Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μία ιδέα που μου είχε κατέβει εδώ και πολύ καιρό, αλλά τελικά εδώ στο insomnia πήρα την απόφαση (και τα κουράγια, γιατί βαριέμαι που ζω): Gatoselida.gr Όσοι γατόφιλοι, καλώς να ορίσετε. Απαγορεύονται αυστηρώς οι σκυλόφατσες
hugelacky Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Arketa kalh prospa8eia Aigeas! An kai proswpika me kourase ligo sthn anagnwsh to anoixto mple backround se syndiasmo me ta aspra/kitrina grammata! Kai merikes foto 8eloun allagh, eidika sthn prwth selida opou kai oi 2 foto einai "diafanes". Kalh synexeia! :wink:
paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Καλο ξεκινημα :grin: . Οπως ειπε και ο/η hugelasky το τοσο ανοιχτο μπλε σε συνδυασμο με τις ανοιχτου χρωματος γραμματοσειρες ,ειναι κουραστικο . Προταση : Να σκουραινε ενα δυο τονους το μπλε -και στο κεντρο και πλαγιως - και οι γραμματοσειρες ν'αλλαζαν χρωμα . υ.γ. δεν εχω στειλει τπτ γιατι δεν ξερω τι εχετε και με το παραπανω και σε τι υστερειτε .
mkst Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Συγχαρητήρια, πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η σελίδα που περιγράφει τις διάφορες φυλές, αλλά και αυτό το άρθρο το οποίο νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσετε: http://www.gatoselida.gr/arth06.html Μιχάλης
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 χαίρομαι που σας άρεσε και όντως θέλει πολύ δουλειά. Για την εμφάνιση έχετε δίκιο, ναι μεν στα 2 laptop που το δούλεψα έδειχνε οκ (λόγο της οθόνης), αλλά σήμερα το είδα και στον desktop και με κούρασε κι εμένα. Αν βρεθεί και ένας άνθρωπος να φτιάξει ένα banner της προκοπής θα είμαι χαρούμενος και πιο χαρούμενος αν μου στείλετε άρθρα για τα μικρά γατάκια και για τη υγεία της γάτας. Συγχαρητήρια, πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η σελίδα που περιγράφει τις διάφορες φυλές, αλλά και αυτό το άρθρο το οποίο νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσετε Τnx Μιχάλη, όντως η φιλοξενία που προσφέρεις είναι υψηλού επιπέδου. (αυτόν να βαράτε μάγκες lolol) Πληροφοριακά η τοξοπλάσμωση μεταδίδεται στον άνθρωπο από τα κόπρανα της γάτας. Αλλά ο άνθρωπος κολλάει την ασθένεια στο 90% των περιπτώσεων από μισοψημένο κρέας (η ασθένεια κάνει θραύση στην Γαλλία που έχουν αδυναμία στα μισοψημένα κρέατα).
kSiS Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 wow φοβερό, μόλις ξαναμπώ online σίγουρα θα εγγραφώ.
paschalia Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Μια ερωτηση . Υπαρχει καποιος κτηνιατρος η με μεγαλη πειρα (εστω) στις γατες εδω ?
mkst Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Πριν λιγες μερες γεννησε μια γατα στην αυλή μου. Αν καταφερω να με αφήσει η μαμά-γάτα θα βγάλω μερικές photos να σου στείλω. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.