Προς το περιεχόμενο

"Τα έγγραφά μου",απορία σημαντική!

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα Windows XP Pro στο C:\ .

Κανονικά τα "Τα έγγραφά μου" είναι στο

"C:\Documents and Settings\Νίκος\Τα έγγραφά μου\".

Για λόγους αποθήκης\ασφάλειας τα έχω μεταφερει στον Maxtor 200GB D:\,

δηλ έχω ορίσει από τα Windows,ο φάκελος "Τα έγγραφα μου" να

είναι ο root φάκελος "D:\".

Σε ενδεχόμενο format του C:\ τα αρχεία που έχω στα "Τα έγγραφά μου"(D:\)

δεν θα πειραχτούν.Όμως μετά αν περάσω καινούρια Windows,θα είναι

προσβάσιμα ή θα είναι κλειδωμένα;

Ομοίως,αν πάρω τον Maxtor τώρα και τον βάλω σε άλλο υπολογιστή,θα έχω

πρόσβαση στα περιεχόμενα του;

Thx...

Δημοσ.

Βασικα εγω την ειχα πατησει καπως ετσι οταν εκανα repair τα Windows μου κ ειχα κωδικο χρηστη στον λογαριασμο μου(περα του Administrator).Απο εκει κ περα εκοψα κ τα password κ τις υπολοιπες ιστοριες κ το ειχα ξεφραγο αμπελι.Τώρα στο αλλο σκληρο αν τα εχεις δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Αν τα είχες στα εγγραφα μου τοτε ενδεχεται να ειχες προβλημα.Τωρα που τα εχεις backup δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

Βασικά άν δεν έχεις ορίσει δικαώματα χρήσης και users στον υπολογιστή σου όλα θα είναι ΟΚ. Και εγώ το ίδιο έκανα και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Και φαντάσου πως στον δίσκο μου έχω και 12-13.000 σχέδια και μελέτες(!) Δεν είμαστε για πειράματα!

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Είτε σε format, είτε σε άλλο υπολογιστή, θα κάνεις ένα "take ownership" και θα τα βλέπεις πάλι όπως τα έχεις...

Δημοσ.

Πήγαινε στις ιδιότητες του φακέλου μέσα από my computer και όχι από το desktop...

Να σημειώσω πως πρέπει να έχεις ntfs. Εάν έχεις fat32 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

tmp1.JPG

Αν βάλεις το δίσκο σε άλλο pc ή σε καινούργια εγκατάσταση, εκεί που τώρα δείχνει administrator κτλ, θα σου βγάζει διάφορα νούμερα και έναν άλλο administrator.

Κάνεις replace τον admin και είσαι έτοιμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...