bartenderas Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Γεια χαρά. Μου έδωσε ένας φίλος μια κάρτα τηλεόρασης Hauppage με chipset Conexant 878. Δυστυχώς δεν είχε το cd, οποτε κατέβασα απο το επίσημο site τους drivers και τα applications. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πει ποιο software να χρησιμοποιήσω απλά για να βλέπω τηλεόραση? Απο αυτά που κατέβασα από το site δεν είδα προκοπή...ή κάτι δεν κάνω σωστα... Thanks
bartenderas Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Μόλις κατέβασα αυτά που μου προτέινατε και θα τα δοκιμάσω το απόγευμα σπίτι.
bartenderas Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Insomniac_new είναι δυνατόν να δω τι γράφεις, έχοντας απο κάτω αυτή τη φωτό?!!!Παραλίγο να ξεχάσω γιατί άνοιξα το thread ....Ax keyra..... Λοιπόν στο θέμα μας.... εγκατέστησα το chrisTV pro.Μου φαίνεται πολύ καλό και άκρως παραμετροποιήσιμο. Αν και έβαλα πρόχειρα μια τελειωμένη εσωτερική κεραία , έχω την αίσθηση ότι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις. Φαντάζομαι ότι κλασσικά θα πρέπει να παίξω με μια χώρα εκτός Ελλάδας, όπως Hungary και PAL-B , σωστά? Επίσης όπου source βάζω "air" . Υπάρχει κάποια άλλη κύρια ρύθμιση?
hugelacky Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ap oti 8ymamai (giati pleon, edw kai arketo kairo den to exw eggatesthmeno sto pc) ekana 2 scan, ena se Pal-B kai ena se Pal-D. Posa kanalia sou briskei? Einai poly liga? Dokimase na peirakseis to "bhma" sto scan twn syxnothtwn kai na to baleis sto ellaxisto (0.25)
ktiniatros Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Προσπαθω να βαλω το Powervcr3 και μου βγαζει μυνημα πριν την εγκατασταση οτι δεν μπορει να συνεχισει επειδη δεν εχω εγκατεστημενο Directx 8 ή μεγαλυτερο.Εχω ομως το 9.0c..Φανταζεται κανεις τι μπορει να φταιει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.