μανος Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Princo, Smartbay, Benq. Δεν θέλω να ξαναδώ princo μπροστά μου. Είχα γύρω στα 30 CD princo με mp3 και γραμμένα το 1999-2000 και για ασφάλεια τα είχα γράψει καί σε platinum. Πρίν μία εβδομάδα πήρα καινούριο μηχάνημα και προσπαθώ να περάσω τα cd στο PC. Από τα princo πλήρη αποτυχία. (όταν τα έγραψα τα είχα δοκιμάσει και έπαιζαν) Από τα platinum κανένα πρόβλημα.
sash Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δεν θέλω να ξαναδώ princo μπροστά μου.Είχα γύρω στα 30 CD princo με mp3 και γραμμένα το 1999-2000 και για ασφάλεια τα είχα γράψει καί σε platinum. Πρίν μία εβδομάδα πήρα καινούριο μηχάνημα και προσπαθώ να περάσω τα cd στο PC. Από τα princo πλήρη αποτυχία. (όταν τα έγραψα τα είχα δοκιμάσει και έπαιζαν) Από τα platinum κανένα πρόβλημα. ακριβώς το ίδιο :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Panosst Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Πάντως εγώ έχω να πώ ότι από τα TDK DVD-R 8x δεν έμεινα ευχαριστημένος και παρατήρησα και το εξής κουφό: στα 16x γράφονται καλύτερα από ότι στα 4x ή στα 8x. Όλα αυτά με NEC 3520.
MariaTs. Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δεν θέλω να ξαναδώ princo μπροστά μου. Συμφωνώ και επαυξάνω. Πιο άχρηστα δεν υπάρχουν. Κάνουν μόνο για να γράψεις κάτι στα γρήγορα ή κάτι πρόχειρα... Για να διατηρήσεις αρχείο' ούτε λόγος! Σε κάτι τέτοια cd μου έγραψαν κάποια παιχνίδια για psx που δυστυχώς πια δεν παίζουν (έχουν κιτρινήσει απ'το πέρασμα του χρόνου) και που τα ίδια τα παιχνίδια όχι αυθεντικά δεν τα βρίσκω, ούτε καν αντίγραφα!!!
Zoltanrap Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Sumfwnw...Makria apo Princo...Apla ta xeirotera....Oso gia 16X ta Verbatim einai apla korufh...Egrapsa parepintontws kai mia 25 Titanium 16X kai den vgalane provlhma oute sthn eggafh kai oute sto playback...:P:P
pcos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ta TY kai Verbatim einai korifi auti ti stigmi.Alla protino na mi riskarete tin eggrafi tous se megaliteri apo tin anagrafomeni taxitita eggrafis.Mporei na kerdizete kapoia lepta alla se merika xronia mporei na min diavazontai.O xronos 8a deiksei.
tallis Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Ta Princo den kanoun oute gia souver. Me kati ARITA eimai arketa ikanopoihmenos mono xronos 8a diksei poso kalo einai ka8e DVD+-R ..... Me NEC 3500 panta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.