kgliat Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι. Μετά την αγορά της προαναφερόμενης στο subject κάρτας (Τerratec Cinergy 600), αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα στο recording (σε οποιοδήποτε format:avi, mpg) : - υπάρχει μη συγχρονισμός ήχου - εικόνας (ο ήχος προηγείται της εικόνας) Εφαρμογή: WinDVR 3 (αυτή που συμπεριλαμβάνεται στο συνοδευτικό CD Rom) - ακόμα και σε άλλη εφαρμογή όπως το Chris TV το ίδιο πρόβλημα... Exει επιλεγεί LINE IN, Line In Level Recording MEDIUM (στα properties του recording στην κάρτα ήχου) Σημειώνεται πως έχω συνδέσει από το Line Out του ΤV Tuner στο LINE IN της κάρτας ήχου. Επίσης, και με το Chris TV τα ίδια αποτελέσματα μη συγχρονισμού. Στο site της Terratec δεν υπάρχει βοήθεια στο θέμα (στο FAQ λέει να τη συνδέσουμε στο Line IN της κάρτας ήχου, πράγμα που έχω κάνει) Σύνθεση Υπολογιστή: Win Xp Pro, Sp1 Installed - DirectX 9.0c Κάρτα ήχου ενσωματωμένη στο ASUS A8N7E - Deluxe, 512Ram Υ.Γ. Στην "αναζήτηση" έχω περάσει αρκετή ώρα, αλλά δε βρήκα κάτι που να βοηθά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Περίεργο...και εγώ φρέσκια την έχω ... Χμ βασικά δε το έχω δουλέψει το διάσημο Chris TV... αλλά άλλο πράγμα το Cinergy TV και άλλο to WinDVR το καθένα με το τρόπο του... (έχω και το Dscaler..ααααχ μακάρι να είχα τέτοιο πρόγραμμα για capture σε mpeg2...πρέπει να του βρω codec να κατσει ....πούντο..τεσπα) στο Win DVR χωρίς να είμαι σίγουρος στο setup στο Device θέλει να ορίσεις τη κάρτα ήχου σου σαν πηγή εισόδου και να αλλάξεις το SECAM B σε PAL B. Eπίσης στο TV να ορίσεις τη Γερμανία. Κλείστο (κάνε και restart για σιγουριά) και ξεκίνα για scan. Πρεπει να δουλέψει. Στο help πάντως θα δεις ότι η διαφορά στα χείλια με την ακοή όταν χρησιμοποιείς τουλάχιστον το Cinergy TV (και με codec συμπίεσης το mjpeg και μη "διανοηθείς" άλλο (καλα δοκίμασε ό,τι θες) έστω και έτσι πρωτόγονο που στο δίνει) οφείλεται στο αν θα έχεις επιλέξει κάρτα ήχου για πηγη εισόδου ...δες στο tab capture κάτω αριστερά audio ...device... στο pull down θα δεις οτι σου δίνει την κάρτα ήχου ...αλλά προτείνει το Cinergy TV600 capture το εσωτερικό της κάρτας μια που η αποκωδικοποίηση γίνεται με διαφορετική ταχύτητα από τη κάρτα ήχου.... Αααα και ήχο ποτέ στη συμπίεση... άστο όπως έρχεται...μόνο την εικόνα σφίξε.. υπολόγισα στο WinDVR 1 ώρα περί τα 3,5 GB DVD best σε mpeg2.. Ελπίζω να βοήθησα ... δοκίμασε ... και εδώ είναι πιστεύω όλα τα παιδιά..φιλικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Θα συμφωνήσω με τον Vegas. Κάνε capture σε avi, άσε τον ήχο ασυμπίεστο wav 48000Ηz και μετά μπορείς να ανοίξεις το avi με το VirtualDubMod, να κάνεις demux τον ήχο σε αρχείο wav, να το συμπιέσεις με το BeSweetGUI σε mp3/mp2/aac/...ότι τραβάει η ψυχή σου... και να το ξανακολλήσεις με VDubMod στο avi Επίσης, έχεις latest drivers για τo chipset της motherboard και για την Terratec? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgliat Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Θα συμφωνήσω με τον Vegas. Κάνε capture σε avi' date=' άσε τον ήχο ασυμπίεστο wav 48000Ηz και μετά μπορείς να ανοίξεις το avi με το VirtualDubMod, να κάνεις demux τον ήχο σε αρχείο wav, να το συμπιέσεις με το BeSweetGUI σε mp3/mp2/aac/...ότι τραβάει η ψυχή σου... και να το ξανακολλήσεις με VDubMod στο avi Επίσης, έχεις latest drivers για τo chipset της motherboard και για την Terratec?[/quote'] Thanks για τη βοήθεια παιδιά (αν και δεν κατάλαβα πολλά από τα λεγόμενα του Parsifal) Tελικά, το recorded αρχείο αν το ανοίξω με MEDIA PLAYER, ΤΟΤΕ παρατηρείται το φαινόμενο του μη συγχρονισμού ήχου - εικόνας. Ξεκίνησα με το WinDvr 3 να κάνω save σε MPG2, DVD PAL Quality και..ΠΑΡΑ πολύ καλή ποιότητα εικόνας αλλά και πολύ μεγάλα μεγέθη αρχείων. Θα πειραματιστώ και μέ άλλες εφαρμογές..Αυτό το asychronization video - audio όμως στον Windows Media Player δεν μπορώ να το καταλάβω...Εννοείται πως έχω κατεβάσει τα τελευταία codecs ήχου - εικόνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ΟΧΙ για όνομα! Aστον το media player άστο να πάει στην οργή.. τίποτα από τον...Βασιλάκι (Bill με το όνομα).. Για player MEDIA PLAYER CLASSIC 6.4.8.4 (αλλά και BS player, Core Player κλπ κλπ όλα FREEEEE) Tα αρχεία mpeg2 τα υπολογίζω σε 3.3 GB ανά ώρα capture με Best Quality DVD settings. 7 GB σε ταινία 2 ωρών. Τέλειο! Με DVD Rebuilder (FREEEEE) ή το πιο απλό ( γνωστό αν θες DVD Shrink (FREEE) εύκολα το φέρνεις σε 4.5 GB DVD. Θες κι άλλο; Auto Gordian Knot (FREEEEE) (για πλήρως αρχάριους ή ανθρώπους με λίγο χρόνο αλλά απαιτήσεις) το κάνεις ένα DivX - XviD (εσύ διαλέγεις) μούρλια!!! Δοκίμασε και το Dscaler και αφού δεις ότι είναι το καλύτερο (μακράν νομίζω) σε ποιότητα εικόνας TV αν θες τα ξαναλέμε και πως θα κάνεις capture (σεταρισματα) χρησιμοποιώντας το codec MJPEG. Ακόμα όμως και εγώ δοκιμάζω... θα κυλήσει λίγος καιρός ακόμα ..Οι κάρτες tuner είναι από τα ζόρικα κομμάτια κατά τη γνώμη μου και crashαρουν εύκολα τα μηχανήματα.. Έχει υπόψη σου ότι υπάρχουν και οι beta drivers και προγράμματα της Terratec αλλά με προσοχή.. δοκιμαστικά είναι... μη τρομάζεις.. τα έβαλα & όντως κάπου είναι καλά κάπου όχι και τα έβγαλα με την ίδια ευκολία χωρίς μπελάδες...τα έχω όμως δίπλα από αυτά του συνοδευτικού CD standing by..... xexexe Προς το παρόν το γεγονός ότι κάνω όλα αυτά και ποιοτικά (ενώ πριν με Pixelview τα ονειρευόμουν) είναι ένα μικρό "θαύμα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgliat Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ΟΧΙ για όνομα! Aστον το media player άστο να πάει στην οργή.. τίποτα από τον...Βασιλάκι (Bill με το όνομα).. Για player MEDIA PLAYER CLASSIC 6.4.8.4 (αλλά και BS player' date=' Core Player κλπ κλπ όλα FREEEEE) Tα αρχεία mpeg2 τα υπολογίζω σε 3.3 GB ανά ώρα capture με Best Quality DVD settings. 7 GB σε ταινία 2 ωρών. Τέλειο! Με DVD Rebuilder (FREEEEE) ή το πιο απλό ( γνωστό αν θες DVD Shrink (FREEE) εύκολα το φέρνεις σε 4.5 GB DVD. Θες κι άλλο; Auto Gordian Knot (FREEEEE) (για πλήρως αρχάριους ή ανθρώπους με λίγο χρόνο αλλά απαιτήσεις) το κάνεις ένα DivX - XviD (εσύ διαλέγεις) μούρλια!!! Δοκίμασε και το Dscaler και αφού δεις ότι είναι το καλύτερο (μακράν νομίζω) σε ποιότητα εικόνας TV αν θες τα ξαναλέμε και πως θα κάνεις capture (σεταρισματα) χρησιμοποιώντας το codec MJPEG. Ακόμα όμως και εγώ δοκιμάζω... θα κυλήσει λίγος καιρός ακόμα ..Οι κάρτες tuner είναι από τα ζόρικα κομμάτια κατά τη γνώμη μου και crashαρουν εύκολα τα μηχανήματα.. Έχει υπόψη σου ότι υπάρχουν και οι beta drivers και προγράμματα της Terratec αλλά με προσοχή.. δοκιμαστικά είναι... μη τρομάζεις.. τα έβαλα & όντως κάπου είναι καλά κάπου όχι και τα έβγαλα με την ίδια ευκολία χωρίς μπελάδες...τα έχω όμως δίπλα από αυτά του συνοδευτικού CD standing by..... xexexe Προς το παρόν το γεγονός ότι κάνω όλα αυτά και ποιοτικά (ενώ πριν με Pixelview τα ονειρευόμουν) είναι ένα μικρό "θαύμα"...[/quote'] Nα είσαι καλά αγαπητέ φίλε για τις πληροφορίες!! :) Αφού είχα τέλειο σήμα από κεραία, τελικώς καλά έκανα με την αγορά της κάρτας. Θα λειτουργήσει βέβαια και το Pinnacle ή το Ulead για να βγάζω διαφημίσεις..τα θέλω όλα τέλεια βλέπεις Πάντως, DSCALLER δοκίμασα αλλά παλιότερη version κι όχι την τελευταία. Παρόλο που υποστηρίζεται η Cinergy 600 ΔΕΝ έδειχνε εικόνα..Θα κατεβάσω την τελευταία και θα ψάξω για το codec Mpeg..Δεν το έχω υπόψη μου βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgliat Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Tελικά είδα φως με αυτά που μου είπατε αγαπητοί φίλοι..Πέρασα από μια αναλογική camera videa-κια (6 τον αριθμό) μέσω του WinDVR 3 σε format Mpeg2 (μέσω σύνδεσης composite - άραγε η svideo να δίνει καλύτερη ποιότητα;; Μετά, μέσω του NeroVision Express 3 δοκίμασα να τα κάψω σε DVD (με menus, αυτόματη δημιουργία chapters κλπ) αλλά το συνολικό μέγεθος που προκύπτει είναι 5,6Gb!!! Τι προτείνετε;; Να φτιαχτεί σε DVD Structure και μετά με το DVDShrink π.χ. να γίνει συμπίεση ώστε να χωρέσουν τα video σε ΕΝΑ DVD 4,5gb? Κάποια άλλη λύση - εύκολη μεν - αλλά να μη χάσουμε και σε ποιότητα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Φτιάξε ότι θες και μετά μίκρυνε το με το DVD Shrink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Είναι προφανές ότι το s-video δίνει καλύτερο σήμα (μόνο οπτικό όμως). Με το DVD shrink όντως θα τα χωρέσεις. Δυστυχώς το τι χάνεις και το κερδίζεις περα από αριθμούς και στατιστικές είναι και (η κυρίως αν θες ) υποκειμενικό...Τι τηλεόραση ή προτζέκτορα θα χρησιμοποιήσεις τι απαιτήσεις έχεις κλπ κλπ κλπ... Τα εργαλεία που έχω με την Terratec είναι drivers 2.3.0.9 cinergy software 3.63 (stable release) win DVR 3 Επίσης Dscaler 4.1.12 Και από εδώ έχουμε και λέμε. Cinergy επίσημο ..πολύ καλό χρησιμοποιεί CPU στο 20% περίπου βρίσκει πολλούς σταθμούς αλλά θέλει πολύ καλή κεραία. Win DVR ... θέλει πολύ καλό σήμα αλλά δίνει καλύτερη εικόνα (λιγότερη οξύτητα από ότι με με Cinergy και με πιο αληθινό χρώμα. ΌΛΑ αυτά είναι αυστηρά υποκειμενικά!).Κάνει χρήση CPU γύρω στο 6%. Βρίσκει όμως λίγους σταθμούς ΔΕ μπορώ να βρω΄αν δέχεται και άλλα codec πλην του MPEG2! ΚΡΙΜΑ. Dscaler το καλύτερο μακράν σε ποιότητα και ποσότητα σταθμών. Δεχεται πληθώρα codec. ΔΕΝ μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τηλεχειρισμό. ΔΕΝ μπορώ να το κάνω να σώζει σε χώρο που θέλω. Σώζει By default στο δικό του κατάλογο μέσα στο Program files. Μα εκεί συνήθως έχουμε FAT32 (τουλάχιστον εγώ) ενώ θέλω να τα σώζει σε άλλο partition με NTFS μια που τα αρχεία capture θα υπερβαίνουν το όριο των 4 GB των FAT32. Κάνει χρήση CPU πανω από 23% (τα φίλτρα εξομάλυνσης και βελτίωσης ποιότητας έχουν αντίτιμο). Έτσι μου μένει το αρχικό προγραμμα με codec M J P E G (πχ Morgan's Mjpeg codec) που μετά από δοκιμές και συζήτηση με γνώστη φίλο μου το προτιμάμε σε σχέση με το MPEG2 tou WIN DVR. Εκει θα καθορίσεις και την ποιότητα που θέλεις σε ποσοστό % (με ένα 55% σου έρχεται 4 γίγα η ώρα ενώ η CPU δουλέυει στο 50% με ένα AMD Athlon 2.7 που έχω). Εκτός από το DVD Shrink υπάρχει και το DVD rebuilder! Ο κόσμος πίνει νερό στο όνομα του.... Δε χάνεις τίποτα εξόν από λίγο χρόνο..... Επίσης και ..τέλος Auto Gordian Knot (2.05 beta) για DivX - Xvid. Δοκίμασε και ίσως ξεγελαστείς ότι βλέπεις DVD με το ...... 1/3 του χώρου που απαιτεί ένα 4,5! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Σωστός ο Vegas, συμφωνώ για τη χρήση MJPEG (εγώ προτιμώ τον PicVideo), εγγραφή σε avi με όσο μικρότερη ρύθμιση συμπίεσης στον MJPEG codec γίνεται (13GB/ώρα και πάνω αν υπάρχει χώρος στο δίσκο, NTFS εννοείται) και μετά συμπίεση του avi, είτε με ΑutoGK, είτε σε MPEG1/2 Φίλε Vegas, αυτό που ανέφερες για το folder εγγραφής του DScaler μου ακούγεται λίγο κουλό, επειδή το χρησιμοποιώ κι εγώ (για viewing μόνο). Έχω την εντύπωση πως σε κάποιο μενού βρίσκεται χωμένη η επιλογή, κάπου την είχα δει...Θα ποστάρω από το PC μου αν το βρω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgliat Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Είναι προφανές ότι το s-video δίνει καλύτερο σήμα (μόνο οπτικό όμως).Με το DVD shrink όντως θα τα χωρέσεις. Δυστυχώς το τι χάνεις και το κερδίζεις περα από αριθμούς και στατιστικές είναι και (η κυρίως αν θες ) υποκειμενικό...Τι τηλεόραση ή προτζέκτορα θα χρησιμοποιήσεις τι απαιτήσεις έχεις κλπ κλπ κλπ... Τα εργαλεία που έχω με την Terratec είναι drivers 2.3.0.9 cinergy software 3.63 (stable release) win DVR 3 Επίσης Dscaler 4.1.12 Και από εδώ έχουμε και λέμε. Cinergy επίσημο ..πολύ καλό χρησιμοποιεί CPU στο 20% περίπου βρίσκει πολλούς σταθμούς αλλά θέλει πολύ καλή κεραία. Win DVR ... θέλει πολύ καλό σήμα αλλά δίνει καλύτερη εικόνα (λιγότερη οξύτητα από ότι με με Cinergy και με πιο αληθινό χρώμα. ΌΛΑ αυτά είναι αυστηρά υποκειμενικά!).Κάνει χρήση CPU γύρω στο 6%. Βρίσκει όμως λίγους σταθμούς ΔΕ μπορώ να βρω΄αν δέχεται και άλλα codec πλην του MPEG2! ΚΡΙΜΑ. Dscaler το καλύτερο μακράν σε ποιότητα και ποσότητα σταθμών. Δεχεται πληθώρα codec. ΔΕΝ μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τηλεχειρισμό. ΔΕΝ μπορώ να το κάνω να σώζει σε χώρο που θέλω. Σώζει By default στο δικό του κατάλογο μέσα στο Program files. Μα εκεί συνήθως έχουμε FAT32 (τουλάχιστον εγώ) ενώ θέλω να τα σώζει σε άλλο partition με NTFS μια που τα αρχεία capture θα υπερβαίνουν το όριο των 4 GB των FAT32. Κάνει χρήση CPU πανω από 23% (τα φίλτρα εξομάλυνσης και βελτίωσης ποιότητας έχουν αντίτιμο). Έτσι μου μένει το αρχικό προγραμμα με codec M J P E G (πχ Morgan's Mjpeg codec) που μετά από δοκιμές και συζήτηση με γνώστη φίλο μου το προτιμάμε σε σχέση με το MPEG2 tou WIN DVR. Εκει θα καθορίσεις και την ποιότητα που θέλεις σε ποσοστό % (με ένα 55% σου έρχεται 4 γίγα η ώρα ενώ η CPU δουλέυει στο 50% με ένα AMD Athlon 2.7 που έχω). Εκτός από το DVD Shrink υπάρχει και το DVD rebuilder! Ο κόσμος πίνει νερό στο όνομα του.... Δε χάνεις τίποτα εξόν από λίγο χρόνο..... Επίσης και ..τέλος Auto Gordian Knot (2.05 beta) για DivX - Xvid. Δοκίμασε και ίσως ξεγελαστείς ότι βλέπεις DVD με το ...... 1/3 του χώρου που απαιτεί ένα 4' date='5![/quote'] Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αγαπητοί φίλοι. Σε σχέση με όσα αναφέρατε ισχύουν τα: 1. Οσον αφορά τη σύγκριση SVideo - Composite το ερώτημά μου υπάρχει γιατί η camera που περνάω Videakia είναι ANAΛΟΓΙΚH και δεν ξέρω διαφορές στην ποιότητα όταν περνάω τα video αλλά και στην εγγραφή μέσω SVideo ή Composite 2. H προβολή των αρχείων που περνάω σε DVD (είτε μέσω της camera είτε από εγγραφή με το Tuner) γίνεται σε TV 32'' Sony 100Hz Wide (δεν υπάρχει projector για "πιξέλιασμα") 3. Η ποιότητα του σήματος της κεραίας είναι πολύ προς πάρα πολύ καλό. ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ------------------ Εχω την εντύπωση πως η εγγραφή από ΤV γίνεται με το WinDvr 3 σε Mpeg2, η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, π.χ. Chris TV, ΙUVcr αλλά όχι σe format MPEG2 αλλά σε AVI! Σε ορισμένα κανάλια βέβαια παρατηρείται το παράδοξο, να έχει καλύτερο σήμα στο WinDVDR και σε άλλα στο ChrisTV και ου το καθ'εξής.. Oσον αφορά τις εφαρμογές που λέτε, ψάχνω να τις βρω στο WEB για δοκιμή P.S. Ετοίμασα το πρώτο μου DVD με Family Moments από διακοπές κλπ (από λήψη με video-camera από το 2002) κι εντυπωσιάστηκα! Μέχρι και μενού έκανα, backround music, εφέ μετάβασης από Video σε Video αλλά και σε εγγραφές από TV σήμα ΕΚΟΨΑ τις διαφημίσεις!! Με λίγα λόγια, αλλά με τη δική σας βοήθεια πάνω από όλα και με λίγο ψάξιμο στο web ΚΑΤΗΡΓΗΣΑ το Video!!! Thanks a lot guys!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 να'σαι καλά φίλε μου Kgliat..Anytime αν και με όσα έχεις κάνει μάλλον θα έπρεπε να μου (μας !) δώσεις μαθήματα!!! Όλοι μαθάινουμε πολλά και ωραία από καλό κόσμο εδώ μέσα... Επειδή αρχίζω να πλατιάζω και να ξεφεύγω από το αρχικό post (μη μας κλειδώσει και κανα παλληκάρι αν και δε νομίζω ότι κάνω κάτι κακό...) μένω στα προγράμματα που σου είπα.. CinergyTV, Dscaler τα οποία κάνουν capture σε AVI αλλά και το Virtual VCR (βαράει στα ίσια το Dscaler; και είναι 450 Κb;;; gong!!!!) βλέπεις είμαι fan των freeware για πολλούς λόγους... και για MPEG2 το WinDVR το οποίο ΔΕΝ θεωρείται καλό. Η λύση λέγεται PowerVCR από την πολύ γνωστή CyberLink! Δυστυχώς ή τα έχεις ή τα αγοράζεις... ΚΛΑΨ... Π.χ το WinDVR μας το έδωσε η Terratec... Τελειώνοντας να σου πω ότι προτείνεται το MPEG2 αντι του AVI..(απόψε το είδα) και μπορείς να δεις και να μάθεις πολλά (δεν είμαι κανένας ειδικός ούτε ειδήμονας) στο http://www.videohelp.com (ένα από το ΠΟΛΛΑ site αλλά καλό) ΦΙΛΕ Parsifal ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟ!!! Αλλά δεν μπορώ να βρώ πως το γυρνάω να σώζει αλλού!!!! Τεσπα! ... Για αυτό αλλαξοπίστισα και γύρισα σε Virtual VCR. ...και συγνώμη για τα μεγάλα post guys.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Dscaler 4.1.12 ευρέθη που θα τα σωζει.... όντως λίγο κρυμμένο... και τώρα.... προσω ολοταχως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Και για όσους φίλους χρησιμοποιούν επίσης το DScaler και δεν το έχουν βρει ακόμη: menu Settings-->Advanced Settings-->Timeshift Settings-->Saving path for timeshift files... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Dscaler 4.1.12 ευρέθη που θα τα σωζει.... όντως λίγο κρυμμένο...και τώρα.... προσω ολοταχως! Xμμ.. από που βρίσκουμε το 4.1.12 ? Στην επίσημη σελίδα έχει τα εξής: Version 4.1.11—Beta—[setup Program] [source Zipped] * Some cx2388x sound fixes * Fixes some XP2 issues with bt8x8 Version 4.1.8—Superseded—[setup Program] [source Zipped] * Support for SAA713x based cards * Support for CX2388x based cards * Multi-monitor support * New MoComp2 deinterlacing mode * Lots of other changes and fixes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.