Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με logon XP SP2

ch71kp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω XP prof SP2 και ενώ το σύστημα ανοίγει κανονικά, κανένα POST πρόβλημα, δείχνει στο boot screen των ΧΡ και οταν πάει να ανοίξει το logon screen δεν προχωράει και δείχνει μόνο το background και έχω μόνο mouse pointer. Το ίδιο σε safe mode. Ουτε last good known configuration εκανε κατι. έχετε καμια ιδέα?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Υπάρχει τίποτα περίεργο με τα drive letters σου;

Π.χ. #1: η εγκατάσταση των windows σου είναι στο C:\ ή στο D:\ ;

Π.χ. #2: έβαλες τον σκληρό σου σαν 2ο;

Π.χ. #3: άλλαξες τα drive letters από το diskmgmt.msc;

Αν υπάρχει πιθανότητα να πειράχτηκαν τα drives, έχουν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που αναφέρεις...

Δημοσ.

τα windows ειναι στο c:, υπάρχει ένας μόνο δίσκος, ένα partition και δεν έχω πειράξει τπτ!! το κάνει ξαφνικά από σήμερα το πρωί!...και μπορώ να κουνήσω το ποντίκι, έχει κήνηση δηλαδή ο pointer αλλα δεν κάνει τιποτε άλλο!...μένει εκεί και δεν προχωράει ακόμα και μετά από πολύ ώρα που το άφησα ανοιχτό!

Δημοσ.

έκανα όλα τα προηγούμενα, δεν υπήρχαν bad sectors και το πρόβλημα επιμένει.....μαλλον δεν την γλυτώνω την επανεγκατάσταση!

Δημοσ.

mallon ftaiei to kleidwma tou sp2, kapoies version xp sp1 pou den eixe petuxei to spasimo kleidwsan vazontas to sp2 kai kapoia updates,isws ean ta pernouses apo epanw .........vres kapoia kalh ekdosh xp me egkatesthmeno to sp2 kai valto apo panw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...