Προς το περιεχόμενο

Σωστε ενα λαγο.....

GrafeioTeleton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φανταστείς μέχρι και η ιστοσελίδα της Washington Post ασχολείτε με το θέμα! :razz:

Και εγώ με τη σειρά μου δίνω την απάντηση στον τύπο που 'απειλεί' να φάει τον Τόμπι, ρίχνοντας μια ματιά εδώ ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Να'σαι καλά' γελάσαμε και σήμερα! :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

εγώ ένα θα σας πω...αν δε μου δώσετε κι εμένα 10.000 δολ.(λογικό ποσό...αν σκεφτείτε και το ταξίδι που έχω να κάνω μέχρι να τον βρω) θα πάω να βοηθήσω τον συγκεκριμένο κύριο να καθαρίσει το λαγουδάκι.-

κανονίστε την πορεία σας!!!

ps: 5000δολ. για τον Μήτσο του Paparazzi επειδή είναι πιο κοντά. Αποφασίστε πιο θέλετε να σωθεί από μένα. Και για τα 2 πάντως, προσφέρω έκπτωση. 12000δολ.!!!!!

Δημοσ.

Mias k plisiazei to pasxa gia dialexte apo tora arnaki! Pote de xereis....! Aytos einai k xenerotos pou na doune oloi aytoi pos, k kyrios me ti, kanoume to kokoretsi!!! 100.000 tha mas dinoun gia na mi kanoume tetoio egklima! Peftei k se piasariki imerominia 1i Maiou!

Δημοσ.

an exei toso kollima mporei na mou steilei se emena ton lago na ftiaksw ena stifado!!! alla mipos tha prepei na dilwsei oti einai dwro mias gia na min plirwsw telwneio mia s kai erxetai apo america????na min mou erthei xryso to stifado!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...