Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia..

exw agorasei mia skystar 2 pci gia doryforikh thleorash..ayto me to filment einai efiklto mesw doryuforikou pitatou?se kapious tha fenete poly xazh erwthsh alla eilikrina tha ithela na mathw ean ginete ayto...tha htah poly xazomara ekmerous mou ean exw doryforikh thleorash kai na prepei na balw kai allh pci card gia tv tuner mono kai mopno gia to filmnet!!!!

eyxaristw!

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες εγω έχω μια καρτα τηλεορασης δε ξερω τι ειναι αλλα είχε προγραμμα το TVRPlus.Πιανει τα παντα εκτος απο φιλμνετ κλπ.γινεται με την ιδια καρτα τηλεορασης να βλεπω τηλεοραση σε κανα αλλο προγραμμα για να δοκιμασω και τιποτα αλλο?Ξερετε που μπορω να βρω κανα καλο προγραμμα??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα μαγκες.αγορασα μια tv tuner

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702200 μοντελο Pixel View PV-BT878P+FM.RC το οποιο το πηρα μονο και μονο για να βλεπω filmnet.μενω στο ηρακλειο ολα οκ με τις ρυθμησεις της καρτας αλλα εχω κατεβασει το ccdxp32v3.6.2.8.2 το οποιο παω να το τρεξω και μου πεταει μηνυμα Error (btxxx line 117)SDRV==NULL το οποιο δεν παιζει γιατι το tv tner εχει το τσιπακι bt 878p.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να δουλεψει κανονικα το "filmnet" ...στις οδηγιες του ccdxp μου λεει πως περα απο το τσιπακι πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να εχει YUY2 overly support..εγω εχω μια 7800GT ξερει κανεις αν τιθεται τετοιο θεμα?να μην εχω αυτο το πραγματακι που δεν ξερω καν τι σημαινει?οποιος εχει την συγκεκριμενη καρτα και μενει ηρακλειο και μπορει να βοηθησει αλλα και οποιος ξερει ας μου πει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα

thanks

Δημοσ.

mporei kapios na mou pei an me auth thn karta tha mporo na blepo filmet & supersport?

KWORLD DV/AV EXPERT TV STEREO + Remote

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702155

Δέκτης:Στερεοφωνικός Δέκτης Τηλεόρασης με Remote Control.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:Αναβαθμισμένο TV, DV και Analog video interface, υψηλής ποιότητας 10-Bit NTSC/PAL/SECAM video decoder chip, περιλαμβάνει CyberLink PowerDirector για Capture, Edit, Author, Burn. Αναβαθμισμένο TV worldwide audio decoder on chip, που περιελαμβάνει MTS, EIAJ, A2, Nicam, υποστηρίζει Teletext σε PAL system, υποστηριζει μέσω του CyberLink PowerVCR software: TimeShifting Record & Playback Live TV Program ταυτόχρονα, Real-Time Video Recording σε MPEG-2/1 format, προγραμματισμένο Recording, Image Capture σε JPEG ή BMP.Συνδέεται μέσω των θυρών επικοινωνίας με DV / DVD Player/ VCD/ VHS/ Camcorder.

Θύρες Επικοινωνίας: TV Input - 75 Ohm (UHF/VHF) TV, Composite Video, S-Video, IEEE 1394/i.Link Input/output(4pin Firewire), συνδεση με εξωτερική πηγή ήχου, 3.5mm Audio Output.

Απαιτήσεις συστήματος:Pentium III 800, 128M RAM, PCI 2.2, κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει Microsoft DirectX 8.1, κάρτα ήχου SoundBlaster 16 Compatible, 1GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο, CD-ROM Drive, Microsoft Windows 98SE/ME/2000/XP.

Τοποθέτηση: Εσωτερική σε PCI 2.2.

Συσκευασία: Retail.

Περιεχόμενα συσκευασίας: DV/AV Expert TV Stereo TV Card, CD/ενχειρίδιο εγκατάστασης, καλώδια: ήχου, 4 to 4 Pin, Video (Composite RCA), Video (S-Video), 2RCA/M to 3.5 ST/M Audio, τηλεχειριστήριο.

Εγγύηση: 1 χρόνος.

Δημοσ.
re paidia mporei na mou pei kapoios an iparxei gia tin pvr plus tv kanena programma gia filmnet? an jerei kapoios as apantisei!!!!!

Τι είναι το pvr plus tv? Αυτό μου ακούγεται για software.

Τι μοντέλο τελικά είναι το tv tuner σου; (pinnacle, Leadtek, Terratec, HAUPPAUGE, PROLINK...)

Δημοσ.
Τι είναι το pvr plus tv? Αυτό μου ακούγεται για software.

Τι μοντέλο τελικά είναι το tv tuner σου; (pinnacle' date=' Leadtek, Terratec, HAUPPAUGE, PROLINK...)[/quote']

prepei na nai v-stream

Δημοσ.

Νομιζω μας εχει πιασει παροξυσμος με το τσαμπα φιλμνετ ενω πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει κανεις να βρει με τα λεφτα που θα παρει μια καρτα tv ενα σπασμενο αποκωδικοποιητη (δε ξερω ποσο εχουν αλλα δε θα ναι και πανακριβοι πιστευω) και να βλεπει παλι χωρις ηχο μεν αλλα καμπανα. Anyway, επειδη η καρτα σου δε ξερω τι μοντελο ειναι φιλε κοιτα εδω που λεει τις καρτες με το απαιτουμενο τσιπσετ ελπιζωντας να περιλαβανεται κι η δικια σου σ αυτες.

Δημοσ.
Νομιζω μας εχει πιασει παροξυσμος με το τσαμπα φιλμνετ ενω πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει κανεις να βρει με τα λεφτα που θα παρει μια καρτα tv ενα σπασμενο αποκωδικοποιητη (δε ξερω ποσο εχουν αλλα δε θα ναι και πανακριβοι πιστευω) και να βλεπει παλι χωρις ηχο μεν αλλα καμπανα. Anyway, επειδη η καρτα σου δε ξερω τι μοντελο ειναι φιλε κοιτα εδω[/url'] που λεει τις καρτες με το απαιτουμενο τσιπσετ ελπιζωντας να περιλαβανεται κι η δικια σου σ αυτες.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Είναι η ιδανική και πιο σίγουρη λύση. Βεβαίως είναι και η δυσκολότερη, γιατί οι σπασμένοι αποκωδικοποιητές δεν υπάρχουν σε αφθονία και δεν είναι εύκολο να τους βρεις αν δεν έχεις γνωστούς που να ασχολούνται μ'αυτά. Σε εφημερίδες αγγελιών όμως, όπως η Χρυσή Ευκαιρία, μπορείτε να βρείτε "απείραχτους" αποκωδικοποιητές με 30-35 ευρώ και στη συνέχεια να ψάξετε να βρείτε πως θα γίνει η "δουλειά". Στο insomnia και αλλού έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς οι οδηγίες για το πως θα σπάσει ένας -παλιός- αποκωδικοποιητής με λίγα σχετικά απλά βήματα. Το πολύ πολύ να τον πάτε σε κάποιο φίλο σας ηλεκτρονικό που πιάνουν τα χέρια του και να τον "φτιάξετε" παρέα.

(τονίζω το παλιός, γιατί τα νεότερα μοντέλα που δίνει το filmnet δεν σπάνε με τον ίδιο τρόπο, είχα σήμερα συζήτηση με παλιό προϊστάμενο κάποιου τμήματος του filmnet και του nova που μου έλεγε ότι μετάνιωσε που άλλαξε τον παλιό αποκωδικοποιητή του με καινούριο λίγο πριν φύγει από την εταιρεία, πριν 1-2 χρόνια. Τα νέα μοντέλα μάλλον δεν σπάνε).

(Τρία ζήτω για το signature του mikaha!)

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο thread ήταν, πάντως κάποιες οδηγίες που είχαν δώσει κάποτε τα παιδιά (και με βοήθησαν πολύ) τις έχω ανεβάσει εδώ. Αν βρω και τίποτα άλλο σε πιο...τεχνικά forums (καλά, fora) θα σου πω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...