makini Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Fx5200 Nvidia ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 60hz ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.........
phovos Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 1ον) Μη γραφεις με κεφαλαια [δειχνει οτι φωναζεις] 2ον)Μπορει να φταιει η vga 3ον)Δωσε system specs...[mobo/cpu/ram etc καθως καθως επίσης και τους drivers που χρησιμοποιεις] Οταν λες μερικά καινουργια παιχνίδια ,ποια παιχνίδια εννοεις?Επίσης μεσα απο που ακουγεται ο θόρυβος?
laskos0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Fx5200 Nvidia ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 60hzΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ......... Φίλε μου δυστυχώς φταίει η κάρτα σου που είναι πολύ κακή (σικ!). Τα 60Hz (αν έχεις CRT monitor) αλλάζουν σίγουρα.Στην επιφάνεια εργασίας κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες->Ρυθμίσεις->Για προχωρημένους...και κάπου εκεί βρες τις ρυθμίσεις για τι monitor σου και άλλαξε το 60 Hz (μη χαλάς τα μάτια σου άδικα..Αν έχεις TFT τότε δε τα χαλάς μην ανυσηχείς) ...όσο για σύγχρονα παιχνίδια...άλλαξε την κάρτα γραφικών σου για να δεις φως...
Z3R@tuL Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ο θόρυβος είναι από τον ανεμηστήρα που τρέχει σε μεγαλύτερες στροφές για την ψύξη (ο Θεός να την κάνει ψύξη) της κάρτας όταν τρέχουν τρισδιάτατα γραφικά. Τώρα όσον αφορά την μαύρη οθόνη, ακούς τους ήχους από το game και μόνο η οθόνη σου είναι μαύρη; Αν είναι έτσι σε τι περιβάλλον τρέχει το παιχνίδι σε OpenGL ή σε Direct3D; Είναι πολλές παράμετροι, από το να φταίνε οι drivers της κάρτας αν είναι παλιοί ες να μην μπορεί να το παίξει το game λόγω όχι τόσο καλής κάρτας γραφικών.
makini Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 eyxaristo gia ta sxolia allaxa othoni (evala tft) kai ida tin igia mou i karta moy den exei enemistira z3r@tul apo thema driver open gl kai direct ine ola ok to pexnidi itan to alexaner poy telika epexe me tin kenouria othoni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.