Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το θέσω ως εξής...ένας ενισχυτής γραμμής είναι σχετικά φτηνός. Δεν πρόκειται να πάει χαμένος ό,τι και να γίνει στο τέλος. Μπορείς να δοκιμάσεις. Ειδικά αν έχεις εξωτερική κεραία έχεις αρκετές πιθανότητες. Το πρόβλημα όμως δεν είμαι μόνο στην ισχύ του σήματος αλλά και το πως το διαχειρίζεται η κάρτα τηλεόρασης. Στη δικιά μου -φτηνή- Pixelview playtv pro, δεν έπιανε "καλά" σχεδόν κανένα κανάλι, ενώ με την ίδια κεραία στην ίδια θέση, με ίδιο μήκος καλωδίων κλπ η Wega μου έπιανε απείρως καλύτερα.

Γενικά (για να ανακατέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα) όταν πρωτοδοκίμασα το σπασμένο comcrypt στην τηλεόραση (με εσωτερική κεραία) δεν κλείδωνε με τίποτα το σήμα και είχα και αρκετό θόρυβο. Είπα να πάρω ένα ενισχυτή γραμμής της πλάκας με 30 ευρώ να δω αν βελτιωνόταν η κατάσταση. Ο ηλεκτρονικός στο μαγαζί μου είπε χαρακτηριστικά ότι τζάμπα τον παίρνω τον ενισχυτή γιατί "αν έχεις πολύ θόρυβο στο σήμα και βάλεις τον ενισχυτή, το θόρυβο θα σου ενισχύσει, μην περιμένεις προκοπή".

Ωστόσο εγώ ήμουν σίγουρος όταν αν έπιανα το filmnet ΛΙΓΟ καλύτερα, θα κλείδωνε και θα δούλευε σωστά. Όπερ και εγένετο...

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα το θέσω ως εξής...ένας ενισχυτής γραμμής είναι σχετικά φτηνός. Δεν πρόκειται να πάει χαμένος ό' date='τι και να γίνει στο τέλος. Μπορείς να δοκιμάσεις. Ειδικά αν έχεις εξωτερική κεραία έχεις αρκετές πιθανότητες. Το πρόβλημα όμως δεν είμαι μόνο στην ισχύ του σήματος αλλά και το πως το διαχειρίζεται η κάρτα τηλεόρασης. Στη δικιά μου -φτηνή- Pixelview playtv pro, δεν έπιανε "καλά" σχεδόν κανένα κανάλι, ενώ με την ίδια κεραία στην ίδια θέση, με ίδιο μήκος καλωδίων κλπ η Wega μου έπιανε απείρως καλύτερα.

Γενικά (για να ανακατέψω ακόμα περισσότερο τα πράγματα) όταν πρωτοδοκίμασα το σπασμένο comcrypt στην τηλεόραση (με εσωτερική κεραία) δεν κλείδωνε με τίποτα το σήμα και είχα και αρκετό θόρυβο. Είπα να πάρω ένα ενισχυτή γραμμής της πλάκας με 30 ευρώ να δω αν βελτιωνόταν η κατάσταση. Ο ηλεκτρονικός στο μαγαζί μου είπε χαρακτηριστικά ότι τζάμπα τον παίρνω τον ενισχυτή γιατί "αν έχεις πολύ θόρυβο στο σήμα και βάλεις τον ενισχυτή, το θόρυβο θα σου ενισχύσει, μην περιμένεις προκοπή".

Ωστόσο εγώ ήμουν σίγουρος όταν αν έπιανα το filmnet ΛΙΓΟ καλύτερα, θα κλείδωνε και θα δούλευε σωστά. Όπερ και εγένετο...[/color']

Οι ενισχυτες, επειδη δεν εχω ιδεα, δεν νομιζω να χρειαζεται να βαλω κανενα εξαρτημα στην κεραια πανω στην ταρατσα ε; Γιατι ειναι αδυνατο να ανεβω εκει πανω...

Επεισης σε τι τιμες ειναι περιπου;

Δημοσ.

Κι εγώ δεν ξέρω ακριβώς να σου πω αλλά σκέψου 20-40 ευρώ τυπικές τιμές, άντε 50 το πολύ. Και μιλάω για τους κλασικούς ενισχυτές που τους βάζεις στο ρεύμα, είναι μέσα στο σπίτι, δίπλα στο pc κλπ. Δεν χρειάζεται να βάλεις και στην ταράτσα.

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Filmnet ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Δημοσ.

thelw osoi gnorizete kala to thema,na mou proteinete mia kali karta tv,esoteriki-eksoteriki,me timi se logika plaisia,gyro sta 50$,me to montelo kai to tsipaki tou,wste na blepo kai ego supersport kai filmnet(oxi nova e?).kai poia programata na xrisimopoiiso gia tin sigkekrimeni karta tv pou tha mou dosete!

ΥΓ.an mporeite na mou tin agorasete kai na mou tin stilete kai spiti mou tsampa,akoma kalitera!!!!!!

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702200

η καρτα που εχω εγω ειναι και με το ccd-xp που υπαρχει στα downloads βλεπω filmnet και supersport σε υποφερτη ποιοτητα γενικα αλλα θελει και δυνατο επεξεργαστη για να δεις σε interlaced double resolution που ειναι και η καλυτερη ποιοτητα νομιζω.εγω με 800MHz κουτσα στραβα βλεπω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia kai apo edw mia voitheia...

an parw anti gia pci karta "ekswteriki" me usb2.0 sundesi kserei kanenas kanena tv tuner pou na upostirizei filmnet me tous decoders?apantiste parakalw grigora giati thelw suntoma na valw sto pc karta tileorasis

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά καμία εξωτερική κάρτα δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει σήμα filmnet, δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει αλλά ισχύει σίγουρα. Εκτός πια κι αν έχει βγει κάτι καινούριο, που δεν το πιστεύω γιατί εδώ καλά καλά ούτε οι καινούριες pci δεν αποκωδικοποιούν filmnet. Μόνο κάποια παλιά μοντέλα pci με το bt878.

Δημοσ.

Αν εννοείς το μέρος που μένεις ως συνάρτηση της ισχύς του σήματος που θα λαμβάνεις, τότε ναι, έχει σημασία. Αν γνωρίζεις κάποιον κοντά στην περιοχή σου που πιάνει filmnet με αποκωδικοποιητή (έστω κανένα καφενείο) πέρνα να δεις πως πιάνει. Δεν γνωρίζω αν έχει πανελλαδική εμβέλεια το filmnet.

Π.χ. στο χωριό μου (βλ. νότια Αργολίδα), ήξερα ότι ακόμα και με αποκωδικοποιητή και κανονική συνδρομή με το ζόρι έπιαναν όσοι είχαν, ειδικά αν είχε και κακό καιρό δεν έπιανε καθόλου. Ενώ τα υπόλοιπα 10-15 κανάλια που πιάνουν εκεί δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Όλα αυτά προ 5ετίας, τώρα δεν γνωρίζω τι γίνεται.

Αφού όμως μιλάς για Ηράκλειο (μεγάλη πόλη κλπ.) δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Και τέλοσπαντων, και να μην σου δουλέψει, μια tv card στο pc είναι πάντα χρήσιμη, όσες τηλεοράσεις κι αν υπάρχουν στο σπίτι.

Δημοσ.

Εγω παλι εχω μια TV Capturer με ΒΤ848 σε winxp sp2.

Και καταφερα να δω supersport οπως ολοι με βελακια και F4.

Αρα λογικα δουλευει και σε παλιοτερες καρτες.

Καμια συμβουλη κανενας που εχει το ιδιο chipset ?

Δημοσ.

γεια χαρά παιδια!!!συγνώμη για την ερώτηση γιατί προφανώς έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.μπορώ να κάνω κάτι σε μια κάρτα v-stream 883 η σε έναν comcrypt 4000m v3.1 για να δω filmnet ? ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,αν και καινουριος στην παρεα θα ηθελα την βοηθεια σας!!οπως καταλαβατε θελω και γω να δω ssport!!εχω την kworld tv tuner deluxe pvr-tv 883!!μπορω να κανω τιποτα και γω να πιασω τα καναλια?

και εγω εχω επισης comcrypt 4000m και βρηκα κατι οδηγιες για να το φτιαξω αλλα δεν εκανα τιποτα (ισα ισα χαλασα ενα jumper).υπαρχει καμια βοηθεια??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...