ΤΑΚΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 εχω συνδεσει δυο υπολογιστές στο σπίτι με λειτουργικο XP. Θέλω να αλλάξω τον δίσκο του ενός (20 GB) με έναν καινούργιο (160 GB). Εχω χωρίσει τον 160 σε 100 (για XP) και 60 (data). και θέλω να τον κάνω πρωτο. αυτο σημαίνει οτι θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχω στον (20 Gb). Ποιά διαδικάσία προτείνετε: υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκευσω τις ρυθμίσεις και να τις επαναφέρω στον νέο δισκό πως για παραδειγμα 1) θα αποθηκευσω τα e-mails απο το outlook 2)οι ρυθμισεις του δικτυου θα χαθουν και αλλα πολλα υπαρχει τροπος με κάποιο προγραμμα ghost να αποθηκευσω και μετα να επαναφερω τις ρυθμισεις ευχαριστώ
dtkos Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Αυτό που έκανα σε ανάλογη περίπτωση ήταν: 1. Ghost του παλιού δίσκου (20Gb) σε bootable cd ή dvd 2. Τοποθέτησα τον νέο δίσκο σαν slave και τον χώρισα σε δύο partitions το ένα ίσο (20Gb) και στο ίδιο format (fat3 2ή ntfs) με τον παλιό δίσκο και το άλλο όσο βγει, με το Partition Magic. Επισης φρόντισα να είναι και primary (για να μπορεί να τρέξει λειτουργικό) 3. Αφαίρεσα τον παλιό δίσκο. 4. Αλλάξα το jumper του καινούργιου σε Master 5. Restore το Ghost του παλιού δίσκου στον καινούργιο. 6. Δοκίμασα να ξεκινήσω το σύστημα και αφού όλα ήταν Ο.Κ. 7. Με το Partition Magic ρύθμισα τα μεγέθη των Partitions όπως ήθελα. M' αυτόν τον τρόπο δεν έχασα τίποτα. Καλή τύχη γιατί με τα windows δεν ξέρεις ποτέ.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.