grjohn Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω αν και κατά πόσο η φόρτιση μπαταριών στο δωμάτιο που βρισκόμαστε είναι ανθυγιεινή. π.χ. αν το βράδυ που κοιμάμαι έχω στο δωμάτιό μου ένα mp3, το κινητό μου, το bluetooth του κινητού και ο υπολογιστής μου έχει και UPS υπάρχει πρόβλημα στο χώρο το οποίο να σχετίζεται με τη φόρτιση? Παλαιότερα είχα ακούσει ότι εκλύονται κάποιες χημικές ουσίες και γι' αυτό το ρωτάω. Φιλικά, Γιάννης
Jaco Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Όσον αφορά την φόρτιση δεν εκλύονται χημικές ουσίες γιατί οι μπαταρίες είναι στεγανά πακτωμένες στο case τους. Πρόβλημα υπάρχει αν ανοίξει η μπαταρία και βγει ο ηλεκτρολύτης από μέσα ο οποίος σε ορισμένες είναι συνθετικός και περιέχει ποτάσιο και σε άλλες ένα οξύ με βάση τον μόλυβδο. Και στις δυο περιπτώσεις είναι τοξικό και δεν κάνει η επαφή με το δέρμα ή η καύση του καθώς εκλύονται τοξικά αέρια.
grjohn Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Νομίζω ότι η απορία μου λύθηκε στο 100%. take care, John
Legionnaire Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Αυτό που θα πρέπει όμως να σε απασχολεί είναι το μαγνητικό πεδίο γύρω από κάθε πρίζα που είναι ενεργή, δηλαδή κάνει κύκλωμα με κάποια συσκευή (mp3, κινητό, υπολογιστής) και της παρέχει ρεύμα. Με άλλα λόγια, και σύμφωνα με μελέτες, δεν είναι υγιεινό να κοιμάσαι και το κινητό να φορτίζει δίπλα στο κεφάλι σου.
ata1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Καλά γενικά τα κινητά και όσες άλλες συσκευές μπορούμε καλό είναι να μην τις έχουμε γύρω από το κεφάλι μας ειδικά την ώρα του ύπνου που δε νομίζω κάποιος να χρειάζεται κάποια συσκευή
Panos72 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ena Exo Na Po Pantos Kimisou Mia Mera Makria Apo Kalodia Kai Poli Na Katalavis Ti Simeni Aktinovolia Kai Stress
karib Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δηλαδη αυτες οι ενδοεπικοινωνιες για να ακους το μωρο σε αλλο δωματιο(και πρεπει να ειναι καπου κοντα στο μωρο για να το ακους), να υποθεσω οτι καλο δεν κανουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.