Panahs Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Πήγα να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση και μου έκανε reset! Έπειτα πήγα να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση και μου έβγαλε: Error 25002. Some driver has invalid name or conflicts with other file or service in system. Please choose other driver names or make sure you have rebooted after removal of software using same names. Δοκίμασα να βγάλω και το nero και το clone που είχα μέσα αλλά και πάλι τίποτα. μετά βρήκα ένα Post εδωπέρα που είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, οπότε ακολούθησα τις οδηγίες και έσβησα κάποια κλειδιά από την registry και τους 2 drivers από το system32 οπότε reboot και... αυτή τη φορά δεν έβγαλε error, αλλά πάλι reset! Τι άλλο να κάνω ρε παιδιά δεν ξέρω! Το alcohol είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα! Μεχρι να ξαναεγκαταστήσω τα Windows σκέφτομαι...
Panahs Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δεν υπάρχει κανένας έμπειρος χρήστης που να γνωρίζει?
BalDwin Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μάλλον από την πρώτη εγκατάσταση ξέμεινε στο σύστημά σου το εικονικό drive που δημιουργεί το alcohol(το AXV) και κάνει κάποιο conflict η καινούρια εκατάσταση γιατί προσπαθεί να το ξαναφτιάξει.Βλέπεις να υπάρχει ακόμα αυτό το εικονικό drive στο σύστημά σου?
kleidokratwr Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 vale kapoia palioterh px 1.4 genika yparxei problima me tous drivers pou vazei to alcohol gia ta virtual drives tou.
ppetr Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δοκίμασε το Blindwrite το 4 όχι το 5 Πιστεύω ότι σ' αυτό το είδος προγραμμάτων είναι το καλύτερο
Panahs Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Baldwin: Όχι δεν βλέπω κανένα Image drive. Kleidokratwr: Δοκίμασα να βάλω και την προηγούμενη και πάλι τα ίδια. Τώρα για ακόμα παλιότερη έκδοση πρέπει να ψάξω να βρω. ppetr: Καλύτερα να να δούμε αν μπορούμε να λύσουμε το παρόν πρόβλημα και εάν δεν βρεθεί διέξοδος θα προχωρήσω στην αναζήτηση άλλου ισοδύναμου προγράμματος (πράγμα δύσκολο). Γιατί ρε παιδιά όμως όταν σβήνω τους 2 drivers από το system32 και τα 2 αντίστοιχα κλειδιά από την registry μου κάνει reset??? Μπορεί κανείς να μου πει τι μπορεί να έχει ξεμείνει?
kleidokratwr Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 panahs yparxei antistoixo programma gia tis leitourgies tou alcohol emulation :daemon tools burning: ultraiso + nero (den 3erw an leitourgei panta alla oses fores exw prospa8hsei mia xara douleia kanei)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.