Eternity Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Θέλω να κάνω θερμική ανάλυση σε ένα σχέδιο CAD που έχω, έχει δουλέψει κανείς με κανένα? Pro MECHANICA, ANSYS ? Προτάσεις?
The_Mentor Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Για να κάνεις θερμική ανάλυση πρέπει να είναι 3d. Εγώ δουλεύω με CATIA και Ansys. Πες τι είναι το σχέδιο και τι θέλεις να κάνεις όπως επίσης και σε τι θερμικρασίες παίζεις και θα σου πώ... Ενδιαφέρουν επίσης και οι στηρίξεις, ταλαντώσεις κυλίσεις είδος εδράνων και μερικά άλλα. Α! και τι υλικό είναι (εννοείται αλλά το λέω για να είμαστε σίγουροι). Δώσε αυτά τα στοιχεία και θα σου πώ που θα κάνεις και τί...
Eternity Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Εγώ έκανα το σχέδιο σε ProE και θέλω να βάλω κεραμικά κλπ δε με ενδιαφέρει αντοχή υλικών, μόνο θερμική ανάλυση.
The_Mentor Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Ta ylika ta exeis (fysikes idiotites)?? BAsika pou eisai? An eisai Thessaloniki den yparxei problhma, to kanoume pinontas kafe diaforetika 8a prepei na doume pws. Mporeis na to eksageis CATIA file?
Eternity Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δεν θέλω να το κάνεις εσυ για μένα ρε :-p Απλώς τη γνώμη σου ζήτησα ! Ευχαριστώ πάντος !
The_Mentor Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Κοίτα, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε για την γνώμη μου ούτε ακόμα και να στο έκανα εγώ. Για εσένα θα είναι πρόβλημα διότι είναι μια διαδικασία που δεν την μαθαίνεις άμεσα και αυτό διότι έχει κάποια βήματα να ολοκληρώσεις ώστε να πάρεις αποτέλεσμα και εξαρτάται από το αντικείμενο (τα βήματα δεν είναι παντα σταθερά). Anyway άν θέλεις βοήθεια οπουδήποτε εδώ είμαι...
Eternity Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Το θέμα είναι να τα μάθω μόνος μου... πρέπει να το κάνω αυτό. Αλλά δε μου είπες τελικά τη γνώμη σου. Εχώ πρόβλημα πάντος στην εγκατάσταση του ANSYS με τον Licence Server
The_Mentor Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 To ansys se synergasia me to catia einai h lysh sto problhma sou. To Ansys apo mono tou den 8a sou dwsei lysh. Prepei na to trofodotiseis me epifaneies CATIA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.