nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Έχω τα Windows XP Pro στο C:\ . Κανονικά τα "Τα έγγραφά μου" είναι στο "C:\Documents and Settings\Νίκος\Τα έγγραφά μου\". Για λόγους αποθήκης\ασφάλειας τα έχω μεταφερει στον Maxtor 200GB D:\, δηλ έχω ορίσει από τα Windows,ο φάκελος "Τα έγγραφα μου" να είναι ο root φάκελος "D:\". Σε ενδεχόμενο format του C:\ τα αρχεία που έχω στα "Τα έγγραφά μου"(D:\) δεν θα πειραχτούν.Όμως μετά αν περάσω καινούρια Windows,θα είναι προσβάσιμα ή θα είναι κλειδωμένα; Ομοίως,αν πάρω τον Maxtor τώρα και τον βάλω σε άλλο υπολογιστή,θα έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα του; Thx...
GT1807 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Βασικα εγω την ειχα πατησει καπως ετσι οταν εκανα repair τα Windows μου κ ειχα κωδικο χρηστη στον λογαριασμο μου(περα του Administrator).Απο εκει κ περα εκοψα κ τα password κ τις υπολοιπες ιστοριες κ το ειχα ξεφραγο αμπελι.Τώρα στο αλλο σκληρο αν τα εχεις δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Αν τα είχες στα εγγραφα μου τοτε ενδεχεται να ειχες προβλημα.Τωρα που τα εχεις backup δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Τα σέβη μου.
The_Mentor Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Βασικά άν δεν έχεις ορίσει δικαώματα χρήσης και users στον υπολογιστή σου όλα θα είναι ΟΚ. Και εγώ το ίδιο έκανα και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Και φαντάσου πως στον δίσκο μου έχω και 12-13.000 σχέδια και μελέτες(!) Δεν είμαστε για πειράματα!
platongr Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Είτε σε format, είτε σε άλλο υπολογιστή, θα κάνεις ένα "take ownership" και θα τα βλέπεις πάλι όπως τα έχεις...
a123xxsp Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 οπουδήποτε μπορείς να μπεις σαν αντιμινιστράτορας μπορείς και να δεις ΟΛΑ τα αρχεία οποιουδήποτε δίσκου
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Platongr,what "take ownership" is? Elpizw na katalavainete ti lew:
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Na epishmanw pws den exw energopoihsei thn "Idiwtikh xrhsh" alla oute kai ton orisei ws koinoxrhsto stoixeio.
platongr Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Πήγαινε στις ιδιότητες του φακέλου μέσα από my computer και όχι από το desktop... Να σημειώσω πως πρέπει να έχεις ntfs. Εάν έχεις fat32 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... Αν βάλεις το δίσκο σε άλλο pc ή σε καινούργια εγκατάσταση, εκεί που τώρα δείχνει administrator κτλ, θα σου βγάζει διάφορα νούμερα και έναν άλλο administrator. Κάνεις replace τον admin και είσαι έτοιμος.
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Den to vriskw ayto pou deixneis stis screenshots... Ennoeitai pws einai NTFS.
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 NTFS einai.Ton formarisa mesa apo thn e3ereynhsh twn windows.
Highlander Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μήπως είναι XP Home και όχι XP Pro ? Έχουν αρκετές διαφορές σε θέματα sharing & security.
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Einai ta gnwsta XP Pro(...FCKGW...) me SP1.
silentpower Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 gia na to deis pigaine tools -> folder options ->view-> kane untick sto use simple file sharing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.