lazaross Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 επειδη τα αρχεια βιντεο που εχω δεν αναγνωριζουν το εικονιδιο του media player classic ( προφανως οφειλεται στο προγραμμα ) μπορω με καποιο προγραμμα να βαλω στα βιντεο το εικονιδιου του mpc??
laskos0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Θα πας Ο υπολογιστής μου->Εργαλεία->Επιλογές φακέλων->Τύποι αρχείων Εκεί θα ψάξεις να βρεις τα αρχεία βίντεο που θες να ανοίγουν με τον MPC(πχ wmv,avi κοκ) και θα πατήσεις: "Αλλαγή" Έπειτα θα ψάξεις να βρεις τον MPC (ώστε να γίνει ο default player για τα αρχεία αυτά) και έπειτα λογικά θα αλλάξει και το εικονίδιο τους που θέλεις
lazaross Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 δεν αλλαζει. σε εσενα μπορουν να παρουν το εικονιδιο του media player classic? ειναι απο μονο του ενα αρχειο, ουτε install κανει πουθενα. μπορει για αυτο να μην γινεται..
laskos0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Ναι...εμένα αλλάζει...Πήγαινε εναλλακτικά σε ένα αρχείο βίντεο και με δεξί κλικ->ιδιότητες->Αλλαγή-> Βρες το πρόγραμμα που θες (MCE) και προχώρα...Τώρα μόλις το ξαναδοκίμασα και άλλαξε το εικονίδιο αμέσως
lazaross Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 το ξερω αυτο. δεν γινεται ομως. ενω ανοιγουν με αυτο το προγραμμα εχουν το εικονιδιο του winamp.
acinonyx Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Θα πας Ο υπολογιστής μου ->Εργαλεία ->Επιλογές φακέλων ->Τύποι αρχείων Εκεί θα ψάξεις να βρεις τα αρχεία βίντεο που θες να ανοίγουν με τον MPC(πχ wmv,avi κοκ) και θα τα κάνεις delete. Ύστερα από τις ιδιώτητες του αρχείου θα τα επιλέξεις να ανοίγουν με τον MPC.
lazaross Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 εισαι σιγουρος οτι πρεπει να τα κανω delete? μετα τα extensions δεν θα αναγνωριζονται.. ρε παιδια, σε εσας οταν το κανετε αυτο με τον MPC σας δειχνει το εικονιδιο του?
EPa Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Θες να αλλάξεις το εικονίδιο, ή θέλεις να ανοίγουν με το media player classic; Είναι 2 διαφορετικά πράγματα αυτά. Για το 1ο χρειάζεσαι όπως πολύ σωστά λέει το θέμα σου πρόγραμμα αλλαγής εικονιδίων. Για το 2ο είναι οι απαντήσεις που πήρες και να προσθέσω και γω μία: κρατώντας πατημένο το shift, κάνε δεξί κλικ σε κάποια από τα βίντεό σου. Εκτός από τα συνηθισμένα πρέπει να υπάρχει και η επιλογή "Open with..." (Άνοιγμα με...) Επέλεξέ το, διάλεξε το πρόγραμμα με το οποίο θες να ανοίγουν τα βίντεό σου, και τσέκαρε και το "Always use the selected program to open this kind of file". Επίσης αν δεν βρεις άλλο τρόπο, στο τελευταίο που σου είπε ο acynonyx, ναι. Σβήστα. Απλά την επόμενη φορά που δεν θα ξέρει το λειτουργικό πως να τα ανοίξει θα σε ρωτήσει (πηγαίνοντάς σε τελικά στα ίδια που λέμε παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.