωμο και καμπάνα το σήμα!

Καλή διασκέδαση!

:-D

Υ.Γ. Βασικό: χρειάζεται πολύ δυνατό σήμα, διαφορετικά δεν βλέπεις τίποτε.

Δημοσ.
αυτή καλή είναι ?

http://www.e-acorn.com/view_product.php?productid=5502&idcat=8&idsubcat=142&idsubsubcat=-1

δεν αναφέρει για bt878....

αλλα η τιμή είναι σουπερ!!!!

Ναι έχει το ΒΤ878, αμα τη βρεις αγόρασέ τη.

Αυτή έχω και εγώ.

Εχε υπόψη σου ότι για να δεις, πρέπει να έχεις πολύ καλό σήμα κεραίας.

Αν έχεις εσωτερική, χρειάζεσαι και ενισχυτή σήματος.

Σκέψου ότι όσο καλύτερη κεραία, τόσο καλύτερη εικόνα.

Δημοσ.

TrAd3MaN, και εγώ την ίδια έχω, για το που θα βρώ το CC32XP 3.6.2.8 (την τελευταία version με το φοβερό lockarisma)! Έστειλα στον gasin ένα ΠΜ, και πιστεύω πως θα απαντήσει γρήγορα.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το αρχείο βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:

http://aypnia.tripod.com/ccdxp3628.zip

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω στο παραπάνω link κάντε δεξί κλικ και πατήστε download (save target as...) για να κατέβει).

Το συγκεκριμένο αρχείο είναι το 3.6.2.8 "πειραγμένο" ώστε να μην μετακινείται η εικόνα αριστερά δεξιά. Συντονίστε το σήμα, πατήστε L και το σήμα μένει σταθερό μόνιμα!

Με μία δυνατή κεραία έχετε "καθαρίσει" και ξαπλώνετε στην πολυθρόνα για μπαλίτσα! Εννοείται έγχρωμο χωρίς ήχο σήμα.

Δημοσ.
....http://aypnia.tripod.com/ccdxp3628.zip

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω στο παραπάνω link κάντε δεξί κλικ και πατήστε download (save target as...) για να κατέβει).

Damn! Δυστυχως δεν δουλευει πλεον..... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...