DeepFloyd Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Καλησπέρα!! Έχω καταλήξει σε δύο Laptops που παραθέτω παρακάτω, και είμαι τόσο μπλεγμένος και αναποφάσιστος που ακόμα και κέρμα σκέφτομαι να το ρίξω για να αποφασίσω ποιο θα πάρω!! (Στην ίδια τιμή τα έχω βρει) 1) Fujitsu-Siemens Amilo Pro V 2020 Κατασκευαστής : FUJITSU SIEMENS Επεξεργαστής : Intel Pentium M 725 (2MB L2, 1.60GHz, 400MHz FSB) Μνήμη : 512 MB (2 x 256 MB) Σκληρός Δίσκος : 60GB Οθόνη : 15'' XGA CD/DVD : DVD-RW DUAL Κάρτα γραφικών : Shared 64MB Modem / Δίκτυo : 56K + LAN 10/100, Wireless Intel Pro 2200 Λειτουργικό : Windows XP Pro Εγγύηση : 1 έτoς 2) Toshiba Satellite A50-111 Κατασκευαστής : TOSHIBA Επεξεργαστής : Intel Pentium M 725 (2MB L2, 1.60GHz, 400MHz FSB) Μνήμη : 512 MB (2 x 256 MB) Σκληρός Δίσκος : 60 GB Οθόνη : 15 XGA TFT CD/DVD : DVD-SMulti Κάρτα γραφικών : Intel 855 GME, 64MB Modem / Δίκτυo : 56K + LAN 10/100 Λειτουργικό : Windows XP Home Θύρες : 3xUSB 2.0, TV-Out, 1xPCMCIA Βάρος : 2,7 kg Εγγύηση : 2 έτη Εσείς ποιο θα διαλέγατε? Παρακαλώ μη μου προτείνετε άλλα, εκτός των δύο! Ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά μέχρι εκεί φτάνουν τα οικονομικά μου! Κύρια κριτήρια: α) Ποιότητα κατασκευής β) Οθόνη γ) Εγγύηση-service δ) Αξιοπιστία εταιρείας στις "χαμηλές" αύτες σειρές που ανήκουν τα μηχανάκια αυτά! Ευχαριστώ για το χρόνο σας και σορυ για την ταλαιπωρία!! Αύριο αγοράζω, οπότε τελευταία φορά που σας κουράζω!! Μετά θα γράψω εντυπώσεις!!
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 File allakse ton titlo toy thread. Ennoeis "Fujitsu-Siemens ή Toshiba?". Egw pshfizw Toshiba!
ababapanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 fujitsu me 1000!!!! kai an tes tin gnomi mou to amilo m 1425.... kitatw kai tha me thimitheis meta!
green_beret Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Toshiba Satellite gia na exeis to kefali sou hsyxo!!!!
ababapanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 sorry, meta diavasa oti den itheles na sou protinoume alo montelo, krima omo giati to 1425 ine pragmatika exeretiki periptosi.
DeepFloyd Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις!! Πάνο δεν τρέχει τίποτα, ίσα ίσα!! Το έκανες για να βοηθήσεις και σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!!
DeepFloyd Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Κανείς άλλος?? Σόρυ mods, αλλά το βιάζομαι!! Σορυ!!
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 8es na ksanapanthsw egw! 8a sumplhrwsw to prohgoymeno post. Sou proteinw Toshiba mias kai enas filos maniakos me Laptop exei ena persino montelo to opoio pragmatika einai koryfh.To eixa doulepsei gia 1 evdomada kai emoiaze na mhn eixe diafora apo to PC ths sign(alla me 512MB Ram kai 4MX440 anti 6600gt). Genika apo forhtoys proteinw Toshiba kai HP.
pikras13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 katwxos Toshiba-n- poli kairo Eina kataplhktika mixanimata Ποιότητα κατασκευής β) Οθόνη ->pass me poli kalh poiothta (oxi megales analiseis omws ) γ) Εγγύηση-service-> Mexri stigmhs den mou xriastike giati to mixanima einai apsogw) δ) Αξιοπιστία εταιρείας στις "χαμηλές" αύτες σειρές που ανήκουν τα μηχανάκια αυτά!(gia thn etairia einai ola mhxanimata ths den krinei an einai A50,A0 h Tecra h M30 ftiaxnei teleia mhxanakia kai poli kala......) To epsaksa poli gia na agorasw laptop kai perisotera epsakas apo filou skai gnwstous kai meta apo site. Kaneis den mou eipe gia ekeinh thn epoxi na parwACER (den thelw na prosbalw kanena epilogh tou kath enws einai to mixanima pou exei apofasisi na parei ) Egw Pantos tha psifisw TOSHIBA Kalh agora fialrako!!!!!
xaotikos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Toshiba προτείνω και εγώ. Πρόσεξε ότι σου δίνει 2 χρόνια international support που είναι πολύ βασικό. Εμένα μου χρειάστηκε το service και με εξυπηρέτησαν αρκετά!
sa1901 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Τοshiba! Για τα 2 χρονια εγγύηση και γιατί ότι έχω την εντύπωση ότι το fujitsu-siemens δεσμεύει από την RAM, μνήμη για την καρτα γραφικών, ενώ το Toshiba όχι. Τα Toshiba είναι πολύ καλύτερα, κατά την γνώμη μου.
kirimis Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ως κατοχος Toshiba εδω και 2 χρονια σχεδον, και ως computeras που εχει προωθησει την Toshiba και σε αλλους... εχω να πω πως ολοι εχουν μεινει ευχαριστημενοι (δεδομενου παντα, πως αυτο που αγοραζεις σαν χαρακτηριστικα σε καλυπτει). Κανενας δεν ξερει τι ειναι το service ;-) Δεδομενου της φυσης των φορητων, ειναι καλυτερα να ριξεις λιγο τις επιδοσεις σου αλλα να εχεις εγγυημενο μηχανημα. Απο εκει και περα, προτεινω και εγω φυσικα το Α50, αρκει να εχει WiFi (το οποιο και δεν βλεπω να αναφερεται). Ειναι αλλη εμπειρια το wireless networking και ειναι must have.
DeepFloyd Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Αμάν!!! 6-1 για Toshiba!! Το περίμενα να σας πω την αλήθεια!! Γενικά βλέπω πως στο φόρουμ τα Toshiba είναι πολύ αγαπητά!! Ευχαριστώ παιδιά! Μάλλον με πείσατε!! Τώρα παίζει και το waf (wife acceptance factor!!) που σαν εμφάνιση φαίνεται να κερδίζει ο FUjitsu, οπότε θα παιδευτούμε λίγο να πείσουμε την κοπελιά!! Και πάλι ευχαριστώ!!
laptopmaniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Filarako ego exo kai toshiba kai siemens kai exo na po oti kai ta dyo einai ekseretika mhxanakia. Kai ta dyo exoyn dyo xronia eggyhsh, kai ta dyo einai poly aksiopista, me to toshiba na exei ligo kalyterh othonh kai to sygkekrimeno siemens na einai omorfotero. Kai ta dyo ayta desmevoyn ram gia thn karta to siemens exei dual layer antigrafiko kai to antigrafiko toy toshiba exei thn dynatothta na grafei se dvd-ram. Kai apo mena ena pshfo sto sygkekrimeno toshiba logo pio poly toy onomatos kai oxi ths poiothtas poy sta sygkekrimena 2 to siemens yperterei. Filika, o exon allaksei 17 laptops kai pao pros to 18, laptopmaniac! An eisai athina pm me na ta deis apo konta ( ta dika moy ) kai tha katalaveis! Αμάν!!! 6-1 για Toshiba!! Το περίμενα να σας πω την αλήθεια!! Γενικά βλέπω πως στο φόρουμ τα Toshiba είναι πολύ αγαπητά!! Ευχαριστώ παιδιά! Μάλλον με πείσατε!! Τώρα παίζει και το waf (wife acceptance factor!!) που σαν εμφάνιση φαίνεται να κερδίζει ο FUjitsu' date=' οπότε θα παιδευτούμε λίγο να πείσουμε την κοπελιά!! Και πάλι ευχαριστώ!![/quote']
giorgos_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Katoxos kai Acer kai Toshiba kai Fujitsu-Siemens psifizo Toshiba dagkoto, kamia sxesi se piotita kataskevis... kai to F-S poli kalo alla prosopiki mou gnomi ta Toshiba einai kalitera... Kai makria apo Acer....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.