apocalypse Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Παιχνίδια χρησιμοποιώ και εγώ όταν θέλω να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Κυρίως όταν πρόκειται για τελείως διαφορετικές κάρτες , όπου τα synthetics είναι ο κλέψας του κλέψαντος. Για να μην παρεξηγηθω , δεν κάνω reviews. Απλά επειδή περνάει αρκετό hardware από τα χέρια μου (και είμαι και λίγο περίεργος) , τρέχω και κανένα timedemo του farcry ή του doom3 να δω τι ψάρια πιάνει κάθε πράγμα. Τους 6.37 τρέχω τώρα , θα κάνω μια δοκιμή και με τους 6.39. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolito Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Τωρα εχω κρατησει μια le που με στοκ cooling οι μνημες 1000ριζουν http://service.futuremark.com/compare?2k3=3842453 μονο οι μνημες στο λινκ Opa re megale akou 1001 oi mnhmes Kai giati den to exeis postarei pou8ena? Dyskolo na se pistepsw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 1050 8α το πιστεψεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Hello guys, είμαι ένας σχεδόν ευτυχής κάτοχος μιας MSI 6800le. Λίγες πληροφορίες για τις 6800le α)Είναι προβληματικές!!! Όχι όλες, αλλά σίγουρα η πρώτη φουρνιά της MSI, GAINWARD, ίσως και κάποιες άλλες. Έχουν πρόβλημα στους πυκνοτές κατα πάσα περίπτωση, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν τα πρόβλημα των Βlack Screens (BS), όταν κάποιος τρέχει 3D applications.Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει κάποιος το πρόβλημα των BS είναι να κάνει underclock τη μνήμη από τα 700 στα 518....σε εμένα στα 518 δεν είχα ποτέ BS. β) το πρόβλημα αυτό βέβαια έχει λύση.Θα πρέπει κάποιος να αγοράσει έναν πυκνωτή (capacitor) στα 3300μF και στα 16V και να τον τοποθετήσει στη θέση ΤP10 τον θετικό πόλο και ΤP9 τον αρνητικό.Problem solved!!!!!! γ) Αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τις pipelines, η κάρτα πετάει.Οσο για overclock η κάρτα αντέχει να ανέβει,αλλά όχι και πάρα πολύ. Προσωπικά η 6800le μου, δουλεύει πλέον στα 350/785, με 16χ1,5vp από 8χ1,4vp και πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά.Είναι βέβαια ρίσκο το αν θα ξεκλειδωθούν τα pipelines,αλλά πρέπει να είσαι γκαντέμης για να μην φτάσεις τουλάχιστον στα 12. Αυτά τα ολίγα for now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.