Sadako Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μπορεί να φανεί λίγο περίεργη η ερώτηση, αλλά κάποιος που έχει σε DVD την πρώτη season μπορεί εύκολα να απαντήσει. Από ότι είδα στο imdb, λέει ότι τα επεισόδια «καθαρά»(δηλαδή χωρίς τις διαφημίσεις) είναι 40λεπτα. Το πρώτο επεισόδιο όμως που έδειξε την Παρασκευή στον ΑΝΤ1, ήταν «καθαρό» μία ώρα. Επειδή έχω σκόπο να τα γράψω όλα και μετά να τα χώσω σε ένα δισκάκι DVD(συμπιεσμένα σε XviD), ήθελα να ξέρω αν όλα τα υπόλοιπα επεισόδια της πρώτης season είναι 40λεπτα, ή έχει κανένα άλλο μεγαλύτερης διάρκειας(ίσως το τελευταίο ας πούμε), για να κανονίσω το μέγεθος, δηλαδή το bitrate της συμπίεσης..
iSpO_fAcTo Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 to proto epeidi einai to pilot einai ligo megalitero ta alla boreis na ta vreis sta 350 mb peripou 2 dvd i season vgenei!
Sadako Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Αυτό ήθελα να ξέρω.. Δεν χρειάζεται να τα βρω, θα τα γράψω απο τον ANT1 και θα τα χωρέσω σε ένα δισκάκι.. Thanx πάντως..
Fozzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 asxeto..alla kapoios me synch subs gia to ep 315?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.