MariaTs. Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Σήμερα προέκυψε ένα μικρό -ίσως- πρόβλημα με το modem. Συνδέεται μεν κανονικά αλλά δεν έχει ήχο. Κοίταξα στις ιδιότητες του και ο ήχος είναι ενεργός. Δεν ήταν κάποιο 'χτύπημα' dialer! Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να επαναφέρω τον ήχο; Ίσως να είναι και σε λάθος κατηγορία η ερώτηση μου οπότε κάποιος mod ας τη μεταφέρει στην κατάλληλη. Ευχαριστώ.
MariaTs. Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Κανείς δεν γνωρίζει να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει;
kleidokratwr Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 tsekare kai stis ry8miseis ths syndeshs na einai energopoihmenh h epilogh gia anaparagwgh hxou se ayth thn klhsh.
MariaTs. Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 tsekare kai stis ry8miseis ths syndeshs na einai energopoihmenh h epilogh gia anaparagwgh hxou se ayth thn klhsh. Όπως ανέφερα στην ερώτησή μου, ο ήχος δείχνει ενεργοποιημένος. Τελικά όμως τον επανέφερα, βγάζοντας και βάζοντας πάλι το modem. Διάβασε και το driver ο υπολογιστής και ο ήχος επανήλθε κανονικά! Ευχαριστώ πάντως για την καλή πρόθεση! :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.