stehellas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 gia deite kai auto http://www.killtoby.com/ ..... e oxi e oxi :lol: twra ta exw dei ola ! (?) loipon to pio panw diko mou minima akironete logo tou oti den exw kamia prosfora kai giauto :: exw dio skilia kai an den moudose 1.000.000 euro ta skilokatsika tha sovlistoun
theoritikos Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Εμενα πάλι αν δε μου δώσετε 2.000.000 ευρώ και adsl 1mbps αορίστου χρόνου, θα ψεκάσω ΟΛΕΣ τις κατσαρίδες του σπιτιού μου!!! :> Περιμένω τις προσφορές σας...
billpeppas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Εμενα πάλι αν δε μου δώσετε 2.000.000 ευρώ και adsl 1mbps αορίστου χρόνου' date=' θα ψεκάσω ΟΛΕΣ τις κατσαρίδες του σπιτιού μου!!! :>Περιμένω τις προσφορές σας...[/quote'] Μόνο 1MBPS ? Για 1MBPS σου δίνω μόνο 1.000.000 ευρώ.
ntsili Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Αφήστε τον να το φάει... τόσο μικρό που είναι, τον βλέπω να τρώει και άλλα
stehellas Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Αφήστε τον να το φάει... τόσο μικρό που είναι, τον βλέπω να τρώει και άλλα e oxi eisai aparadextos :-x den eisai katholou filozoos aisxos !!! (dose kati se emena gia ta katsikoskila mou , gia na apodiksis to anti8eto ) :grin:
haris_ch02019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Εμενα πάλι αν δε μου δώσετε 2.000.000 ευρώ και adsl 1mbps αορίστου χρόνου' date=' θα ψεκάσω ΟΛΕΣ τις κατσαρίδες του σπιτιού μου!!! :>Περιμένω τις προσφορές σας...[/quote'] stin ellada pio grigora tha pareis ta 2.000.000 an ta zitiseis para na zitiseis apo ton ote na sou balei 1mbps grammi...tha kanei miso aiwna peripou
GrafeioTeleton Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Παντως το ατομο με το λαγο ή ειναι πολυ καθυστερημενος ή τρελα εξυπνος.Αναρωτιεμαι παντως ακομα για την τυχη του λαγου.Εχω απορια αμα θα μαζεψει τα χρηματα :)
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τι κακό κι αυτό; Σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι στον 'Πρωινό καφέ' να΄σου και βγάζουν ρεπορτάζ για το γνωστό διαδικτυακό 'Save Toby' (σχετικό τόπικ υπάρχει στην κατηγορία). Το θέμα δεν είναι ότι ασχολήθηκαν με το διάσημο πια κουνέλι (οι Buggs Bunny & Roger Rabbit δεν έχουν να φοβούνται, γιατί για τον Τόμπι η δημοσιότητα είναι εφήμερη)! :grin:, αλλά το πως παρούσιασαν το θέμα! :???: Έκαναν περιγραφή επί της ...λίγης ουσίας με τον τύπο που ζητά χρήματα για το κουνέλι (απέφυγαν να πουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα το μαγειρέψει) και στο καπάκι μιλάνε για τρομοκρατία στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει βέβαια αμφιβολία γι'αυτή, αλλά όχι να σου λένε ότι ο αφεντικός του Τόμπι θέλει να τον 'εκτελέσει' online!!! Γιατί όλοι μας διαβάσαμε τι έγραφε στη σελίδα του ο mister και τι σχολίασε γι'αυτό η Washington Post. :razz: Και στην τελική ένα είναι το συμπέρασμα. Ο 'αφεντικός' κατάφερε να ασχοληθούμε μαζί του και μάλλον στοίχημα πρέπει να είχε βάλει κάτα πόσο υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με ανούσια θέματα! Δεν εξαιρώ την αφεντιά μου' αλλά γέλασα με το 'Save Toby' και ήταν μια μικρή τονοτική ένεση στα όσα έχω στο κεφάλι μου... :grin: ΥΣΤΕΡΙΚΟΓΡΑΦΟ: Δεν ξέρω αν το δοκιμάσατε πάντως. Εγώ από περιέργεια πάτησα 'paypal' και με έβγαλε στη σελίδα με τα προιόντα που έχει προς πώληση με το λογότυπο του κουνελιού. (Άρα οι προσφορές που λένε, είναι της τάξης 'πουλώ-αγοράζω')! Κ α λ ό Π ά σ χ α
angelos0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 den xreiazete kai neo topic gia auto to 8ema. opws les arketh shmasia dw8hke. topics merged
Guerriero4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 einai analogos to humor tou kathenos alla emena den mou fanike katholou asteio.
nas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Τα κατάφερε ο τύπος! Εκάνε την καλύτερη διαφήμηση που έχει γίνει ως τώρα για πουλήσει κούπες και μπλουζάκια, μπράβο του!
Panahs Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο τύπος δεν έχει ούτε λαγουδάκι ούτε γατάκι. Θα μπορούσε πάντως να είναι μια καλή σάτυρα ειδικά εάν δείτε το online shop τι έχει... (μέχρι τάγκα και σάκους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.