panospcm Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Το έχετε παιξει το παιχνίδι; Εγώ το αγόρασα μόλις χθες και ομολογώ οτι είναι αρκετά καλό.Είναι τύπου action-adventure-horror και όλη η πλοκή εξελίσσεται σε ένα ρώσικο πλοίο όπου κάποιοι επιστήμονες έκαναν κάποια πειράματα σε ανθρώπους απο όσο ξέρω.Τα γραφικά και γενικά όλο το σκηνικό ειναι πολύ καλα στημένα αφού οταν είσαι στο εξωτερικό του πλοίου βλέπεις τα κύματα να ερχονται καταπάνω σου και η κάμερα κουνιέται αναλογα με το πλοιο, αρα δημιουργει μια αρκετα πρωτότυπη ατμόσφαιρα.Οι εχθροί ειναι στην αρχή ανθρώποι και μετά διαφορα είδη zombie και το AI ειναι αρκετα καλο αφου τους βλέπεις να κρυβονται πισω απο κιβώτια και να βαράνε προς το μέρος σου!! Το παιχνίδι μερικές φορες μπορω να πω οτι ειναι αρκετα τρομακτικό και αν οταν το παιζεις εχεις απολυτη ησυχία σίγουρα θα κουνηθείς απο την καρέκλα σου!!!! Να πω επισης οτι η εταιρεια που το εφτιαξε εχει εμπειρία απο τους τίτλους Alone In the Dark και εχουν αρκετές ομοιότητες αλλα και διαφορές!! Αυτά απο μένα οσοι το εχετε παιξει πειτε τη γνώμη σας!! )
geran Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 εγω δεν το εχω παιξει (ακομα) αλλα σου παραθετω ενα λινκ για το τι ειχαν πει αλλα παιδια για το εν λογω παιχνιδι http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104305&highlight=cold
Devilblaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 To paixnidi einai se genikes grames kalo. Einai ligo tromaktiko kai exei kala grafika , alla o tropos pou kanei save einai eknevristikos (einai omos eukolo kai den xaneis xwris dikisou xazomara). Omos einai ligo mikro se diarkia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.