Προς το περιεχόμενο

#Κλήση για κόκκινο#-συνέχεια

Kerk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To topic είναι η συνέχεια του:" Ποντοι στο διπλωμα οδηγησης + Ιντερνετ = ?"

@angelos0: Φίλε moderator καταλαβαίνω ότι ένας λόγος για το κλείδωμα του προηγούμενο topic ήταν η αποφυγή ενός ενδεχόμενου διαδικτιακού τσακωμού (ενός ακόμη από τους πάμπολλους), όμως δεν έχω το σκοπό ούτε τη διαθεσή να αντιδικήσω με κανέναν. Όλες οι γνώμες είναι αν μη τι άλλο σεβαστές.

Επιθυμία μου ήταν και είναι εν προκειμένω η συζήτηση αντίστοιχων ή παρόμοιων καταστάσεων με τη δική μου και ενδεχομένως η συμβουλή κάποιου που ξέρει περισσότερα επί του θέματος. Απλά βρήκα αφορμή με το προηγούμενο θέμα και συνέχισα με το δικό μου. Οπότε πλέον ανοίχτηκε νέο topic.

Επιπλέον, για τις "επιθετικές" κουβέντες από τα δύο παιδιά που διάβασα(αναφέρομαι στα μέλη tzoykas και qrjohn), απλά θέλω μόνο να τους ζητήσω να μη γενικεύουν τα πράγματα,ίσως κρίνοντας από μία δική τους κακή παθητική εμπειρία και να καταλάβουν πως συνέβη το γεγονός και με ποια κριτήρια. Επιπλέον παιδιά εσείς δεν έχετε καταπατήσει ποτέ, έστω στο τόσο, τον ΚΟΚ? Εδώ ταιριάζει και η παροιμία "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω". Σαφώς και δεν αρνούμαι τη χαζομάρα μου ψάχνοντας για δικαιολογίες και επίσης βρέθηκα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή με μία απίστευτη και μη προβλεπόμενη κίνηση, αλλά πιστεύω πως και η απόφαση είναι κάπως τραβηγμένη. Ειδικά και με τη συνέχεια του πράγματος που δεν την ανέφερα, όπου ο δεύτερος αστυνομικός όσο ο συνάδελφός του συμπλήρωνε τα στοιχεία στην κλήση μου, στάματησε ένα αυτοκινητιστή για την ίδια παράβαση, ο οποίος αφού παραδέχτηκε το σφάλμα του και αφού τον παρακάλεσε-από το ύφος του το κάταλαβα,δεν άκουσα τη συνομιλία-τον άφησε να φύγει. Έτσι απλά (εδώ ταιριάζει και το "επειδή έτσι γούσταρε"). Τώρα ποιό είναι χειρότερο παράδειγμα από τα δύο για την κοινωνία μας αυτό θα το κρίνετε εσείς. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη για τη μεγάλη έκταση του κειμένου.

Υ.Γ. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι εγώ ανήκω στη μερίδα αυτή των οδηγών που θεωρούνται "βλάκες" από καποιούς άλλους (και όχι το αντίθετο) και δυστυχώς μάλλον θα συνεχίσω να το πιστεύω. Και ΔΕΝ πέρασα με κόκκινο, 2 φορές στην ουρά ήμουν άλλωστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...