Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο πρόγραμμα για Filmnet

MITSOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!! είμαι καινούριος εδώ, δε ξέρω τίποτα!!! Πριν λίγο καιρό πήρα μία κάρτα ΤV, και με το DSCALER προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω το filmnet αλλά μάταια...

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς????

Δημοσ.

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι μιας κ το topic είναι για το FILMNET;

Ξέρει κανείς που θα βρω κάποιο manual που υπάρχει για "πατσάρισμα" παλιών αποκωδικοποιητών (συνδέεις δυο καλώδια ή κάτι τέτοιο) ώστε να βλέπεις FILMNET & SUPERSPORT χωρίς ήχο αλλά δωρεάν;;;

Δημοσ.

Κάποιες οδηγίες που είχα βρει παλιά για "ξεκλείδωμα" των δημοφιλών ComCrypt4000, Cable2 κλπ τις έχω ανεβάσει εδώ.

Πάντως έχε υπ'όψη σου ότι είναι αρκετά δυσκολότερο από τη "σύνδεση δυο καλωδίων", χρειάζεται έμπειρος ηλεκτρονικός να κάνει τη δουλειά. Αυτός που είχε "φτιάξει" τον δικό μου Comcrypt, μου είχε πει ότι χρειάστηκε να κάνει και κάτι ακόμα που δεν υπήρχε στις οδηγίες που ανέβασα. Το οποιο μετά από τόσο καιρό το έχω ξεχάσει...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εγω, βλεπω supersport(ccdxp), κλειδωνει αμεσως και δεν ξεφευγει, αλλα εχω προβλημα με την πολικοτητα. Πρεπει κατα συχνα διαστηματα να παταω F4. Μπορω με καποιον τροπο να διορθωθει η πολικοτητα, η τουλαχιστον να αλλαζει αλλα οχι καθε τρεις και λιγο; Ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Η αντιστροφή της πολικότητας είναι το κλασικό πρόβλημα. Υπάρχει νομίζω μια επιλογή για να αλλάζει αυτόματα η πολικότητα στη σωστή, αλλά δεν το έχω δει ποτέ να δουλεύει σωστά αυτό, άσε που χαλάει και η ποιότητα αν θυμάμαι καλά. Μια ζωή χειροκίνητα το είχα.

Αν κρίνω από το σπασμένο decoder που έχω, που εκεί η πολικότητα χαλάει πάρα πολύ σπάνια και μόνο αν τύχει το σήμα να μην είναι δυνατό, μάλλον η μόνη λύση είναι να προσπαθήσεις είτε να έχεις καλύτερη λήψη αλλάζοντας τη θέση της κεραίας είτε να ενισχύσεις το σήμα όσο μπορείς.

Δημοσ.
Η αντιστροφή της πολικότητας είναι το κλασικό πρόβλημα. Υπάρχει νομίζω μια επιλογή για να αλλάζει αυτόματα η πολικότητα στη σωστή' date=' αλλά δεν το έχω δει ποτέ να δουλεύει σωστά αυτό, άσε που χαλάει και η ποιότητα αν θυμάμαι καλά. Μια ζωή χειροκίνητα το είχα.

Αν κρίνω από το σπασμένο decoder που έχω, που εκεί η πολικότητα χαλάει πάρα πολύ σπάνια και μόνο αν τύχει το σήμα να μην είναι δυνατό, μάλλον η μόνη λύση είναι να προσπαθήσεις είτε να έχεις καλύτερη λήψη αλλάζοντας τη θέση της κεραίας είτε να ενισχύσεις το σήμα όσο μπορείς.

[/color']

Δηλαδη αν αυξησω το σημα (με ενισχυτη) θα εχω καλυτερα αποτελεσματα με την πολικοτητα; Γιατι απο ποιοτητα εικονας δεν εχω προβλημα. Μονο πολικοτητας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...