akis61 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια..... αφου έχετε internet γιατι δεν αγοράζετε εναν Visionnet 8000 να βλέπεται όλο το μπουκέτο της Ν ο β α τσάμπα στην TV??? Και επιπλέον 750-800 δορυφαρικά κανάλια???
vag_info Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια..... αφου έχετε internet γιατι δεν αγοράζετε εναν Visionnet 8000 να βλέπεται όλο το μπουκέτο της Ν ο β α τσάμπα στην TV???Και επιπλέον 750-800 δορυφαρικά κανάλια??? pws ginetai auto re file? aendiaferon akougetai, alla einai toso aplo, oso to les h xreiazetai chiparismata h alla tetoia?
chichibaou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 καλησπερα παιδια!!!!ξερει κανεις αν γινεται να σπασει αποκωδικοποιητης comcrypt 4000m v 3.1;;;;; Το ειχα ψεξει πριν κανα χρονο και δεν γινοταν και ειπα μηπως αλλαξε τιποτα!!!!!ευχαριστω!!!
kostelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δε γινεται. Το εχω ψαξει και γω αλλα ειναι το πιο καινουριο μοντελο αυτο και δε πιστευω ποτε να σπαστει.
cmelegos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 re akis61 den synexizeis ti skepsi sou na mathoume kai emeis pou kaigomaste gai supersport kai ellhniko prwtathlima(i den to afora ayto pou les)
Φώτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια..... αφου έχετε internet γιατι δεν αγοράζετε εναν Visionnet 8000 να βλέπεται όλο το μπουκέτο της Ν ο β α τσάμπα στην TV???Και επιπλέον 750-800 δορυφαρικά κανάλια??? Μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται?Θα σου είμαστε υποχρεωμένοι.
xilef Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια..... αφου έχετε internet γιατι δεν αγοράζετε εναν Visionnet 8000 να βλέπεται όλο το μπουκέτο της Ν ο β α τσάμπα στην TV???Και επιπλέον 750-800 δορυφαρικά κανάλια??? Για λέγε, Για λέγε.....
rebel2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ο συγκεκριμένος δέκτης έχει ethernet θύρα και μπορει να γίνετε card sharing μέσω net. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο πρέπει και κάποιος να σου δίνει.... Φυσικά αυτό είναι παράνομο....
sambroball Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 skeftomai na agorasw thn asus My Cinema-P7131 yparxei dynatothta se ayth na balw filmet/supersport?an oxi exete na proteinete kapoia sta idia lefta peripou? eyxaristw
Φώτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ο συγκεκριμένος δέκτης έχει ethernet θύρα και μπορει να γίνετε card sharing μέσω net.Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο πρέπει και κάποιος να σου δίνει.... Φυσικά αυτό είναι παράνομο.... Τι δίνει καθένας σε κάποιον & αν είναι παράνομο ας το κρίνουν οι ίδιοι!! Πιστεύω όμως οτι το να αποκτάς γνώσεις απο κάποιους όπως εσυ για παράδειγμα που γνωρίζεις για αυτό το θέμα δεν είναι παράνομο!Και ένας επιστήμονας μπορεί να φτιάξει κάτι που μπορεί να βλάψει τους άλλους.Το ζήτημα είναι αν θα το χρησιμοποιείσει!!! Οπότε αν θέλετε εσυ η εσείς που γνωρίζετε για το θέμα λέτε & σε μας που είμαστε ανίδεοι. ΥΓ: Αν κάτι απο αυτά που λέω είναι παράνομα παρακαλώ τον διαχειριστή να το διαγράψει.
mikaha Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 skeftomai na agorasw thn asus My Cinema-P7131 yparxei dynatothta se ayth na balw filmet/supersport?an oxi exete na proteinete kapoia sta idia lefta peripou? eyxaristw Όχι. :-? Έχει Philips Saa7131 chipset.
vkomninos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 paidia eimai kainourgios sto forum.arxika loipon,geia xara se olous. sxetika me to filmnet sto PC eimai asxetos k to mono pou exw akousei einai oti hxos den paizei,alla h eikona einai ypoferth.auto pou den xerw einai me pia TV-karta mporw na exw eikona xwris problhmata.mporei kapoios na me boh8hsei,pia karta paizei sthn agora(marka/modelo),se ti timh peripou k me pio programa mporw na dw filmnet?mporei h karta na einai k USB wste na paizei k sto laptop mou h mono PCI? euxaristw poly
parasantalos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Έχω την Pinnacle PCTV Rave και προσπαθώ να βρω τις συχνότητες Filmnet-Supersport με το DScaler και δεν βρίσκω τίποτα!! Είμαι Αμπελόκηπους. Επίσης δεν χρησιμοποιώ ενισχυτή. Τα περισσοτερα κανάλια πάντως τα βρίσκει το DScaler.
mikaha Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Γιατί δε δοκίμασες το πρόγραμμα της κάρτας PCTV Vision; Εμένα μου τα βρίσκει και τα 2 κανάλια με auto-scan και επιλεγμένο το quick scan. Έχω pinnacle pctv pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.