Προς το περιεχόμενο

Καλύτερα άγραφα DVD για Nec3520A?

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωτιστε με... Ποια ειναι τα καλυτερα αγραφα για το συγκεκριμενο μηχανημα? Απο Πλαισιο ποια προτεινετε? Απο Κασσετοεμπορικη θα βρω περα απο φθηνα και ποιοτικα? Help!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω το ίδιο μοντέλο και εγώ, χρησιμοποιώ TY που τα αγοράζω από την disk impex στην Αμφιθέα.

Τα συγκεκριμένα δισκάκια τα χρησμιοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Eμένα πάντως τα TDK που έχω δοκιμάσει δεν μου τα γράφει το 3520 που έχω. Τις 9 στις 10 φορές μου βγάζει power calibration error πριν αρχίσει η εγγραφή. Eγώ περιμένω να μου έρθουν αυτά τα Verbatim απο eshop και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα http://www.eshop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.VER00555

Δημοσ.

verbatim / tdk kai an breis TY akoma kalitera.

diafora +/- me ena hacked firmware mporeis na pe3is me to booktype sta +r kai nafenonte san dvd-rom anti gia dvd+r, aloi diafora symantiki den nomizo na yparxei.

Δημοσ.

poso poio liana, an kaneis to +r na fenete san -rom 8eoritika anebeni h symbatotita sou me ta dvd (pc h home) ala exei nohma mono an exeis problima simbatotitas. Ales symantikes diafores (praktika) den yparxoun. Einai apla 8ema goystoy kai kostoys (-r yparxoun me 0.14 cent sthn 8esaloniki, enw +r apo 35cent sto peripoy).

Δημοσ.
Einai apla 8ema goystoy kai kostoys (-r yparxoun me 0.14 cent sthn 8esaloniki, enw +r apo 35cent sto peripoy).

Και θα εμπιστευθείς τα δεδομένα σου σε dvd αξίας 0.14 λεπτών όταν πληρώνουμε 0.50 εώς 1 euro για τα καλύτερα και είμαστε με διπλά αντίγραφα και προσευχές;Αν ψάξεις λίγο θα δεις πως είναι όλοι κάθετα αρνητικοί κι εγώ επίσης με την αγορά φθηνών dvd επειδή ψάχνουμε ακόμη να βρούμε κάποιες 10άδες γιγα από data.ΠΡΟΣΟΧΗ πάρτε καλά δισκάκια γιατί το φθηνό στην τελική το πληρώνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.

Δημοσ.
Και θα εμπιστευθείς τα δεδομένα σου σε dvd αξίας 0.14 λεπτών όταν πληρώνουμε 0.50 εώς 1 euro για τα καλύτερα και είμαστε με διπλά αντίγραφα και προσευχές;Αν ψάξεις λίγο θα δεις πως είναι όλοι κάθετα αρνητικοί κι εγώ επίσης με την αγορά φθηνών dvd επειδή ψάχνουμε ακόμη να βρούμε κάποιες 10άδες γιγα από data.ΠΡΟΣΟΧΗ πάρτε καλά δισκάκια γιατί το φθηνό στην τελική το πληρώνεις ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.

Συμφωνω με αυτη την αποψη... Γιαυτο και ο τιτλος του τοπικ-αποριας μου ειναι για τα καλυτερα και οχι τα φθηνοτερα... Καλυτερα ειναι τα TY, Verbatim και TDK λοιπον?

Δημοσ.
Συμφωνω με αυτη την αποψη... Γιαυτο και ο τιτλος του τοπικ-αποριας μου ειναι για τα καλυτερα και οχι τα φθηνοτερα... Καλυτερα ειναι τα TY, Verbatim και TDK λοιπον?

Οπωσδήποτε και διπλά αντίγραφα καλού,κακού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...