Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή PC games CDs

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας πληρη γνωση των κανονων του Forum

http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php

θα τοποθετηθω οσο πιο σωστα γινεται για να μην παρεξηγηθω ...

Κατεχω το Pc game Punisher. (original cds)

Θελω να κανω για ευνοητους λογους (βασικα ειναι το 1ο ever pc game που αγοραζω σε original) BACK UP CDs του παιχνιδιου (μη τυχον και καμια μερα δεν κανει initialise κανα CD και θολωσω). Εχω προμηθευτει ήδη Backup *.exe για να τρεχει το παιχνιδι απο backup CDs, απο νομιμα sites με disclaimer σχετικα με την νομιμη χρηση του *.exe εφοσον υφισταται και αυθεντικο το Pcgame.

Η ερωτηση λοιπον ειναι ποιο software κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο για να κανεις πιστα Backup αντιγραφα των CDs... τωρα αν κατα τυχη ειναι και freeware ακομα καλυτερα. Γενικα χρησιμοποιω το Nero αλλα μου φαινεται πως δεν κανει για αυτη την δουλεια, απο οτι εχω ακουσει δεν κανει πιστα Backup CDs ε αποτελεσμα να μην τρεχουν τα δισκακια... Οποιος μπορει και εχει διαθεση ας στειλει και PM.

Ευχαριστω...

ζητω συγνωμη αν καταπατησα οποιονδηποτε κανονα του φορουμ και θα δεχτω χωρις παραμικρη αντιρηση, εφοσον το κρινει ο moderator, το τοπικ να σβηστει.

Δημοσ.

@VasKag einai sigouro oti h antigrafh tha ginei swsta me ayta ta progs h' apla ta aneferes san ayta pou ksereis?

Kai opoios allos kserei, tha hthela thn empeirikh tou gnwmh kai isws kai kapoio link...

Δημοσ.

giati den dokimazeis na valeis kapoio programma pou ftiaxtei image files (.iso, .bin, .cue) kai afou ftia3eis thn eikona ston sklhro sou (kata protimhsh se (.bin kai .cue dioti krataei kai dedomena asfaleias tou cd) meta pros8eteis ta .exe arxeia pou aneferes parapanw sto arxeio kai to kais me thn mia se cd.

gia na ftia3eis arxeia .bin kai .cue dokimase to UltraISO.

Δημοσ.

empeirika tha sou elega oti me to alcohol kai to deamon tools eisai kalimenos .tora apo kei kai pera exartate apo to kathe paixnidi.alla exoun xalari sportasia kai alla sou span ta neyra.px to neo splinder cell den yparxei os tora kanenas tropos na antigrafei.

gia to punisher den xero.(pisteyo tha xero sigoura)

to 90% pantos ginete me alcohol kai na min doulepsei me to cd tha doulepsei me to deamon tools.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...