Προς το περιεχόμενο

Thermal Analisys

Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω θερμική ανάλυση σε ένα σχέδιο CAD που έχω, έχει δουλέψει κανείς με κανένα? Pro MECHANICA, ANSYS ? Προτάσεις?

Δημοσ.

Για να κάνεις θερμική ανάλυση πρέπει να είναι 3d. Εγώ δουλεύω με CATIA και Ansys.

Πες τι είναι το σχέδιο και τι θέλεις να κάνεις όπως επίσης και σε τι θερμικρασίες παίζεις και θα σου πώ... Ενδιαφέρουν επίσης και οι στηρίξεις, ταλαντώσεις κυλίσεις είδος εδράνων και μερικά άλλα. Α! και τι υλικό είναι (εννοείται αλλά το λέω για να είμαστε σίγουροι). Δώσε αυτά τα στοιχεία και θα σου πώ που θα κάνεις και τί...

Δημοσ.

Εγώ έκανα το σχέδιο σε ProE και θέλω να βάλω κεραμικά κλπ δε με ενδιαφέρει αντοχή υλικών, μόνο θερμική ανάλυση.

Δημοσ.

Κοίτα, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε για την γνώμη μου ούτε ακόμα και να στο έκανα εγώ. Για εσένα θα είναι πρόβλημα διότι είναι μια διαδικασία που δεν την μαθαίνεις άμεσα και αυτό διότι έχει κάποια βήματα να ολοκληρώσεις ώστε να πάρεις αποτέλεσμα και εξαρτάται από το αντικείμενο (τα βήματα δεν είναι παντα σταθερά).

Anyway άν θέλεις βοήθεια οπουδήποτε εδώ είμαι...

Δημοσ.

Το θέμα είναι να τα μάθω μόνος μου... πρέπει να το κάνω αυτό. Αλλά δε μου είπες τελικά τη γνώμη σου.

Εχώ πρόβλημα πάντος στην εγκατάσταση του ANSYS με τον Licence Server

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...