tsikoman Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Πωσ μπορείσ να συνδέσεις την κάρτα ήχου με την έξοδο ήχου (audio out φαντάζομαι) απο στερεοφωνικό σύστημα? αναλυτικές οδηγίες για αρχάριο παρακαλώ... ο λόγος είναι επειδή θέλω ένταση και καλήτερη ποιοτητα απο τα ηχειακια του υπολογιστή που δεν επαρκούν, χωρίς να ξοδέψω ευρώ. ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Αν δεν μας πείς περί τι στερεοφωνικού πρόκειται , τι ήχο θες , ποιό στερεοφωνικό έχεις , και τι εισόδους έχει , ...υποθέτοντας θα πάμε??? Υποθετικά ότι έχεις απλό stereo, από την έξοδο Audio Out ( Front Speakers ) [ πράσινη "θύρα" στην Audigy 2 ZS ] , με ένα καλώδιο: Stereo Mini-Jack --> 2x RCA Το stereo mini-jack την Audigy & τα 2 RCA σε μια Audio In / CD In του στερεοφωνικού.
tsikoman Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 φίλε πέππα πολύ σωστά υπέθεσες και είχεσ απόλυτο δίκιο. πέτυχα με τον τρόπο που μου υπόδειξεσ αυτό που ήθελα να γίνει. ήταν πολύ απλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. μακάρι να το είχα σκεφθέί πριν δύο χρόνια αφού έχω δεί άπειρες ταινίες με μέτριο ήχο (ηχειάκια υπολογιστή). να πω σε όσους δεν το ξέρουν να το δοκιμάσουν. έβαλα τα ηχεία του στερεοφωνικού το ένα δεξιά, το άλλο αριστερά και τα ηχειάκια του pc στο κέντρο πάνω απο την οθόνη. με τισ κατάλληλεσ απλέσ ρυθμίσεις όλα ακούγονται κρύσταλλο. κόστοσ καλωδίου 3,5 Ε ευχαριστώ και πάλι τα λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.