Προς το περιεχόμενο

Right click context menu

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω να αλλαξω τις επιλογες που εμφανιζονται στο παραπανω μενου?? για παραδειγμα οταν κανω right click πανω σε ενα αρχειο .avi μου βγαζει μια επιλογη queue it up αλλα το ανοιγει με το WMP...θελω να το ανοιγει με αλλο προγραμμα της επιλογης μου...γινεται?? ευχαριστω...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εαν μιλάμε για Windows XP τότε στο δεξί κλίκ έχεις μια επιλογή Open With.... , η οποία θα σου ανοίξει μια λίστα που περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει , εαν το πρόγραμμα που θέλεις δεν υπάρχει στην λίστα τότε κάτω δεξιά πάτα στο Browse και απο εκεί βρές το πρόγραμμα που θέλεις .

P.S. Εαν θέλεις "τικ-άρεις" και το κουτάκι Always use the selected program to open kind of file , για να σου ανοίγει πάντα με το ίδιο πρόγραμμα .

Δημοσ.

δεν εννοω αυτο φιλε μου...την ξερω αυτη την επιλογη...συγκεκριμενα μιλαω για την επιλογη queue it up οταν επιλεγω ενα .avi αρχειο απο τον Windows Explorer...αυτο που θελω να μαθω ειναι να μπορεσω να αλλαξω τις default ρυθμισεις απο το δεξι κλικ με προγραμματα της επιλογης μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...