Dark Chaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Gia sas paidia! Pairno kainourio pc kai diatheto 1000 evro. Simfairei na to paro apo eponimo magazi opos ta multirama i na thialekso ego ti kommatia na valo? Ean thelete peite mou mionektimata kai pleonektimata. Thank you all!!!!!
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Φυσικά να φτιάξεις δικιά σου σύνθεση. Για προτάσεις, κλπ... ...απάντα σε αυτά : Θέλω να αγοράσω PC ' date=' αλλά δεν ξέρω τι.Τι έχετε να μου προτείνετε? Απλή ερώτηση , αλλά με πολλά σκέλη. Για να μπορέσει κανείς να προτείνει το κατάλληλο σύστημα για τον καθένα , θα πρέπει να ξέρει κάποια πράγματα. Αυτά είναι τα: 1) Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτει κανείς για την αγορά του υπολογιστή 2) Τι υλικό [ hardware '] θέλει να αγοράσει. Μόνο τον υπολογιστή ? Και οθόνη ? Έχει ήδη κάποιο τμήμα του υπολογιστή? 3) Θα χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής για παιχνίδια? αν ναί , πόσο απαιτητικά παιχνίδια? Τι είδους games κυρίως? 4) Τι εφαρμογές [ προγράμματα ] θα χρησιμοποιείτε κυρίως? 5) Πόσο συχνά σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση?
Stilewag Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 an milame gia anavathmisi meta apo 2-3 xronia, ti VGA sistineis? skopevw na parw tin ASUS 6800GT... (paizw first person, race, kai ligo strategy) gia software tha xrisimopoiw: illustrator, Flash, a la Cool Edit 2 Pro (sound-wave processing), CUBASE (music composition... an kai gia afto theleis kai epagkelmatiki karta ixou), Photoshop (kai alla pixel-based image processing)
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Stilewag Ας μην χαλάμε/παρεμβαλλόμαστε στο topic του παιδιού. Άνοιξε νέο κ δικό σου topic , και τα λέμε εκεί man.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.