Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορητου Επισοουντ 2

Solmyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας για τον ακολουθο υπολογιστη:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Product_Id=231206&Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&showcase=t

ο οποιος μου φαινεται σαν μια αρκετα καλη ευκαιρια. Ιδιαιτερα θα ηθελα την αποψη καποιου που εχει/ειχε toshiba και γνωριζει αν ειναι σχεση τιμης/αποδοσης ειναι ικανοποιητικη.

Υ.Γ.Την εγγυηση των 2 ετων την δινει το Πλαισιο ή η Toshiba;

Δημοσ.

Έχω τον M30-221 ο οποίος είναι 1.5GHz με 1Mb cache,512 ram με GeForce 5200 64Mb, 60gb HD. Τον είχα πάρει πέρισυ 2 χιλιάρικα.

Επειδή από ότι βλέπω είναι σχεδόν ίδιοι θα σου πω την άποψή μου: Δεν έχω κανένα πρόβλημα όποιο πρόγραμμα/game και αν έχω δοκιμάσει. Σαν ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλό αν και για λόγους βάρους πιστέυω ότι δεν το κάνανε πιο συμπαγές (αν το πιάσεις στα χέρια σου νομίζεις ότι το μπροστινό μέρος είναι ευπαθές αλλά δεν είναι). Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και σε σχέση με αρκετές που έχω συγκρίνει μέχρι τώρα είναι αρκετά καλύτερη. Ήταν μια θετική έκπληξη μόλις το πήρα. Από ήχο φαντάζομαι θα έχει τα harman cardon τα οποία παίζουν αρκετά καλά σαν ενσωματομένα (μόνο με όσα έχουν harman cardon μπορώ να τα συγκρίνω μέχρι τώρα, τα υπόλοιπα που έχω ακούσει δεν με πείθουν). Δεν έχει 5.1 που έχουν μερικά laptops και είναι μειονέκτημα αν το έχεις συνδεδεμένο με ηχεία.

Για μένα το μόνο ελάττωμα σε αυτό το laptop είναι το πληκτρολόγιο που μετά από 8 μήνες περίπου άρχισε να ψιλοκουνιέται κάτω δεξιά που έχει τα βελάκια. Αυτό όμως είναι το καλό με την toshiba αφού μου βάλανε καινούριο (εγγύηση). Είχα κ ένα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου και χρειάστηκε να μου αλλάξουν motherboard αλλά από ότι μου είπανε δεν είναι από τα συνήθη προβλήματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς. Η εγγύηση που ρωτάς είναι 2 χρόνια international από την toshiba. Πολύ καλό service και άψογη εξυπηρέτηση. Αν ξαναδιάλεγα η toshiba θα ήταν στις πρώτες προτιμήσεις μου και πάλι.

Γνώμη μου είναι ότι πλέον τέτοια laptops χρειάζονται τον hitachi 7k60 (60gb 7200rpm) ώστε να αποδώσουν πλήρως αφού οι 4200/5400 hd τους καθυστερούνε αρκετά σε σχέση με τις δυνατότητες της cpu/vga. Εγώ το έχω στα σκαριά...θα σου πρότεινα ότι laptop και να πάρεις να κάνεις και μια αλλαγή στον hd. Δεν το επιτρέπει η εγγύηση αλλά αν κρατήσεις τον παλιό και χτύπα ξύλο χρειαστείς την εγγύηση τον ξαναβάζεις και είσαι ok.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Ακριβό, ακριβό....

Δες λίγο:

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=1098&osCsid=1273a6c7d8999ab0e562ccba34a925b7

με 100 ευρώπουλα ακόμα αγοράζεις αυτό που είναι κατά πολύ καλύτερο! Οι σημαντικότερες διαφορές είναι στον δίσκο 80 αντί 40 και στην κάρτα γραφικών. Ακόμα είναι και ελαφρύτερος...

Δημοσ.

M30-901 Toshiba-n-

Tha simfwsnisw me to xaotiko

Eimai poli kala ta toshiba kai aksiopista emena to diko mou einai ligo akriboutsiko malwn twra pou to ksanakseftomai para polu akribws alla den sigkrinetai h poiotita kataskeyhs me kanena allo mhxanima

Pisteyw pws tha simfwnisoun kai oi dio prolalisantes kai eidika o laptomanic pou mporei na sigkrinei kai to Qosmio kai ton Amilo.

Pantws gia mena pare toshiba-n- me kleista matia

Kalh agora filarako !!!!!!

Δημοσ.

Δεν διαφώνησα ως προς το toshiba αλλά ως προς την τιμή του συγκεκριμένου.

Αν θες siemens ( τα οποία είναι επίσης πολύ καλά και με διετή εγγύηση ) τότε δες αυτό που είναι στα ίδια περίπου λεφτά αλλά με 1024 μνήμη και centrino στα 2000. Να ειχε και μια 9700.....

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1141&osCsid=e46a5c203ac7e768609afd93ecd05473

Δημοσ.

Sas euxaristw poli olous gia ta info:) mallon tha katali3w stin arxiki epilogi giati etsi ki alliws to limit mou itan 1.300 euros kai ta 1.400 gia ton arxiko einai ligo tsibimeno. Exw external skliro kai den to thelo gia games mono gia programmata Adobe kai Autocad, etsi o Toshiba Satellite M30X-165 den tha mou kanei idieteri diafora pistevo:)

BTW, sto openmind.gr pia einai ta e3oda apostolis? Out of curiosity...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...