Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για μαθηματικές συναρτήσεις

themis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κάποιο προγραμμα που να γνωρίζετε στο οποίο να μπορώ να δίνω τις συναρτήσεις και να μου βγάζει τη γραφική τους παρασταση,πεδία ορισμού κλπ. οτιδήποτε άλλο έχετε να προτείενετε σε μαθηματικό πρόγραμμα είναι ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

gia na kaneis grafikes parastaseis sinartiseon iparxei to gnuplot to opoio einai ena freeware programma me para polles dinatotites.tora gia pedia orismou kai tetia distixos den tha se ikanopoiisi to sigekrimeno.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως το Origin(Microcal) εχει τετοιες δυνατοτητες(εχω καιρο να το πιασω).Ριξε μια ματια (shareware). Πιστευω και το mathematica θα εχει τετοιες δυνατοτητες,αλλα καλυτερα ας σου πει καποιος γνωστης του.

P.s. deathlok κορυφαιο avatar!grin.gif

Δημοσ.

To mathematika exei polles dinatotites,bgazei graf. parastaseis ktl. alla einai kapws "periergo".Prepei na ksereis na to douleueis!Einai kapws dyskolo...Kalutera na sto deiksei kapoios pou kserei,giati monos sou den tha ta katafereis!!!

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Matlab,αλλά αν είναι για τόσο απλή χρήση μόνο,καλύτερα να προτιμήσεις κάτι από αυτά που σου προτείναν τα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...