iagouaros Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Στα καλά καθούμενα αργεί να φορτώσει στο ξεκινήμα το norton antivirus 2005, το zone alarm και το messenger, παλιά τα φόρτωνε κατευθείαν. Τώρα κάνει μισό λεπτό. Στο startup έχω αφήσει μόνο αυτά τα προγράμματα, όλα τα άλλα τα έκανα disable. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Cpu: Athlon 3400+ 2.40 Ghz Ram: 2 x 512Mb Samsung Gold Vga: Msi Nx6600gt 128Mb Hdd: 2 x 80Jb WD Windows Pro eng + Sp1
javaneze Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 τι εννοεις ολα τα αλλα? ολα-ολα? παιζει και γι αυτο... μηπως εβγαλες και κατι που δεν επρεπε ... παντως η καλυτερη λυση που μου προτειναν και εμενα την προηγουμενη εβδομαδα εδω τα παιδια, και πιστευω θα στο πουνε και αλλοι, ειναι να ξεφορτωθεις το ΝΟΡΤΟΝ και να βαλεις kaspersky ή AVGfree που χρησιμοποιω εγω ...
iagouaros Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Κάτι εκτυπωτές, κάτι clone κ.τ.λ. δεν είναι τίποτα χρήσιμο. Το θέμα είναι ότι έκανα απεγκατάσταση το norton και κάνει πάλι τα ίδια. Ο χρόνος τελικά είναι γύρω στα τρία λεπτά.
javaneze Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ωχ ψηλε ... 3 mins boot... εδω βρωμαει spyware-adware-virus .... για κανε κανα σκαν με anti-spyware progs..... τα startup items απο που τα πειραζεις? Αν απο το msconfig το tab "services" το τσεκαρες?
manosone Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μου εχει τυχει αρκετες φορες εμενα.Την μια ηταν virus,την αλλη παλι τιποτα..!Καλα θα κανεις ομως να αλλαξεις antivirus,να βαλεις 2-3 προγραμματακια για scan,ad-aware,spyware,και επισης βαλε το "bootvis"(ελπιζω να γραφεται σωστα),το οποιο θα σου διξει ποιο service αργει.Κανε και ενα defragment αν δεν εχεις κανει.Αυτα
iagouaros Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 To tab ''servises'' το τσέκαρα javaneze. 'Ετρεξα χτες spybot, adware και norton και δεν βρήκαν τίποτα. Προχτές είχα κάνει defragment.'Εκανα και εγκατάσταση το bootvis (σωστά το έγραψες manosone) και έκανα optimized, αλλά πάλι τα ίδια. Τον περισσότερο χρόνο για το φόρτωμα τον τρώνε οι drivers αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα για να το διορθώσω. Το θέμα είναι ότι παλιά τα φόρτωνε όλα σε 2 sec και τώρα σε κάτι λεπτά τρεις εφαρμογές. Μ΄έχει σαλτάρει.
javaneze Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Mhn trelenesai re filarako ... windows exoume oloi ... an trelenomastan etsi eykola tha eixe gemisei to Dafni apo MS users:-P... Kapoia asymvatothta metaksy progs - drivers tha einai ... egw sth thesi sou format tha ekana, alla an thes na to apofygeis, meletise ti egkatastaseis kai updates se drivers+progs exeis kanei apo tote pou emfanistike to prob kai arxise na afaireis ena-ena ... kalou kakou xrhsimopoihse kai to "system-restore" otan einai diathesimo ....
iagouaros Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Οκ, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, θα το παλέψω λίγο ακόμα κι αν δεν γίνει κάτι ακόμα ένα format θα υποστεί ο σκληρός μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.