LL_NEO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 igoogle Παλιά είχα blank αλλά με έχει καταβολέψει...
Qman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Blank, έχω opera και μου εμφανίζει την ταχία κλήση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 cough cough, εδώ τα καλά φτυάριααααααα
PCharon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τελικά έχω κάτι πολύ πρωτότυπο, δεν είδα να αναφέρει κάποιος κάτι ανάλογο: Έχω φτιάξει ένα δικό μου html έγγραφο εδώ και χρόνια και το εξελίσσω/ανανεώνω όταν απαιτείται που το έχω πάντα σε σταθερή τοποθεσία στο δίσκο. Αυτό είναι η homepage μου πάντα. Τί έχει? Χρήσιμες customιές...
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τί έχει? Χρήσιμες customιές... Τι δηλαδή??
PCharon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κυρίως φόρμες π.χ. συγκεντρωμένα search engines διαφόρων τύπων, φόρμες γι απευθείας login και τέτοια. Με έχει βολέψει πάρα πολύ διότι δε χρειάζεται να ανοίγω τις αντίστοιχες σελίδες για να τις χρησιμοποιήσω κι επίσης είναι ψιλο-customized για να 'ναι πιο εύχρηστες. Φυσικά όλα σε ενιαίο επανασχεδιασμένο compact style.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.